Burun estetiği olalı 1 ay oldu burun ucum yukarıda duruyor bu zaman geçtikçe biraz daha inip daha doğal bir görünüm alır mı

Burun estetiği olalı 1 ay oldu burun ucum yukarıda duruyor bu zaman geçtikçe biraz daha inip daha doğal bir görünüm alır mı

Bence zamanla yerine oturacaktır sorup da kafanı karıştırma derim bu sefer olumsuz bir yorum alırsın kafana takarsın Ama olumsuz yorum hakedecek bir burun değil
Haklısın benim çevremde maalesef böyle insanlar çok burun iyi olmuş demezler mesela ilk önce burun şiş çok kalkık olmuş vs derler takmamak lazım
Aynen öyle çekemeyen her şeyi söyler takma erkeklerde çok kıskanç
Erkekler farklı cevaplar veriyor geçen yine açtım böyle konu eskisi daha iyi falan diyorlar nasıl oluyorsa jfjfjfjf
Eskisi daha iyi diyen pek hayırlı bir şey söylemiş olmuyor bence😅😂
Bu arada bir şey söylicem yanlış anlama şimdiki halin rüzgâr Erkoçlara benziyor
Şu cinsiyet değiştiren mi yok daha neler jfjgjgjgj
Dedikleri şey hayırlı değil işte trol olsun diye söylüyorlar
Aynen biliyorum ben de şaka yapıyorum zaten 😅
Evet o hshs
Allah var yakışıklı olmuş bence nfjfjjgjgn 😄😆
Bencede Hshsh
Cevap
2Cevap
O kadar tatlış olmuş ki çok yakışmış ayrıca kalkık kalması çok daha iyi iskandinav bir model gibi olmuşsun ayrıca kalsın
Teşekkür ederim:))
İyi ki yaptırmışsın çok güzel olmuş. Yaşın ilerledikçe burnun zaten düşer merak etme…
Teşekkür ederim :))
Tabii ameliyattan sonra biraz da olsa düsüyo (ben olmadım ama cevremde vardı) ama seninki guzel olmus zaten
Çok yukarda duruyo ve düşmesi bayagı surer, belki hiç düşmez
1-1 buçuk seneye tamamen oturur şişlik falanda vardır şu an zaten güzel olmuş
Çevremden bazı estetik olduğu belli oluyor gibi cümleler duydum o yüzden sormak istedim
Beğenmeyen kişilerin burnundan getirmek lazım he
İner bazen düşme olabiliyor bu arada güle güle kullan
Teşekkür ederim
Bende istiyorum
Umarım istediğin olur birgün :))
İnşallah hshdhf
Yaşlı ve yorgun göstermiş..
Yorgundum zaten
Valla ilk defa yaşlı göstermiş giyen sensin herhalde herkes tam tersini söylüyor jfjfjf
Birazcık daha değişecek zaten zamanla
Özelliği o değil mi zaten kalkık küçük burun.
Normalden fazla kalkık olunca dikkat çeker çoğunlukla fazla kalkık olunca kadın burnu gibi durabiliyor
Bunun cevabını doktorunuz bilir
Haklısınız fakat insan hali hemen olsun bitsin istiyor uzun bir süreç olduğu için
Bu haliyle de gayet güzel görünüyor, size yakışmış
Burnun gayet düzgün kanka
Yer çekimine bırak düzelir kdbdjdkd
Öyle yapacam en sonunda 😆😆😆
Altı ay
Zaten güzel olmuş
Teşekkür ederim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?