Sensin fakir. Bimin mali degil sen nerden anlarsin. Golden rose. Flormarla esdeger, Gratis Watsons heryerde satilan orta kalite bir marka. BİM veya a101 uyguna getiriyor bazen ondan kapisiyorlar. Yani dandik bir urun degil 50-60-70 civari fiyatlark. Pazardaki 3-5 liralkk mallarla bir tutacak kadar bilgisiz ve cahilsin. Burada da kendink rezil ettin. El salla.
Ahahah tabi ki pahali demiyorum ortanin ortasi diyorum. Bir pazar mali denilen market markalari vardir. Bir uygu fiyatli yabanci markalar vardir, bir kalitesi iyi ama uygun fiyatli (50-70 arasi) olanlar vardir. Buna orta KALİTE denir. Normal pahali olanlar 100-200 arasinda olanlar. Digeri de lukse kaçar sahsen param oldugunda dahi almadim almam. Ben fiyata degil kaliteye bakarim. 150 liralik urun kalitesiyle 500 liralik urun kalitesi hemen hemen aynidir marka isim farki vardır. Makyajin her turlusu zararli fiyati artinca bir seyleri artmks olmuyor. Okudugunuzu dahi anlamiyorsunjz gelmis burada fakir avlayip kucumseme derdine dusmussunuz. Yazik ne diyim ki.
En İyi Cevaplar