Evet erkekler bu sorum size. Sizce rus kadınlar mı daha aklınızı başınızdan alıyor yoksa türk kadınları mi tercihiniz hangisinden yana olur
RUS KADINLARI
TÜRK KADINLARI
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet erkekler bu sorum size. Sizce rus kadınlar mı daha aklınızı başınızdan alıyor yoksa türk kadınları mi tercihiniz hangisinden yana olur
Rus kadınları sarışın, beyaz tenli oldukları için göze çarpıyor,, Ama türk kadınlarıda çok hoş güzel, bunu tüm samimiyetimle söylüyorum,, eğer türk kadınlarının, aile baskısı altında yetişmemiş olsalar, kafaları karışık olmasa , türk kadınlarını tek geçerim. arada kültür farkı var
Öyle maalesef
Cevap
9Cevap
Slav ırkının kadınları başka bir şey. Kıyaslanamaz, Türkiye ye 5 milyon mülteci gelse, bizim kadınlar bizi de sevin diye gösteri düzenler meydanlarda
Bir erkek tanışmak istediği zaman dinliyor. İlgiden dolayı çemkirmiyor. İstemiyorsa kibarca reddediyor. Anlayışlılar, genetik güzellikleri var, sevgili olunca inanılmaz sandıklar. Hayatındaki erkeği mutlu ve değerli hissettirmek için çabalıyor. Rus ve ukraynalı eşleri olan tanıdıklarım var. Dünyada cenneti yaşıyorlar.
Dürüst olayım bu ilgiyi biz türk kadınları da veriyoruz ama siz diyumsuz yaratıklar olduğunuz için hemen aldatıyorsunuz. Ayrıca kibarca reddettigimiz zaman laftan anlıyorsunuz sanki. Yok kıza bacım bilmem ne demeler kızın hayatını mahvetmeler taciz etmeler. Bence siz ilk önce kendinize bakip düzeltin sonra iyi birini isteyin
Açıkçasi siz de paranız olmasa çekilecek insan degilsiniz zamanınızda az paranizi yemedik Şu an da siz eziklerin sayesinde londrada harika bir hayatım var
Ben Rus derim tanıştıgım Ruslar çok iyiydi ama Türkler de iyi
Bu da soru mu Allah aşkına
Красиво русский девочки
Я люблю их
Rus kadınları
Her konuda rus kızları
Sadakat bakımından Rus kadınları
Sen evcil köpek ariyorsun galiba tasması hangi renk olsun
Bos konuşma aptal hiyar
Senin gibi hıyarlardan pazarlarda çok var hadi canım hadi işine bak sen bir de sadakatten bahsediyor jfhfhdhidh
Elimizde değilsin canımm biz kıro türksevmeyiz hadi yallah arabistana
Evet benim de nir tarafı aşağılama hakkını kim veriyor sana
Açıkcası boş bir egon var. Egon beyninden büyük beyninin içi boş ve canısı
Kendi iyiliğin için daha fazla yazma dedin
Açıkcası benim harika bir ingiliz sevgilim var senin gibi hiyarlarla isim olmaz canım hadi byeee
Sen kimsin be yer cucesi senin gibi 50 tanesini kandırdim ayrica benim ozguvenim cok yerinde. Cogu turkerkeginin arzulayabilecegi biriyim ama hepsi davar olduğu icin so
Ay canimmm ben sana nikahvereyim ingiltere vatandaşliğı alirsin hemmm
Ama neyse sen bu bos kafayla ingilizce de konusamazsin
Ben de senin okumamıs babasindan hala dayak yiyen bir ezik olduğunu düşünüyorum
Oylar tayyibeee acikliktan surunmeye devamkeee evdeki o son kalan ekmeği iyi değerlendir yakında onu da bulamayacaksin surileri doyurmaktan elinizde avucunuzda bir sey kalmıyor yazik yaaa
Sen benim klasim misin acaba pis kıro
Neyse yazma bence çünkü sende daha aptalca şeyler duymak istemiyorum
Türk kadınları
Türkmen kadını🫡
Karar veremedim şu an
Rus kadınları
Rus tabi
Ukrayna <3 :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?