Biriyle tanıştım instgramdan resimimi flan gördü henüz görüşemetik ben şehirde kaliyorum o köyde işinden dolayi gelemedi hala herneyse benim hep instgram effekttli resimi gördü 😂bir kere makyajsiz halimi görmüş amma , görüşməşekten çekiniyorum realda görüp beğenmezse hani 😂😂kafamda vardi o soru istedim şuraya yazm sizce napm 😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmiyorum ben makyaj yapmıyorum ama çok profosyonel makyaj yapanlar var ben kyk da kalıyorken oda arkadasımi hiç ilk hafta hiç göremedim sabah 5 de uyanırdim o gece gelirdi kızin hep makyajsız halini gördüm bir gün geç uyandım kızı gordüm arkadaşı sanıyorum meğerse o kız oda arkadasımmış şok oldum başka biri gibiydi saçları yeşildi hep mini giyinirdi birde ama tesetturlüymuş arkadaşı geliyor sanıyordum hiç konuşamamıştik ya ben ya o uyuyor oluyordu sende çok değişiyorsan begenmeyedebilir ama normal hafif makyaj yapıyorsan sıkıntı olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılProfilimde var resimim makyajli digeri makyajsiz sadece dudagim flan böyüyür sadece o kadar)
Cevap sahibi+1 yılYok bence ikisi aynı bir fark yok bazılari yüz hatlarıni değiştiriyor onu kastettim seninki aynı
En İyi Cevaplar
+1 yılYüzüne yüz nakli yaptırmışsın gibi efektler kullanmıyorsan çok bir fark olacağını düşünmüyorum. Ayrıca acaba sen onu beğenecek misin böyle düşün. Umarım mutlu olursun.
10 Yorumla
+1 yılBuluşmadan görüntülü konuşun en azından boşuna buluşmak zorunda kalmazsınız. Beğenmezse onsuz hayatınıza devam edeceksiniz, belki bu defa daha efektli olarak.. :)
00 Yorumla
O efekt çok kötü bir şey ya. Bildiğin nitelikli dolandırıcılık :D :D daha önce başıma geldi, kızı tanıyamadım :D :D Kendini tanıtana kadar canı çıktı. Ben de beni test ediyor diye hiç oralı olmadım :D :D :D
01 Yorumla
Soran+1 yılSence bendemi öyle 😂😂
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
52Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence sizi olduğu gibi sevmeli
00 Yorumla
+1 yılKuşum fresh bir görüntü sagla ferah ol neseli ve candan ol sana yakışan güzel bir renk elbise giy. Hafif ama tatlı bir makyaj yap saçlarını yüzüne yakışır şekilde bir model yap. Gerisi gelecektir elbet Allah'ın izniyle 🙏🏻
00 Yorumla
+1 yıl
30 YorumlaO çok düşünmez beğenirse değer vererek ilişki yaşar beğenmezse boş kalmayım diyerek ilişki yaşar. Asıl sen düşün beğenip beğenmediğini nerden anlayacaksın. Çünkü o çirkinmişsin vazgeçtim demez
00 YorumlaYıkamadan almayın sozunu kullanır cocuk dicemde makyaj degıl efek senın kı 😂 ama bir sorun olacagını sanmıyorum benıde hep efeklı gordu sevgılım zamanla dgal halınede alısıyorlar 😂
00 Yorumla
+1 yılNe yapıyorsun vs diye konuşurken kendini efektsiz çekip yemek yapıyorum vs tarzında fotoğraf at. O fotoğraftan sonra konuşmayı kesmiyorsa, bir şey deniyorsa sıkıntı yok demektir
20 Yorumla
+1 yılDoğal efektler kullanman bence daha iyi olabilirdi. Beğenmezse de kendi bileceği iş, dünya da tek o kalmadı sonuçta.
00 Yorumla
+1 yılBu da bir kandırmaca neden doğal halini olduğun gibi yansıtmadın paylaşmadın kendini de başkasını da kandırma
00 YorumlaEfektsiz fotograflar atmaya basla ara ara.. bulusuncaya kadar alıssın normal haline
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkur ederim canm benim öyle yaparm
+1 yılMakyajsız halinede hazırlıklıdır. Beğenir yani.. Bu arada azeri misin?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayr sen azerimisin peki?
Soran+1 yılAzeri türk gardaştır
- +1 yıl
Hayır azeri değilim yazında bir yerde azerilerin kullandığı bir harf vardı. Benzetmiş olabilirim. Tabikide kardeştir ☺️
- +1 yıl
yo değildir
dekolteli minili şeyler giyersen ve vücudunda güzelse dikkati başka yerlere çekmiş olursun sorun olmaz :)
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılNsshhssj sitede ki kızların sonu bu işte, her paylaştıkları sahte olunca patlıyorlar bu şekilde
00 Yorumla Yani bir şey kaybetmezsin en kötü ihtimalle iletişiminiz kopar. Rahat ol bence
00 YorumlaDenersin en azında hangi seklin daha güzelse çıkar ortaya
00 Yorumla
+1 yılBuluşmadan önce efektsiz ama makyajlı halini at
00 Yorumla
+1 yılValla bir şey diyemeyiz her şey göresellik değil yani
00 YorumlaMakyaj yapıp , sana en çok yakışan kıyafeti giyerek bulusabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılAyni durumla karsilastim. Donuste numarasini sildim ve engelledim. Bizi kandirmaya hakkiniz yok
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 586 cevap paylaştı. Makyajsız görüntülü konuşma yap aramazsa geçmiş olsun.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 452 cevap paylaştı. Kızlar fotolardan beğenmez, erkekler ise reel de görünce beğenmez bu doğanın kanunudur 😂😂
00 Yorumla
+1 yılMakyajsız görmüşse sıkıntı olmaz bu kadar takma aman beğenmezse beğenmesin yoluna bakarsın🙂
00 YorumlaKöyden gelip şehirdekini mi beğenmiyecek😂😂 Rahat ol..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl5 kilo makyaj yap öyle git zaten çoğunlukla makyajsız ve filtresiz bir şeye benzemiyorsunuz ama egolar stratosferde geziyor.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. zaten bi makyajınız bi efektiniz var başka da bişiniz yok
haliyle bir daha görüşmez heralde 🤣08 Yorumla
Soran+1 yılSizde de sakal var tıraş olun o zaman bizde sizi öyle görelim sizinkisi ameliyyatdan daha büyük prasödör 😂😂 boş boş konuşmayi bil sen 😂😂😂
Soran+1 yılBenim vallahi hiç kolumda tüy yok yüzümde nerden olsun sarşnm ben 😂olsa bile gözükmüyor 😂😂😝
Soran+1 yılOnuda esmerler düşünsün ben napm 😝
Soran+1 yılKim söyledi onu?
- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbence zamana bırak hemen buluşma olmasa da olur.
06 Yorumla
Soran+1 yılAmma ben effektsiz başkaym makyajsiz başka oldugum gibi düşmüyorm resimde hayattda görünce begenmez diye düşünüyorm
- +1 yıl
o zaman baştan gerçek sen'i göster.
Soran+1 yılAdi camerada insan çok kötü düşüyor amma 🤥
- +1 yıl
sen dürüst ol sonra ne olacaksa olsun.
Soran+1 yılTamam teşekkürler 🥰
- +1 yıl
rica ederim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an bende aynı durumdayım bilmiyorum bende ne yapacağımı
07 Yorumla
Soran+1 yılBen makyajsiz atdim amma snapla çekmştm begendi sende öyle yap aliştira aliştira birgün effektiszde atalm tam olsun 😂
Cevap sahibi+1 yılDiyorsun bakalım ne olucak
Soran+1 yılBenim profile bak çok fark var mı ? Makiyajli digeride makyajsiz
Soran+1 yılAmma snap kullandm yalan yok (
Soran+1 yılYaaaa yerim senii teşekkur ederim 🥰eminim sende çok güzelsin 🥰🥰🥰
Cevap sahibi+1 yılFark çok yok bence sadece biraz gözler etkilemiş efekti
2 el araba gibisiniz yeminle sahibinden de görücü gelince kusur ortaya çıkıyor ya işte aynısı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKizlar siz seytansiniz ya iki yuzlu yaratiklar ulan her seyiniz yalan lan shshshsj
00 Yorumla
+1 yıleninde sonunda filtrelerde makyajlarda kalkacak hanfendi, şimdiden görsün de yanıtını hızlı bir şekilde al, daha sonra kapı önüne koyulmak özgüveninize daha fazla hasar verir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeğenmeye bilir ama 30 yaşında biride ne kadar görünürse artık 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kadar zamandır yazışıyorsunuz? Görüntülü arama da yaptınız mı
00 Yorumla
+1 yılözgüvenli ve kendini beğenen biri gibi göster kendini. Karşındakinin fikrini etkileyebilirsin bu şekilde
05 Yorumla
Soran+1 yılZaten çok fark yok effektli effektsiz profilime istersen baka bilirsin biri makyajli digeri makyajsiz sadece dudagim flan böyüyür effekt verince o kadar 🥰
- +1 yıl
öyleyse neden dert ediyorsun ki beğenmezse diye
Soran+1 yılBilmiyorumki özgüvenli değilim (
- +1 yıl
bence öylesin ve bunu farkındasında.. öyle olmasan ppne iki halini birden koyamazdın
Soran+1 yılÖzgüvensizmiym yani?
+1 yılBuluşun beğenir seni bak iki gün içinde bende buluşacam
00 Yorumla
+1 yılBeğenmezse beğenmesin seni dış görünüş ile sececekse seçmesin. Kendinize bunu yaptirmayin
00 YorumlaGörüntülü konuşsaydınız makyajsız görseydi ii olurdu
12 Yorumla
Soran+1 yılProfilimde var resimim makyajli digeri makyajsiz sadece dudagim flan böyüyür sadece sence nasil?
S*ktiri çekeceksin bacım. Kimsenin seni beğenmesine ihtiyacın yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılYaa yerim seni 😂🥰 tabii öyle
Cok ta makyaj yapma buluşmaya giderken. Doğal kızlar daha cekici bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeğenir bende efekliyim ama yakından buluştuklarımla bir beğenmeme olmadı hiç hem güzel bir giyiniş güzel bir makyajla kadına zaten o ışık geliyor oyuzden öyle düşünme
00 Yorumla
+1 yılbi çılgınlık yapıp efektsiz fotoğraf atabilirsin, eğer tavrı istemediğin gibi olursa işine bakarsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılönceden birkaç kere de efektsiz foto at jjfsfjaks birde makyajsız görmüş zaten o zaman derdi bir şey
05 Yorumla
Soran+1 yılMakyajsız gördü evet amma snapla çekmştm 😂begendigini söyledi 😂😂
Cevap sahibi+1 yıle ne anladım makyajsızdan ajfhjajkfjgk
Soran+1 yılMakyaj yoktu yani snapla çektm snaptada çok fark yok hani ya işte öyle öff 😂😂😂😂
Soran+1 yılSnap ayri şey deli 😂
Cevap sahibi+1 yıltabi canım
+1 yılprofiline koysana merak ettim
04 Yorumla
Soran+1 yılBak biri makyajli digeri makyajsiz
- +1 yıl
makyajsız daha güzelsiinnn makyaj çok büyük göstermiş. gayet güzelsin beğenirrr
- +1 yıl
aslında hafif tatlış makyaj yapsan daha çok yakışır likit allık hafif bi far bi de gloss🤤
Soran+1 yılPeki )) teşekkür ederim 🥰
+1 yılişte internetten tanışınca böyle oluyor😂😂
014 Yorumla
Soran+1 yılÖyle konuşuyorsunki sanki sen internete girip hiçkimse ile konuşmadn boş yapma:)
- +1 yıl
efekt kullanmam😂😂
Soran+1 yılEffekt ne için var? Kullanmak için 💁🏼
Soran+1 yılHiç inanilasi değil bu yaşına kadar effekt kullanmadn mi? Yalan atma 😂
- +1 yıl
kız vallaha kullanmadım ne gerek var😂😂
- +1 yıl
kullanana saygım var ama sen beni yanlış anlayıp laf ettin kırdın kalbimi aferin
Soran+1 yılYa ama adi kamerada çok çirkin görüküyor insan vallahi professional kamera olmasi lazim güzel görünmek için oldugun gibi düşmüyorsun
Soran+1 yılBen seni yalnış anlamadm amma insan hayatinda bir kere bile effekt kullanmazmi? İnandirici gelmedi 😒
- +1 yıl
her insan güzeldir boş ver takılma bunlara
Soran+1 yılÖyle olsun canm
- +1 yıl
konudan bağımsız ama profil fotoğrafın çok güzel
Soran+1 yılTeşekkur ederim 😂🥰eminim sen bendende güzelsin ❤️
- +1 yıl
kız vallaha kullanmadım daha ne diyeyim😂😂
- +1 yıl
rica ederim🥰estağfirullah❤️😂
Neden? begilmemekten mi korkuyorsun?
016 Yorumla
Soran+1 yılBeni majyajsiz gördü beğendi yinede çekiniyorum bilmiyorum ki
Soran+1 yılDoğal halimi daha çok seviyor
Soran+1 yılAmma ben effektsiz başkaym makyajsiz başka oldugum gibi düşmüyorm resimde
Soran+1 yılNapm sence
Soran+1 yılAnlamadm amma
Soran+1 yılBak ben adi camerada çok kötü düşüyorm effektde beni değişyor ne yapacagimi şaşrdm ((((
Soran+1 yılİnstan var mı ?
Soran+1 yılProfile koym bak istersen?
Soran+1 yılEvet ((
Korkunun ecele faydası yok
05 Yorumla
Soran+1 yılBeni majyajsiz gördü beğendi yinede çekiniyorum bilmiyorum ya
Soran+1 yılNasi öğrenirm mesela
Soran+1 yılTamam 😂
+1 yılbeğenmezse yol alır
10 YorumlaBeğenmesin bişey olmaz illaki beğenen çıkar
10 Yorumla
2 ayNasıl anlamadım
00 Yorumla
+1 yılEn fazla görüşmek istemez
00 Yorumla
+1 yılMerak etme adam senden daha kötü haldedir
00 Yorumla
+1 yılBelkide sen onu beğenmeyeceksin
00 Yorumla
+1 yılkendine güvenin yok demek
00 YorumlaYapacak bişey yok ozaman:)
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılBelki sen onu beğenmicen kasma bu kadar
00 Yorumla Allah yardim etsin efekt cok degistiyor diyorlarr
00 Yorumlaistemezse kendi bilir takma kafana :)
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 355 cevap paylaştı. En iyi çözüm görüntülü sohbet etmek.
00 Yorumla
+1 yılSende efektli buluş 😂
00 Yorumla
+1 yılah be abi bizde derdimiz var sanıyorz
00 Yorumla
+1 yılBeğenmezse konuşmazsn sende.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 363 cevap paylaştı. 😃😀😃 kaçmaz inşallah
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Beni çoğunlukla efektli gördü. Buluşunca beğenmezse ne yapacağım? :D
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler