Sevgilim killi olduğum için benden ayrilmak istedi ama ikimizde bitsin istemiyoruz
Gögsumdeki ve göbeğindeki kızlardan nasıl kalıcı kurtulabilirim agda yapsam çok artar mı?
Sevgilim killi olduğum için benden ayrilmak istedi ama ikimizde bitsin istemiyoruz
Gögsumdeki ve göbeğindeki kızlardan nasıl kalıcı kurtulabilirim agda yapsam çok artar mı?
Bende tüylerden kıllardan rahatsız olan birisiyim, ve dikkat ederim sevgilim de böyle bir durum olması beni de rahatsız ederdi gerçekten. Ve her erkek normal karşılamaz bu durumu, sen duruma çok sivri yorumlar yazanlara bakma her erkek normal karşılamaz bende öyleyim, o yüzden bir çözüm bul derim yoksa onu gerçekten rahatsız ediyor ise senden geri çekinir ilişkiniz de bitebilir.
bunu insan gibi mi söyledi yoksa gelişi güzel düşüncesizce mi ben ona takılırım öncelikle. Ve eski sevgilimde doğumdan dolayı hormon bozukluğu vardı. göbeğinde ve göğüs uçlarında vardı. Ben hiç sorun etmedim sonuçta olamayacak bir şey değil rahatsızlık asla duymadım. Eğer sen sorun ediyorsan bunu (bir erkek yüzünden olmamak kaydıyla) epilasyona git durumunda varsa. Eğer seni rahatsız etmiyorsa hiç girişme kabul eden böyle etsin seni.
Kusura bakma ama sevgilin ilk önce bi kendine baksın elinde olmayan bi sebep bu hem ayva tüylerden nolacak. Benim de var ve lazer artıracağı için gidemiyorum. Estetik algıları yüzünden bu haldeyiz zaten. Ayrılırsa ayrılsın hiç üzülme seni böyle kabul etmeyen her yerine laf eder boş ver.
Cevap
13Cevap
Hayır kıllara, tüylere çare bulunur da bence önce senin seninle bu şekilde konuşan sevgiline bir çözüm bulman gerekiyor...
ağda veya lazer yaptır karınca yumurtası yağı azaltıyor hatta tamamen bitmesini sağliıyor tüylerin o yağı kullan derim

böyle bişey
Vay hödük! Önce kendine baksın sonra gelsin sana laf etsin. Çok midesi bulanıyorsa ayrılsın bulsun tertemiz bi' ten onu yalayıp dursun.
Aynenn oylee haklisin
Sevgilin göğüslerinde ki kılı nereden gördü ki?
Konumuz ahlak bekçiliği degil
Yazık gerçekten iyi kullanılıyorsunuz sapık erkekler tarafından bravo size. Üzüldüğüm tek şey ailenin böyle orspu bir kızı olması oldu
Dini nikahimiz var resmi nikah için bekliyorduk saçma sapan laflarını kendine sakla
Bi s, g mk deyin kafasını yaşıyorsunuz ya
👏👏👏👏👏
Hormonal bir durum olabilir, elinde olmayan bir durum için söylediği saçma. Sen ayrılmalısın.
Eger seni doğuştan gelen bir ozelligin icin ayrilmak istediyse o senden degil sen ondan ayril bence
Kıl bahane ayrılmak istiyor sırf onun için bide lazerle urasican seven her halinde sever
kılların için senden ayrılmak mı istedi? lazer var, agda var epilasyon aletleri var... bu kadar kucuk bisey icin iliskinizi bitirmek istemesi... degisik..
Midesinin bulandırıcı ve rahatsız olduğunu söyledi
oha hayvan herif
Önce bi kadın doğuma git kist var mı hormonlarında sıkıntı var mı ona bi baktır. Sonra lazere git başka bir çözümü yok
Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz xksjejeh bunun için ayrılıyorsa bırak ayrılsin ya
Hâlâ onunla mısın acilen birakmaliisn, böyle bir açıklama yapması bile çok kırıcı, yarın evlenseniz doğum yapsan varya direk aldatan tipi var, bırak daha iyi birini bulursun
Niye kendisinde kıl yokmu salla gitsin onu sen nasıl rahatsan oyle yap bi kıl içinde ayrılıcaksa ayrılsın kıla kesin çözüm yok epilasyon var öyle daha az çıkıyor ama bitmiyor
Göğüs ucunu epilatörle al ben öyle yapıyorum göbek için ağda iyi oluyor
Epilasyona git bazı kızların makatın da bile oluyor mide bulandırıcı
Kendisi kılsiz mi önce bı onu sor göbekte Killa ne yapacakmış
Lazer epilasyon yaptirt.
Geçmiyor
Açık renk mi tüylerin?
Iyy harbiden iğrenç ya öyle bir kız sevgilim karım olmasın umarım
@ecemasya bende o kadar kıl yok da erkek tabiatı gereği zaten kıllıdır. Bunu aklına sok
@ecemasya kadın kılsız olmalı, kusursuz gözükmeli. Erkeğini çekmeli dişi
Niye kendisi bal dök yala mı
Sevgilin olan gerek siz kıldan kurtul sen önce.
Memede kıl nasıl oluyor
Sevse tiksinmez böylesi oralda yapmaz
Kıllı sevenler var
Lazer deneyebilirsin tatlım
Geçmiyor arttıriyor killari
Çok mu var
Evet
sevse kılı bahane etmezdi her halini severdi
yuh ya...
Lazer knka
bence sevgilinden kurtulmalısın.
Lazer.
Lazer
halt etmiş
Lazer
sariya boya
Haklı
Lazere git
Geçmiyor
Benim geçti
seninki siyah, koyu renkli kıldır etkili olur kizçenin büyük olasilıkla acık renk
Lazer ysp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?