dun sacimi kestim aslinda ilk basta guzel olmustu sonra daha da kisalttim ve pisman oldum en cabuk nasil uzar
Hizli sac uzatma yontemleri?

Selam gadası 🙃
Genelde doğal yollar deneniyor. En bilindik yok pirinç suyu maskesi tercih etmektir.
Pirinç suyu ile saç bakımı yapmak için ilk olarak her zaman yıkanan şampuan ile saçların güzelce yıkanıp durulanması gerekir gadası. Ardından durulanan saça yeterli miktarda pirinç suyu uygulanır. Pirinç suyunun saça etki etmesi için yaklaşık 20 dakika kadar beklenir. Ardından pirinç suyu bol suyla durulanarak saçtan arındırılır. Haftada bir kere pirinç suyu uygulaması ile uzun ve sağlıklı saçlara kavuşmak mümkündür.
Pirinç suyu ile saç bakımı yaparken suyun miktarını saç uzunluğuna göre ayarlamak gerektiğini unutmamak gerekiyor. Saçlarınız çok uzunsa her yerini ıslatmak için 2-3 bardak pirinç suyundan daha fazlası gerekebilir gadası. Bu durumda ölçüleri artırıp daha fazla pirinç suyu hazırlanabilir.
Görüş
5Görüş
Ben iyi beslenmeme rağmen uzamıyor ki tahlil yaptırdım. Mineral eksikliğim de yok. Saçıma fön, maşa falanda hiç yapmam. Boyamadım da. Kendi rengi. Hic yıpratmadım sprey bile sıkmam. Herşeyden koruyorum onu ama. yine de uzamıyor.
sanirim genetik ya
Berbat beslenen birini tanıyorum onun da saçları beline kadar. Sürekli renklere boyar , sürekli fön yapar. Birde bana bakıyorum. 😀
Bu arada pirinç suyunu bir kac defa denedim ben sonuç alamadım.
tesekkur ederim ben dus alip dustan sonra sac kremi surmenin faydasini gormustum yine onu uygularim ya
Umarım istediğin gibi olur 🌹🌹
umariimm senin dee💝
Ne kadar şu an boyu?
Böyle bir yöntem yok maalesef
öyle bir yöntem var mı gerçekten
var
Sağlıklı beslenmek ve yeterli uyku
Bitkisel yağ
şekeri bırakmak
sıkça duş almak
En İyi Görüş