Serumlar, gece ve gündüz kremleri... Birçok değişik ürünler var bu şekilde. Böyle kategorize etmek para tuzağı mı sizce?

Serumlar, gece ve gündüz kremleri... Birçok değişik ürünler var bu şekilde. Böyle kategorize etmek para tuzağı mı sizce?

Cok fazla ürün kullanmak cilde ilk başta hiç iyi gelmiyor ve gelmeyecektir tamamen yalan. Sadece cildin durumuna göre hareket edilmeli çok yağlanıyorsa ona göre bir temizleyici ve su bazlı kaliteli bir nemlendirici birde güneş kremi yeterli. Özellikle de gündüz kremi dlye sürüp dışarı çıkmak cilde lekelere sebep olduğunu düşünüyorum. Ayda bir gün kendine belirle o o zaman buhar tutarak siyah noktan varsa onları çıkarmaya calis baya detaylı bir cilt temizliği yap onun haricinde iki haftada bir veya çok kuru cildin varsa haftada bir kez maske kağıt maske kullan serum kullaniyorsan da gerek yok maskeye ben bu şekilde kullanıyorum
Tek başına gece kremleri faydasızdır evet heleki doğal değilse hiç bir faydası olmaz. Cilt için en güzeli vitamin serumu eczaneden alıp sürüp yatmak cildimizi canlanır ve pırıl pırıl sağlıklı bir cilde sahip oluruz bunun yanında en önemlisi tabiki sağlıklı beslenme ve su içme tüm bunlar artı yönde etkiler cildimizi ve sağlığımızı
Ürünleri içeriğindeki maddelere göre gece gündüz diye ayırmak aslında mantıklı. Örneğin retinoidler gece sürülmeli, içinde retinoid bulundurun bir krem de direkt olarak gece kremi olarak geçer. Ama sırf pazarlama amacıyla satılan gece kremleri tamamen para tuzağı
Doğal kaynaklı, doğal içerikli kremler, serumlar para tuzağı değil bence ama gereğinden fazla para ödemek de israf, sonuçta kimse parayı ağaçtan toplamıyor
Cevap
10Cevap
Abartı bence
Hayır değil, gece ve gündüz kreminin içerikleri/fonksiyonları farklı
Sadece kaliteli bir ürün olmasına dikkat et
Bide içerdiği maddelerin herhangi birine alerjin/hassaslığın olup olmadığına
cilde iyi bakılırsa ciltte iyi olacaktır
aslında dışarıdan yüze sürülen değil
sağlığın içeriden başlaması gerekli ve önemlidir
cildin aynası karaciğerdir
eğer kişinin karaciğeri sağlıklı ise cildi de sağlıklı olacaktır
Değil.
İçlerinde çok işe yarar ürünler var , kaliteli ve pahalı olan çoğu marka hakkını veriyor la mer olsun loccitane olsun örneğin. Hele kiehls serumda tek geçerim.
Bence para tuzağı. Sorunu içten halletmek gerek. Dıştan tek bir ürünle doğru temizlik kafidir diye düşünüyorum.
Aynen para tuzağı, gecesi gündüzü, sabahı akşamı hepsini ayrı ayrı iteliyorlar millete. Oysa doğal kürler var ve hepsinden daha faydalı..😊
Kozmetik tüm ürünler para tuzağı.. örneğin krem.. devamlı kullanman şart.. tek paket işe yaramıyor.. bu şampuan içinde geçerli
Değil ama fazla pahalı gerçi ülkede ucuz hiçbir şey yok ki
Kil maskesi ve nemlendirici hariç hepsi para tuzağı
Para tuzağı olup olmadığını ayırt etmek için kozmetikle iç içe ve deneyimli biri olmak lazım..
Fayda görenler vardır elbet yoksa bu kadar popüler olmazdı sanırım
gece kremi yerine retinbol daha mantıklı.
hem diğer krem srumlarla da kombinlenebilir
Değil
Hangi markayı aldığın önemli
Kerizlere vuruyorlar kırbacı haha
Açıkçası bana fazla abartı geliyor
Hayır bazılarına güneş ışığı değmemeli o yüzden
aslında çoğu öyle
Fazlasıyla öyle
olabilir
Para tuzağı
evet ablacım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?