Gerdirmesi ve çatlak tedavisi yapmasi mi gerekir? Karnımı hiç sevmiyorum, benim sevmediğimi bi erkek görmezden gelebilir mi?
Eskiden çok kiloluydum şimdi normalim. Herkes fiziğimi çok beğeniyor ama tayt veya kot pantolon ile gördüklerinden
Gerdirmesi ve çatlak tedavisi yapmasi mi gerekir? Karnımı hiç sevmiyorum, benim sevmediğimi bi erkek görmezden gelebilir mi?
Eskiden çok kiloluydum şimdi normalim. Herkes fiziğimi çok beğeniyor ama tayt veya kot pantolon ile gördüklerinden
kilo verdiğiniz için sarkma olmuş galiba o bölgelerde cilte bir bozulma oluyor tabiki çünkü kilo aldıkça vücut geriliyor kilo verince de böyle kötü bir görünü ortaya çıkabiliyor elbette konuya tam hakim değil elbette ama karın kası yapsanız belki gider olduğunu düşünüyorum
Yok ya bacaklarim falan cok fit ama sporla olcak şey degil hele catlaklar. Yani spor yapiyorum hatta cok spor yapiyorum
o zaman bir cildiyeciye gitmenizde fayda var
Cevap
4Cevap
senin sevmediğin bir erkeğin arayışı olabilir boş ver
Doğum yapınca ister istemez olmayacak mı zaten?
yani birçok kadinda oluyor zaten bicak altina yatmaya degmez gibime geliyor
Sarkık deri için ameliyat var ama o da deriyi eski hale getirmez sadece sarkan kısmı alırlar. Çatlağa çözüm yok.
Onun da izi kaliyor sanki benim derim hassas ya ameliyat izleri de kolay gecmiyor
Evet kesi izi oluyor. Kafana takma, yaşlandıkça vücut deforme olacak zaten.
Ciplak olunca guzel durması daha önemli
O çatlaklar olmadı şimdi, şefki kırar.
Yani sevgilim olursa en baştan söyleyeyim olmasin direk diyosub
Yani estetik görünmüyo
Selam boy kac
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?