Güzellik & Bakım Sizce bir kadinin dogal kali mi yoksa makyajli mi? huysuzsincap Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Dogal Makyajli Gayim ayol Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce bir kadinin dogal kali mi yoksa makyajli mi? Cevapla Makyaj Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BakimliErkekk Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 28 +1 yıl Kişiye göre değişir ama ben doğal hali tercih ederim. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Makyajlı 0 3 Yorumla huysuzsincap +1 yıl niye u Barış_LonelyForever +1 yıl Daha çok seviyorum huysuzsincap +1 yıl peki
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı. Makyaj kullansın ama silince önceki haline benzesin 0 0 Yorumla
Goodgirl199 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Doğal hali bence :) sende benim sorumda görüş paylaşır mısın 0 1 Yorumla DreamGhosters +1 yıl Harbiden goodgirl müsün Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Güzel makyaj yapabiliyorsa makyajli. 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Doğal hali elbette 0 0 Yorumla
sercanaslan99 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl doğa halini seviyorum makyajda olur ama abartmadan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kişiye göre değişir ama ben doğal hali tercih ederim.
Makyajlı
niye
Daha çok seviyorum
peki
Makyaj kullansın ama silince önceki haline benzesin
Doğal hali bence :) sende benim sorumda görüş paylaşır mısın
Harbiden goodgirl müsün
Doğal hali güzel tabiki de
Dogal her zmn en guzeli seviyom
her zaman doğallıktan yanayım
Güzel makyaj yapabiliyorsa makyajli.
Doğal tabikisi