Güzellik & Bakım Cild bakımı kaç günde bir yapılmalı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Haftada 3 kere Peeling uygun görülse bile Aloe vere gibi nemlendirici ürünler günlük kullanılmalı Cild bakımı kaç günde bir yapılmalı? Cevapla Ürün Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Ben haftada 1 kez yapıyorum 1 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Hafta da 3 peeling ağır bence.Dediğin gibi nemlendirici vs günaşırı kullanılmalı. 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 22 +1 yıl Günlük cilt rutinleri haricinde, haftada 2 defa uygundur bence. 1 de olabilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Haftada 3 kez peeling yapılmaz. Bir defa duştan sonra yapılır. 2 1 Yorumla Karçiçeklerim +1 yıl Peeling ne oluyor Yorumla
DerinAA Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Cilt bakımı günlük olarak yapılması gereken bir şey ama peelingi haftada bir yapıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben haftada 1 kez yapıyorum
Hafta da 3 peeling ağır bence.
Dediğin gibi nemlendirici vs günaşırı kullanılmalı.
Günlük cilt rutinleri haricinde, haftada 2 defa uygundur bence. 1 de olabilir.
Haftada 3 kez peeling yapılmaz. Bir defa duştan sonra yapılır.
Peeling ne oluyor
Cilt bakımı günlük olarak yapılması gereken bir şey ama peelingi haftada bir yapıyorum
Haftada iki yeterli diye düşünüyorum