Güzellik & Bakım 75c göğüs 105 cm kalçaya göre küçük mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor 170 boy 70 kilo Güncellemeler+1 yıl Kalçaya iyi demişsiniz ama fazla büyük olması sıkıntı olmaz mı her zaman kalça büyüklüğü iyi midir :) 75c göğüs 105 cm kalçaya göre küçük mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 652 cevap paylaştı. armut vücut tipisiniz sanırım? sırt ölçünüz (75) biraz ince belki ama göğüs cup ölçünüz (C) gayet iyi. bu da kalçanıza oranlarsak sırıtmayacaktır. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sırtım genis ve ince Yorumla masumcocuk34 +1 yıl sırt ölçüsü dediğimiz göğüs altından ölçün ölçü aslında. omuzlar dahil olmuyor Yorumla Soran +1 yıl O genis değil Yorumla masumcocuk34 +1 yıl ben de geniş dememiştim zaten :) Yorumla Soran +1 yıl Tamam 🤗 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Baya iyi bu arada küçük degil kalçan büyük ama gögüslerin de güzel C cup altında kiler gögüs degil zaten hormonel cıkıntı 0 0 Yorumla
privisk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl C dediğin cup ortalama büyüklükte meme, 105 e göre de küçük değil. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet cup c Yorumla
Noname6n Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Bence yakismaktan aslidir. Boyle tahmin etmek cok zor 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 446 cevap paylaştı. Bayağı iyi gibi sanki? Görmediğim icin bilemiyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Küçük kalabilir o büyük kalçaların yanında eminim harikadir kalcan çok merak ettim kalçalarını Birlik'te olduğun adam ne kadar şanslıdır kim bilir nerelisin 0 0 Yorumla
mature_director Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl göğüsler muhteşemmmmmmmmçok beğendim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Abarttın Yorumla mature_director +1 yıl neden abartayım ki Yorumla
HardAktif Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yani evet ama o kalça kapatır küçüklüğünü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır işte daha da belli ediyor kalçamın büyük olması Yorumla HardAktif +1 yıl İyi iyi gideri var Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı. bu nasıl bır fızıkı goruntukı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl cok farklı geldı keske resımlı sorsaydın ya da ne bılıyım bana yazsan Yorumla
Uzzzzzz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Biraz küçük ama erkekler küçük sever rahat ol 0 0 Yorumla
Etli_Butlu_Sever Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı. bu boy ve kıloda bu fızık gozumde canlanmadı benım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Etli_Butlu_Sever +1 yıl hem 170-70 dıyosun hem 75c dıyosun hem 105 dıyosun gormeden bısı dıyemıcem valaa Yorumla Etli_Butlu_Sever +1 yıl benım ıcın merak ettırıcısın sen Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 307 cevap paylaştı. Evet biraz küçük ama kalça iyiymiş 0 0 Yorumla
Klass1Adam___ Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Her zaman kalça büyük olmalı :)) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nedenn Yorumla Klass1Adam___ +1 yıl Daha tahrik edici Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Beliniz nasıl peki 0 14 Yorumla Soran +1 yıl 67 cm Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Bence gayet iyi c cup. Ama kalçalar cidden iddialı. Yakında bağımsızlığını ilan eder Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler: ) Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Gözlerin ilgi odağı olduğunu hissediyor musun hiç Yorumla Soran +1 yıl Evet dikkat çekiyor Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Ilgi çekmek ne hissettiriyor sana Yorumla Soran +1 yıl Sıradan Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Vaay alıştım artik diyorsun. Özgüvende güzelmiş. Mutluluklar Yorumla Soran +1 yıl Herkes de olan bir şey sonuçta çok da takılmıyorum o yüzden Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl 105 kalça herkeste yok🤭 Yorumla Soran +1 yıl Eritmek istiyorum Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Ben eritmene yardımcı olmak isterdim 😂🤭 Yorumla Soran +1 yıl Hahahhaha 😂😂 Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl 1 saat sevişmek 4 saat koşmaya eşdeğer kalori yapıyor diyor tıbbi araştırmalar. Bende yardımcı olurum dedim😂😂😂 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 811 cevap paylaştı. Kafada kuramadım 0 0 Yorumla
PastırmaKrali Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gayet iyi ideali bu 0 1 Yorumla PastırmaKrali +1 yıl Dolgunlastir squat yaparak Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 57% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 478 cevap paylaştı. Görmek lazım ama 0 0 Yorumla
Ugurb34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Biraz, Küçük 0 1 Yorumla Ugurb34 +1 yıl Kalçanın büyüklüğü iyidir Yorumla
Tarık1256 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Kalça ideal bence 0 1 Yorumla Tarık1256 +1 yıl Boyuna bağlı Yorumla
İmposibleee Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Kucuk 0 1 Yorumla İmposibleee +1 yıl Büyük kalca sevilir Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 502 cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
armut vücut tipisiniz sanırım? sırt ölçünüz (75) biraz ince belki ama göğüs cup ölçünüz (C) gayet iyi. bu da kalçanıza oranlarsak sırıtmayacaktır.
Sırtım genis ve ince
sırt ölçüsü dediğimiz göğüs altından ölçün ölçü aslında. omuzlar dahil olmuyor
O genis değil
ben de geniş dememiştim zaten :)
Tamam 🤗
Baya iyi bu arada küçük degil kalçan büyük ama gögüslerin de güzel C cup altında kiler gögüs degil zaten hormonel cıkıntı
C dediğin cup ortalama büyüklükte meme, 105 e göre de küçük değil.
Evet cup c
Bence yakismaktan aslidir. Boyle tahmin etmek cok zor
Bayağı iyi gibi sanki? Görmediğim icin bilemiyorum.
Küçük kalabilir o büyük kalçaların yanında eminim harikadir kalcan çok merak ettim kalçalarını Birlik'te olduğun adam ne kadar şanslıdır kim bilir nerelisin
göğüsler muhteşemmmmmmmm
çok beğendim
Abarttın
neden abartayım ki
Yani evet ama o kalça kapatır küçüklüğünü
Hayır işte daha da belli ediyor kalçamın büyük olması
İyi iyi gideri var
bu nasıl bır fızıkı goruntukı
Neden
cok farklı geldı keske resımlı sorsaydın ya da ne bılıyım bana yazsan
Biraz küçük ama erkekler küçük sever rahat ol
göğüsler biraz küçük gibi
Görmeden bir şey diyemiyecegim
bu boy ve kıloda bu fızık gozumde canlanmadı benım
Neden
hem 170-70 dıyosun hem 75c dıyosun hem 105 dıyosun gormeden bısı dıyemıcem valaa
benım ıcın merak ettırıcısın sen
Evet biraz küçük ama kalça iyiymiş
Her zaman kalça büyük olmalı :))
Nedenn
Daha tahrik edici
Beliniz nasıl peki
67 cm
Bence gayet iyi c cup. Ama kalçalar cidden iddialı. Yakında bağımsızlığını ilan eder
Teşekkürler: )
Gözlerin ilgi odağı olduğunu hissediyor musun hiç
Evet dikkat çekiyor
Ilgi çekmek ne hissettiriyor sana
Sıradan
Vaay alıştım artik diyorsun. Özgüvende güzelmiş. Mutluluklar
Herkes de olan bir şey sonuçta çok da takılmıyorum o yüzden
105 kalça herkeste yok🤭
Eritmek istiyorum
Ben eritmene yardımcı olmak isterdim 😂🤭
Hahahhaha 😂😂
1 saat sevişmek 4 saat koşmaya eşdeğer kalori yapıyor diyor tıbbi araştırmalar. Bende yardımcı olurum dedim😂😂😂
Kafada kuramadım
Küçük
küçük gibi. ama görmek lazım
105 de iyiymiş 😍
Gayet iyi ideali bu
Dolgunlastir squat yaparak
evet
Görmek lazım ama
Biraz, Küçük
Kalçanın büyüklüğü iyidir
normal
Kalça ideal bence