Buradaki tipler gibi milletin ağzının suyunun akacagindan böyle birini eş olarak istemem sahsen o dekolte ne öyle bence biraz fazla ben biraz kıskanç ve yobaz bir adamım maalesef
Zahahha 😂 maalsef böyleyim dün denize gittim yani hiç hoş olmayan giyinimler gördüm ve de denizde yalnız ikimizin olması lazim denize gireceğimiz yerde mesela bı de çadır kuracaz mesela ama eş olacak kişiden bahsediyorum rahat rahat sevisecez vs biz bize olacaz ben böyle istiyorum belki de biraz da bundan bekar kaldık öyle sapların olduğu bir ortama eşimi sokmam mesela diye düşünüyorum insanlwd çok yozlasti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Silikon ve pirsing den baska bisey göremiyorm
Güzel fizik
Buradaki tipler gibi milletin ağzının suyunun akacagindan böyle birini eş olarak istemem sahsen o dekolte ne öyle bence biraz fazla ben biraz kıskanç ve yobaz bir adamım maalesef
Bu ben yav djsjshjd
Zahahha 😂 maalsef böyleyim dün denize gittim yani hiç hoş olmayan giyinimler gördüm ve de denizde yalnız ikimizin olması lazim denize gireceğimiz yerde mesela bı de çadır kuracaz mesela ama eş olacak kişiden bahsediyorum rahat rahat sevisecez vs biz bize olacaz ben böyle istiyorum belki de biraz da bundan bekar kaldık öyle sapların olduğu bir ortama eşimi sokmam mesela diye düşünüyorum insanlwd çok yozlasti
Yanlış hatırlamıyorsam ablan bu şekildeydi😂
Anandan hatırla
Hirpalarim :))
Mutfağı da balkona katalım mı
Olm bu bayyagi iyi lan herkesde olmaz bu
yapmaaaaa yakarsın bizi !!!
Coh iyi bee
lara croft gibisin :) seçmelere katıl bence
soran erkekmiş :))) bulursan tutta beraber sevelim:)
beyler erkek başuna banyoya gitmeyim
Var mı böyle bişi
yok uzunum kb
Kaçsın
176
Boy takıntın yoksa miss
Bir de fiziğin böyle mii 😂
memelerim orta büyüklükte ablamızınki benimkinden büyük onun dısında biraz daha inceyim galiba
Daha ince mii yenur omega 5
Nasıl görcemm 🤧
Alooo
Bence gusellll