Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar cup yuvarlak olan kısımdır (dolgun olan kısım)
80 85 gibi ölçüler bel çevresi gibidir memenin altından ölçülür memeyle alakası yok yani daha çok kaburgaların ölçüsü gibi düşünün
80 85 gibi ölçüler bel çevresi gibidir memenin altından ölçülür memeyle alakası yok yani daha çok kaburgaların ölçüsü gibi düşünün
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yaglandikca göğüsler büyür, ve internetten duymustum sutyen takmamakta büyütüyormus sanirjm
Takmıyorum neredeyse hiçte büyümüyor
Anne taraf ama hepsi normal bi ben böyleyim
Zayıf misin
Hayır bide nasıl hala küçükler bilmiyorum
Ameliyattan baska çare yok gibi
Yok korkuyorum yapmam öyle
Sporla oluşur mu acaba
Keç sene yüzdüm şimdide fitnese başladım
Spor yağ yaktirdigi için küçültür dostum, ben de yapıyorum
Ama yaa bak spor yapmadığım zamanlarım da oldu baya kilo aldım hala aynılar değişen bişe yok
Genetik faktörler, yapacak bir şey yok. Ama takma bence kafana
Bence de ne baba taraf küçük ne de annem ve teyzeleri
Annemin halaları böyleymiş onlara nasıl çekebilirim ben ya
Nasıl takmayım ya özgüvenimi etkiliyor bunlar
Çekinik genleri toplamissin yanlışlikla sjksjsks
Kadınsı durmak istiyorum çekici olmak istiyorum
Ameliyat dışında tek çaren fitness yapıp kalcsni buyutmek
Onu yapıyorum aslında büyük, şekillendirmek için gidiyorum fitnese bir de zayıflamak için
Estetik dışında çare yok sanırım başka
Küçük gibisi var mı ya siz harbi kafayı yemişsiniz
Ya niye kafayı yiyorum ki kadınsı duruyor
Küçük olanlar emin ol diğerlerine göre daha seksi
Ben beğenmiyorum Hiç değilse B cup olsun yaa
Boy kilo kaç bunlar ile de orantılı olması önemli
165 68 kg
Cup ne oluyor onu bilmiyorum tam olarak ama avuç içini dolduruyor ise hiç gerek yok
Sağ taraftaki daha küçük kimin eliyle ölçüldüğüne bağlı
Benim elimle aşırı sıkınca elma büyüklüğünde oluyor diyelim 😅 Allahım ne hallere düştüm hahahah
Elma gibi varsa gerçekten boşa bütün bu curcuna en güzel boyut
Ama utandım ya neyse
Sıkınca. öyle oluyor anladın herhalde
Normalde yerçekimiyle öyle değil
Anladım orayı yer çekiminin etkisiyle olduğundan daha küçük duruyor alttan destekli kullan gitsin ya
Sahte hisediyorum kendimi ama öyle yapcam artık zaten sütyensiz de normal duruyor biri diğerinden küçük sadece sorun orada
Bide seven kişi ona bakmaz diyorlar öyle mi oluyor sence de?
Valla yalan söylemiycem bakar seven de olsa biri büyük biri küçük olayı bir çok kızda var
Bakar derken yani evet bi süzer herhalde beğenip beğenmediğine bakar ama anlamak zor kim normal kim değil çözemiyorum artık
O tabiki zor
Evet😒💔
Kırık kalp olmuyor ama onu düzelt
💔💔💔💔💔💔öyle amasatı kadar kalp attım heheh
Sayı*
Peki dediğin gibi olsun bakalım o kalbi kıran verir bunun hesabını
🥺
O kadar yorumda yazıştık bari gel diğerden konuşalım
istemekle olacak bişey mi bu
Onu sordum nasıl büyüte bilirim diye
geliştirilebilir kaslar içersinde yer alan bir kastır. ( sol meme sağ memeden daha büyüktür ) bu nedenle her orgazmda biraz gelişir.
ben direkt slikon tavsiye ediyorum. erkeğinizi yormayın desem de erkek için yaptırmadığınızı direk kadınlardan daha dikkat çekerek ilgiyi kendinize çekmek için yaptırdığınızı biliyoruz.
- erkekler kadınlar için süslenir. kadın ise diğer kadınlar için süslenir.
Haklısın normal bi yorum geldi sonunda
Sol bende büyük sağdan yaş 19 acaba daha da büyür mü bunlar
Nasıl doğal yollarla büyütebilirim
sağlam bir kürle bol bol göğüs antremanı özellikle bench pres. daha sonra kürü kesip spora ara verip yağlanmak. bu süreç 4 ayınızı alır toplamda fakat 4 - 5 cm rahatlıkla kazanırsınız.
önemli not : kasların sertligini almak için yağlanmak çok önemli arada koca ağızlı bir partnere günde 1 saat vakumlatmak da güzelliğine güzellik katar
Ne kürü mesela
Bu vakumlama işe yarıyor mu cidden 😅
Dediğin press için ağırlık kaldırmam gerekiyor sanırım ama ağır şeyler kaldırmak istemiyorum başka ne yapabilirim
İlişkin yok mu
Yok hiç sevgilim olmadı
Oksayip oynadıkça buyur.. bi teklifim var
alicisi vardir
Hem alıcısı için hem de kendim için büyütmek istiyorum bir ölçü büyürse bile yeterli
yani internette binlerce safsata var yok emilirse büyür yok ovalanirsa buyur falan.. ben inanmıyorum pek.. bence olduğu gibi guzeldir
Evet ya bilmiyorum ben de
hatta kilo alınca büyür diyenler var bende hiç de öyle olmadı
Biraz özgüvenim olsa keşke bu şeye karşı
Acaba beğenilmeyecek miyim diye kaygılanıyorum mal gibi
bence özgüveni bulmaya calisma.. sadece kendini sev. cogu kisi senin gibi göğsünün olmasini istiyor.. boyutu hakkinda bilgim yok fakat kucukluk manasinda söyledim.. ayrica erkekler begenir mi algisina da hic gerek yok. eger karsindaki fb degilse ya da seksting yapmiyorsaniz yani gercek sevgiyse oralarina dikkat bile etmeyecektir..
bundan emin olabilirsin
Dikkat etmiyorlar diyosun?
Hmm
Benimki a cup ayrıca
biliyorum a cup oldugunu.. ama boyut veya sekli kisiden kisiye değişebilir.. genetik bu. gercek sevgide dikkat etmezler. ki zaten gercek sevgi olmasa bile senle sen oldugun icin konusan birini al hayatina. diger turlusune ne gerek var.. eger buyuk goguslu istiyorsa buyuk goguslulere gitsin.. basit bi denklem
Evet mantıklı seven birini bulmak lazım ilk önce :)
seven birini gec seni sen olarak kabul eden birini bulmak lazim önce..
Dündü sanırsam bir yorum okudum büyük göğüsleri olanları severim şöyle olsun böyle ince olsun diyordu ben de işte şöyle erkeğim bana göre kadın olmalı diyordu baya kendimi kötü hissettim zaten biraz beğenmiyordum
Kendimkileri
Aradaki fark ne seven biriyle kabul edenin
Fb olarak mı yani
ya arada bi fark yok.. hani seven biri diyince insanlar ömrünün sonuna kadar zamanini geçireceğin biri olarak algılıyor... daha bu yaslarda omrunun askini bulman cok zor ve cok anlamsiz.. goguslerin kalcan veya fizigin icin sevilmedigini anlaman yeterli biriyle konusmaya baslaman icin.
ve o okudugun yorumdaki adama git nude at kopegin olur.. boş sıkıyo çoğu.. o yüzden kendinu yetersiz görme.. cunku göreceğin bir sey yok
Teşekkür ederim cidden ya sağol rahatladım ben
Zaten dediğin gibi düşünüyorum hayatının sonuna kadar sevdiğini düşündüğün biri bile boş yere sevmez ben de sevmem
Ama işte bazı kaygılarım olmasa bir sevgili bulucam hazır olmamı bekliyorum bunun için
Yorum için teşekkürler 😚😚
rica ederim ne demek.. icin rahatladiysa ne mutlu bana.. bu arada baska baska dertlerin, anlatmak istediklerin varsa dinleyebilirim.. bundan zevk alirim..
Yok gerek yok
rahatsiz etmek istemedim kusura bakma.. iyi akşamlar
Rahatsız etmek için değil ya sen benle konuşmak istememiştin ondan
daha onceden tanisiyor muyuz
Evett
kimsin bi mesaj at bakalım
Yine öyle yapacaksan
Şu an icin hatirlamadigim birine nasil ayni seyi yapabilirim ki
Yazdım
İyi işte
Nesi iyi büyümemesi mi
Evet küçük daha iyi daha güzel şahsen
Küçük daha iyi
Ben beğenmiyorum
Doktora gidip estetik yaptırabilirsin.
Estetik istemiyorum maalesef doğal yolla olmuyor mu
Hayır onlar yalan, doğal yolla nasıl orada doku oluşsun.
Bunu artıracak besinler işe yarar mı sence ya da bir prosedür falan
kilo alırsan
Kilom var ya hala a cup bunlar
Bide anne tarafı hep büyük bi ben böyleyim
Anlamiyorum bu a b ne oluyo
Avuca gelsin diyorlarya hah o kısım
80 85 olan bel ölçüsü gibi bişey memeyle alakası yok
Anlamadim :)
Off bak meme var ya o işte ölçüsü a b c d e f g diye gider böyle
Dışa doğru büyüklük mu yani
Evet🤦🏻♀️dolgunluğu yani
😋 normalde kac
Sen yazdığımı okumuyor musun a dedim ya
85 mi
85a
Güzelmiş:)
Off allam
Ne var?
Hiç
Ben beğenmiyorum bunları madem büyümüyor sence özgüven kazanmam için napmalıyım
Nedenini ogrenmen lazım ozele gelrmsn
Gelcn mi
Nedenn
Konuşmak icin
?
Ne konuşcaz s. xtinge getiriyorsunuz konuşmayı
Götürmem
İyi de ne konuşcaz Karatay diyeti mi yazcan bana spor hareketleri mi önercen yani napcan
boş ver
Takılma bu kadar
Sevmiyorum böyle
Yaş kaç evlenip çocuk sahibi olunca büyüyor diyorlar bide ellerinle düzenli masaj yaparak deneyebilirsin
Masaj yapıyordum bi aralar
Evlilik düşünmüyorum daha var yaş 19
Masaj döneminde bir değişim oldu mu hiç bir fark olmadı mı evlilik olunca dedim zaten şu an demedim
Birazcık sanki oldu gibi ama emin değilim ondan mı oldu diye
Devam et o zaman yağ kullanabilirsin ya da internetten aradtir göğüsleri büyüten yiyecek içecek şeyler varsa onları tüket alerjim yoksa
İğrenç bazıları ama artık çarem bitek buysa denerim
Yağ kullanmaya korkuyorum biraz hem alerjim var hem de kıllanma sorunu olur mu diye düşünüyorum
Neden kıllanma sorunu olsun ki eğer alerjin varsa böyle bir problem varsa krem kullanabilirsin vücut kremleri var onlarda olabilir
Vücüt losyonuyla yapıyordum ben
Ama bence çok gereksiz yere takıyorsun sağlıklıysan orası büyük veya küçük olması çokta önemli değil aslında önemli olan sağlığının iyi olması değil mi
Sen kendini vücudunu daha iyi bilirsin zarar vermeyecek şekilde yapabilirsin ben yaği masaj anlamında kolaylık sağlar diye söyledim sen onuda tercih edebilirsin
Anladım teşekkürler
Rica ederim
A dik olmuyor mu ya
Çok fazla değil ama öyle
E ne güzel işteeeee
🤷🏻♀️
Ö zele gelme şansın biröşeyösoracaktım