Seksi kadın mı? Güzel kadın mı?
Bence önemli olan Seksi olmak çünkü her Seksi kadın göze hitap eder güzel görünür ama her güzel Seksi olamaz 🤷🏻♀️
Seksi kadın mı? Güzel kadın mı?
Bence önemli olan Seksi olmak çünkü her Seksi kadın göze hitap eder güzel görünür ama her güzel Seksi olamaz 🤷🏻♀️
Çok tecrübe ettim bunu. Çok güzel olup sekste tırt çıkan kadın olmasındansa vasat güzellikte ama seksapeli yüksek kadın olmasını tercih ederim.
Bende bu görüşteyim , çünkü evlilikte asıl önemli olan seks.
Ahlaklı kadın, özü sözü bir kadın, ne isteğini bilen kadın, dürüst kadın birazda güzelse hem dünyanın en güzeli hem de en Seksi kadını olacaktır.
Sexiliği ve güzeliği ortada gezen kadın paçasından seks damlasa ne olur 🙂
Orası çok ayrı bir boyut onu sormuyorum yoksa dediklerine katılıyorum bende tabii ki. Ahlak kavramı çok başka ,
İçi boşaltılmış bir kadının ya da erkeğin gözüne hoş gelme ihtimali var mı?
Olayı bir de tersten düşün şimdi
Şöyle bir şey dışını beğenmediğin birinin de içini merak etmiyorsun değil mi? Sende burdan bak :)
Ben her yerden bakarım zaten hoşuma gitmeyen isterse kanatlansın uçsun sadece aaa kadına bak uçuyor derim de bu dediğim ayrı bir şey iyi oku bakalım 🙂
Ben iyi okuyorum da sen iyi okumuyorsun sanırım :) Demek istediğim şey şu ilk olarak bakabileceğin tek şey dış görünüş , ona göre seçiyoruz ya da beğeniyoruz kişileri. Sonra ikinci kısım geliyor davranışlar ahlak tutum hal ve hareketler üslup vs vs... Senin dekilerin ikinci planda , onları yapabilmen için ilk aşamadan geçmesi lazım kişinin. Son dediğinde aynı şekilde sentezlemen için de tüm aşamaları geçmiş olması gerekiyor , umarım anlatabilmişimdir :)
Boşa analttın bunları biliyorum zaten ben diyorum ki güzel ve. Sexiliği herkese klan kadın kamu malı gibidir herkes hak iddia eder ama sadece bir kişiye klan kadın özel mülkiyettir kimse yeltenemez bile bir konuda anlaşalım fiziksel görünüm önemli ama aslında hiç bir şey
Benimle aynı şeyleri kpnuştuğunun umarım farkındasındır şu an
Aynı dili konuşuyor olsaydık uzunca açıklama yapmazdın bana 🙂
Dişi ve seksi kadın, güzel kadın evet göze hitap eder ama yatakta buz gibidir, çok güzel olmayıp da yatakta dişi kaplan gibi olanlar... İşte onlar erkeklerin akıllarını başlarından alan baş tacı kadınlardır :)
bence az biraz ateşli kadın
Cevap
37Cevap
Güzel kadın, benim için seksilik bir anlam ifade etmiyor fiziği güzel olan seksi olabilir ama herkes güzel olmaz.
Bu arada göze değil kalbe hitap etmesi önemli. ayrıca katılmayabilirsiniz bu benim fikrim
Bence de kadının seksi olmasi önemli.. ve sen de bu konuda iddiali gibisin?
İddialı değilim zaten öyleyim 🤭🤷🏻♀️
Güzellik doğuştan gelen bir şeydir ve sonradan ne kadar estetik vb şeyler yapılsa da doğal bir güzellik gibi olmuyor.
Giyim, kuşam, davranışlar sonradan değiştirilebilir bu yüzden doğal güzelliği olanı tercih ederim.
Seks seks dediğin nedir gülüm ben senin için bakir yaşamayı göze almışım
Hahaha sesli güldüm 🤭😂😂
erkek gözüyle bakıyorum... benim için kadın güzelse sexidir zaten.. yani güzellik tanımının unsurlarından biride sexliktir.
Güzellik göreceli bir kavram bir yere kadar güzel kalıyorsun o yüzden seksi ve cekici olması derim
Seksi bir adam gördün arkadaş oldun işi ilerlettin ama beklentilerinin tam aksi çıktı Netice ne olur?
Seksi olup görüntünün hakkını veremedikten sonra güzelliği batsın, sevmem soğuk güzellik
Seksi kadın tabiki. Duyguları harekete geçirmeli bakarken
Seksi kadin her zaman 1-0 öndedir kim ne derse desin 😊👍🏼
Kadın olsun güzel olsun seks başlayınca zaten seksilik olur soyunca 😹😹
ahlaklı, dürüst, karakterine sahip, güleryüzlü, dedikodu etmeyen kadın olsun da isterse şişman olsun
Karakterli Durüst kadın yardim sever kadin🙂
Bence güzel kadınlar aynı zamanda seksidirler ve göze hitap ederler. Seksilik güzellikten gelir
Tabikide sexsi ve iddialı öyle lafta sexsilik de olmaz
Sqna katiliyorun. Seksi kadin her zaman guzel gozukur
Seksi kadın her zaman güzeldir zaten. Çekicidir. Seksiyse kendine bakıyordur. Güzel kadın sadece bakım yapar, cilvesi çok yoktur.
Kesinlikle seksi kadın
Bak açıklamana katılıyorum
Kesinlikle seksi kadın
Herkesin seksi olma kriteri farklıdır ama
Mesela senin nedir?😉
Bunu nasıl tarif edeyim ki şimdi bir insan hayalini tarif edemez
Aşkım, asıl hayaller tarif edilir😉 sen anlat ben anlarımm
@eliz12346694847 170 boylarında 50 52 kilo siyah uzun saçlı büyük göğüsleri olmayan büyük kalçaları da olmasın uzaktan bakınca soğuk bir yapısı olan böyle gidiyor
seksi ve güzel kadın tabiki
Eğlenmeyi bilen kadın
Tabiki seksi kadın her şartta
Seksi güzel yapan kadın diyeyim daha benlik bir cevap olsun :D
Seksi kadın kesinlikle
Sanırım sen de seksisin ama güzel değil misin yani
Zeka yoksa ne güzellik kalır ne de seksilik..
Seksi değilde çekici derim ben
Seksi kadın.
Pardon Seksi. ;P
Seksi ise zaten güzeldir..
peki gelelim o noktaya
Güzel kadın diyorum
Seksi kadın
Süslüman olmasında
Seksi kadın
Güzel kadın
Seksi kadın
Peki sen öyle misin ahhaha