İki eliminde aynı tırnaklarım kırıldı kısa tırnakla nerdeyse ellerimi kullanamıyo gibi hissediyorum sürekli kenardan minik kırılıp tırnağın ortasına kadar devam ediyo ne yapabilirim sürekli oje süren biriyim oje sürmesem kendine gelir mi tırnaklarım
Her iki parmakta aynı yerden kiriliyorsa yaptığın ise bak. Klavye anahtar bir el aleti falan kullanıyorsan ondan olabilir. O iki tirnagida kes uzarken takip et. Ne olduğunu. Benim sağ el basarmagim sürekli jiletle kesilmiş gibi incecik çizikler oluyordu. 1 sene boyunca sebebini anlamadım telefon değişince bı daha olmadı. Eski telefonda daha duruyor o kadar inceledim daha cozemedim
Merhabalar oje sürmeyi bir süre bırakın ve tatlı badem yağı ile argan yağını karıştırıp masaj yaparak tırnaklarınıza uygulayın daha sağlıklı uzayacaktır...
Yağlar var bunun için güçlendirici onlardan kullan kalyon markasını tavsiye ederim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
doktora gidip bi kan tahlilini yaptır vitamin eksilikleri tırnakta kırılma yapar ve bence cildiyeye göster tırnaklarını oje kimyasal dolu tırnağa zarar