Güzellik & Bakım Çatlak görünümünden tamamen kurtulmak mümkün mü? Takmakirpik6 Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Çatlak görünümünden tamamen kurtulmak mümkün mü? Hiç çatlağınız var mı? Çatlak görünümünden tamamen kurtulmak mümkün mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Evet mümkün 0 0 Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı. Mümkün olduğunu sanmıyorum biraz daha iyi hale gelebilir ama tamamen geçmez bence 0 0 Yorumla
daisyqueen00 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl roaccutane kullandıktan sonra kilo almıştım çok çatlak oluştu bende kendime inanamadım basen ve göbek ilk kez yani.. şu an iyiyimm çok şükür :D 1 ay önce bıraktım yediklerime dikkat ederek zayıflıyorum 1 1 Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Oluşan çatlaklaramı iyi geliyor yoksa oluşmasın diyemi bendede varda birde çatlak vardıysa hangi renktiler Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Göğüs bölgemde var maalesef, ergenlik yıllarımın izleri shsudtfcgc 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Tabii ki de mümkün 0 0 Yorumla
xPsychopath Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl var ama umrumda değil boş beleş uğraşlar bunlar 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Tamamen mümkün değil, çatlaklarım var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet mümkün
Mümkün olduğunu sanmıyorum biraz daha iyi hale gelebilir ama tamamen geçmez bence
roaccutane kullandıktan sonra kilo almıştım çok çatlak oluştu bende kendime inanamadım basen ve göbek ilk kez yani.. şu an iyiyimm çok şükür :D 1 ay önce bıraktım yediklerime dikkat ederek zayıflıyorum
Oluşan çatlaklaramı iyi geliyor yoksa oluşmasın diyemi bendede varda birde çatlak vardıysa hangi renktiler
Göğüs bölgemde var maalesef, ergenlik yıllarımın izleri shsudtfcgc
Tabii ki de mümkün
var ama umrumda değil boş beleş uğraşlar bunlar
Var ve hiç sanmıyorum..
Tamamen mümkün değil, çatlaklarım var
Bacaklarımda var maalesef
Var. Neredeyse herkeste var aslında
Yok şükür
Maalesef... var.
Maalesef
Kremlerle anca
çokdeğil