Güzellik & Bakım Kusursuz eyeliner çekebilmek yetenek işi midir? senabennnn Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bir ben beceremiyorum şu eyelineri kusursuz çekebilmeyi ✍🏻 Kusursuz eyeliner çekebilmek yetenek işi midir? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Yetenek işidir 0 0 Yorumla
SucukluPatates Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl eyeliner çekeyim derken türkiye gürcistan sınırını gözüne çekmişsin ben daha iyi çekerdim hanfendi 0 1 Yorumla senabennnn +1 yıl Ben değilim görseldeki Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bazen ben yapıyorum bazen yapamıyorum ama çok oyalandıriyor insanı sinirde oluyorum 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok zamanımı alıyor bu nedenle eyeliner çekmekten nefret ediyorum. Saniyesinde cekebilenlere helal olsun bence yetenek işi.. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Benm ellerm titriyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kesinlikle yetenek işidir ben asla iki gozumu birbirine esit sekilde eyeliner cekemiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yetenek işidir
eyeliner çekeyim derken türkiye gürcistan sınırını gözüne çekmişsin ben daha iyi çekerdim hanfendi
Ben değilim görseldeki
Bazen ben yapıyorum bazen yapamıyorum ama çok oyalandıriyor insanı sinirde oluyorum 😂
Çok zamanımı alıyor bu nedenle eyeliner çekmekten nefret ediyorum. Saniyesinde cekebilenlere helal olsun bence yetenek işi..
Benm ellerm titriyor
Hiç yapmadım ama basit bence yapilir
Kesinlikle yetenek işidir ben asla iki gozumu birbirine esit sekilde eyeliner cekemiyorum
küpe güzelmiş