Öyle mantıklı bi fikir sunun ki karşıda ki taraf kabul etsin?

Merhabalar nişanlıyım kuaföre girdim para yok devlet 1200₺ veriyor sadece haftalık izin yok öğle yemeği yok kadına ne bahane sunarsam sunayım çıkarmıyor. Çünkü iki elemanı okula gidecek ben kalacağım. Her yaptığım yanlışı görmezden geliyor melek gibi davranıyor ama para yok paraya ihtiyacım var dedim başlarda çıkacağım dedim tamam yaz bitsin çık dedi şimdi fikrim aynı diyorum eleman bulalım diyo aha buranın rütbelisi sen olacaksın diyo kayınpederim kalp krizi geçirdi nişanlımın başka kimsesi yok çalışması lazım düğünde yemekçilik yapıyorlar yardım edeceğim çık diyorlar dedim aha idare ederiz iyileşene kadar diyo. Yahu mesaj atıp çıksam silerdim seni diyo. Gelmiyorum ben desem hemen arar ağlar krize girer çocuk gibi ben kırmayayım kötü ayrılmayalım dedikçe o iyi niyetimi kullanıyo. Bende o kadar safım ki ağzımı açıp açık açık diyemiyorum. Ailem kızıyo desem istemez ki dedim dinlemiyoooo yaniiii ne desem napıcam ben birde akrabamız herkese kötüler diye masaya gümrüğümü vurup gidemiyorum da
Öyle mantıklı bi fikir sunun ki karşıda ki taraf kabul etsin?