Bana göre güzel olmayan biri bazılarına göre çok guzeldir. Bence güzellik değişken bir kavram olabilir.

Bana göre güzel olmayan biri bazılarına göre çok guzeldir. Bence güzellik değişken bir kavram olabilir.
Merhaba. Benim naçizane fikrimce güzellik aslında dış görünüşle alakalı değildir. Enerji uyumuyla alakalıdır. Birisine güzel gelen kişi diğerinin gözüne hoş gözükmeyebilir. Bunun kişinin çirkin ya da güzel olmasıyla bağlantılı olduğunu düşünmüyorum. Burada tamamen enerji uyumu devreye girer.
Evet. Dış görünüş yanıltabilir. Genel olarak güzellik görecelidir. Ruh, akıl ve ten uyumu olan çiftler birbirine güzel gelir. Samimiyet, ilgi, beklenti, arzu, cilve, bakış, duruş, oturuş kalkış, endam, dedi nefesi bunların hepsi birden güzelliği oluşturur. Tatmin bu şekilde oluşur. Yazışmaya ben o yüzden önem veriyorum, daha takından tanıma fırsatı veriyor bize. KS de özellikle mesajlaşma çok önemli. Kafa uyumu ruh uyumu olan güzel insanların karşılıklı birbirini anlayıp burada vari değer vermesi çok önemli, KS güzel bir fırsat. Değerlendirmek lazım. Reel hayat çok acımasız ve insafsız. Ben burayı o yüzden seviyorum. Sevgiyle kalın güzel insanlar. İyi ki varsınız canlarım. 😎🌸
Cevap
11Cevap
Bir yere kadar göreceli bence. bir yerden sonra çekicilik devreye giriyor
Görecelimi bilmem ama çekicilik ve aura yoksa bir önemi ve farklılığı yok
Elbette öyle gıcıkkkk
Kimisine güzel görünen kimisine çirkin
eveeeet.
kargaya da yavrusu şahin gibi görünürmüş.
Kesinlikle birbaşkasının yakışıklı gördüğünü sen göremeyebilirsin
Aşk girince işin içine görecelidir... ama aşk yoksa göz var nizam var be kardeşim
Tabiki de öyle, herkesin fikri, düşüncesi aynı olamayacağına göre 'güzellik' de kişiden kişiye göre değişebiliyor.
evet görecelidir tabi. adriana limayı barbarayı begenmem :D
Yanş bazen sempatiklik, çekicilik ön plana geçebiliyor.
Göreceli tabiki
Kesinlikle kişiden kişiye değişiyor
Göreceli evet.
Tabiki
Gerçekten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?