Rus kızları müthiş güzeller resmen sadece güzellik için yaratılmışlar baktıkça bakasım geliyor ömrüme ömür katıyor enerjim çok fena yükseliyor yaşam sevincim artıyor çok güzeller😋

?
Rus kızları müthiş güzeller resmen sadece güzellik için yaratılmışlar baktıkça bakasım geliyor ömrüme ömür katıyor enerjim çok fena yükseliyor yaşam sevincim artıyor çok güzeller😋

?
Gerçekten, yüzüne tükürmeyi bile çok gören Türk kızlarını "siz olmazsanız Ruslar olur" diyerek peşinden koşacağını falan mı sanıyorsun? Bu derece embesil misin?
Harbiden he madem bu kadar düşkün Rusya da yaşasın o zaman ne işi var burada
Neymiş Rus sevgilisi varmış falan ahahaha. Yorumlarda bana yazdıkları zaten gülünç bi durum okurken ayrı cevap verirken ayrı kahkaha atıyorum
Ben Rusya’da yaşadım. Rus tanıdıklarım da çok. Hepsi bu kadar güzel değil. Evet boylu poslu çoğu ama ben yüzden bahsediyorum. Türkiyede de var güzel kızlar. Cemre Baysel, Eda Ece gibileri meselaa
Seni anlamıyorum ama iyi bir şey söylemediğin kesin. Sen iyi değilsin tedavi al bence
Erkeklerden hpşlanmıyorum zaten canım
canım
Cevap
4Cevap
Her Rus kızı böyle de değil ama, hem ciddi bir ilişki zor oluyor. İçlerine kapanık bazıları.
yatakta iyiler ama uzun sureli iliski kurulmaz cok fazla talepleri var..
Eğer şu attığın resimdeki kıza güzel diyorsa sen güzel görmemişsin reis.
Ok.
Attığı kız güzel ama aslında. Sadece her rus öyle olduğunu anlamıyor sjsjs
Antalyaya bilet aldım
Oo adamsın knk tam da yeri iyi eğlenceler iyi pompalamalar😉
E sana bi Rus kızı bulalım o zaman
Tabi bakarlarsa : D
Ha hah hahh. Zaten bir Rus sevgilim var😎
Aynen kanka vardır
Sensin o
*aşar senin babandır
Böyle diyorsunda dikkat et seni karı sanıp *ikmesinler
Gerçek olmadığını sende bende iyi biliyoruz. Hatta gerçekliği bırak bu hayal ettiğini rüyanda bile göremezsin sen hayal edip dur anca ben keyfime bakarım.
Adres ver geleyim 🤠
*ikilmek mi istiyorsun😎
Annen için demiştim ben ama gelirken yanımda anneni de getiririm
Dedi 16 yaşında pipisi yeni çıkmış ergen.
Demek ki sarışın kızlardan hoşlanıyorsun
Hayır Rus kızlardan hoşlanıyorum kudurr hah hah hahh😎
Neden kudurayım 🤣🤣
Rus kızları Türk kızlarından daha güzel diye😎
Değiller... Türk kızlarının güzelleri daha güzel..
Peki onlar sana bakıyor mu
Ha ha hahh. Evet bakıyorlar merak etme. Rus bir sevgilim var şu an😎
Anlıyorum. Geçecek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?