Arkadaslar normalde yüz yıkama jeli ve tonik uyguluyorum o kadar ama İnternet de hep görüyorum yüzünü yıkıyorlar ardından bir cok şey uyguluyorlar maske serum krem vs :) neyse bende alayım dedim cenemde sivilceler cıktı fazlası zararlı mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Birçok üründen ziyade cilt tipine ve hassasiyetine uygun reçetesi olan ürünler denemelisin. Önerim öncelikle iyi bir güzellik salonuna gidip cilt tipinin analizini yaptırarak cilt bakımı yaptırman. Onlar yaparken hangi adımları nasıl uyguluyorlar görüyorsun. Kendi cilt bakım rutinini bu şekilde bilirkisi yardımıyla sağlıklı şekilde öğrenirsin. Youtube vb. Yerlerden cilt bakimi rutinlerini lutfen kaile alma. Cildine iyilik yapmak isterken berbat edebilirsin.
Cilt tipinden ve tüm herseyden istisna bir durum var. Cilt tipin ne olursa olsun gözeneklerinin iyi temizlenmesi gerekiyor. Bu konuda yorum yapabilirim. Piyasadaki en iyi burun bantlarını denemis biri olarak kesinlikle gratisteki bee beauty nin bantları diyorum. Uygun fiyatlı ve gözeneklerini guzel temizliyor. Öncesinde buhar banyosuyla gözeneklerini acmayı da unutmamalısın tabi. ^^00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkes aynı değil. Benim cildimde sivilce falan olmaz, pürüzsüz bebek totosu gibi. Herkes yüzüne bakım yapıyor ben de yapim dedim özentilikten. Yüzüme yüz temizleme sabunu aldım sürdüm. Yüzümde sivilce gibi şeyler çıkmaya başladı. Ben de dedim aloe vera süreyim. 1 kere sürdüm sadece başka hiç yapmadım. O da yüzüme alerji yaptı ben farkında olmadım, yüzüm yandı. Güldüğümde bile yanaklarım falan acıyordu. Yüzümün de içinden geçtim. Benim ellerim çok terliyor, krem bile süremiyorum yüzüme, yapış yapış hissediyorum. Şimdi hiçbir şey sürmüyorum. Banyo yaparken çok hafif lifle gezdiriyorum yüzümde. Bu kadar.
Yüzüne çok fazla şey sürersen doktor kontrolü olmadan cildin erken yaşlanabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi ürünü kullanıyorsun? Yeni mi başladın kullanmaya? Eğer yeni kullanmaya başladıysan sivilce yapması normal. Yüzünden pislikler çıkıyor, onları atıyor çünkü. 1 aydan sonra geçmiyorsa sorun var demektir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
3Cevap
+1 yılSana Gano Excel in doğal keçi sütü sabununu şiddetle öneririm. Dışarıda satılanlar gibi içerisinde saçma sapan maddeler yok. Ben Tarım ve sağlık bakanlığı onaylı uluslar arası şirket olan Gano Excel in doğal ürünlerini satıyorum. İnstagram adresimde kullanıp memnun kalan kişilerin gönderileri ve önce/sonra fotoğrafları mevcut. Ürünlerde sayfamda var. Düzenli kullanımda 3 gün içerisinde bile değişiklik fark ediliyor eğer ilgilenirseniz instagram adresimi yazabilirim…
00 YorumlaCilt tipine Uygun olmayan ürün kullandın büyük ihtimalle
00 Yorumlaben temizleme köpügü tonik sonra cidlimi nemlendiriyorum serum gereklimi bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılFazlası hem zararlı hemde cildine uygun olmayanı alırsan zararlı ha birde marka olmalı
00 Yorumla
+1 yılTahriş oluyor ya gerek yok.
00 YorumlaNe kullanıyorsun?
00 Yorumla
+1 yılEvet fazlası zarar
00 Yorumla
+1 yılCok para cik
00 YorumlaAşırı fazla
00 YorumlaZararı olabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz