Güzellik & Bakım 185 184 186 falan erkekler hangi boyda kız beğeniyorsunuz? lılılull Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kızlar Bir Adım Öne hangiii 170 mi mesela yoksa 150 160? Güncellemeler+1 yıl Biz uzun boylu erkek istiyoruz ya bizden uzun yani, siz? 185 184 186 falan erkekler hangi boyda kız beğeniyorsunuz? Cevapla Fal Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mustafanıngezegeni Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl 1.90 MasaAllah 😁 benim için gönlü güzel olsun yeter 😊 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl 184 boyum160 sevgilim de oldu 170 teyani boyuyla alakası yok onu begenmem.. 1 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı. kadında boya degılde daha cok dolgunluga onem verırım ben 0 9 Yorumla lılılull +1 yıl Allah Allah Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl neden oyle dedın sımdı Yorumla lılılull +1 yıl Şey yani zayıf ve zarifler daha güzel bulunuyorKalça diyorsn sanrm Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl sen zayıf bırımısın sımdı anlamadım Yorumla lılılull +1 yıl Değilim merak Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl nasıl oldugunuda soylemıyor ya Yorumla lılılull +1 yıl 60 kiloyum sence nasıl Yorumla lılılull +1 yıl Buna ayrı soru sorucam Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl Boy ıyıde kılo az degılmı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 1.70 felan oooo bulursam :) 1 3 Yorumla lılılull +1 yıl Ne yaparsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :d 1.90 ım bende boş ver ne yapacağımı ama güzel şeyler :) Yorumla lılılull +1 yıl Tamam iyi o halde🙂uzunların uzun sevmesi yani Yorumla
Eness1616 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl 170 ortalama iyi dolgun olması daha iyi 1 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 509 cevap paylaştı. 155 kız olsun Bizim olsun 0 30 Yorumla lılılull +1 yıl Uzun musun Yorumla deli_xatûn +1 yıl @handestra adam adam Yorumla Hendestra +1 yıl Uzun veya kısa 155 derim ardıma bakmam Yorumla deli_xatûn +1 yıl Al gene kaybettim ben ya üff 3 cm daha asagi ceksen olur mu sksksk Yorumla Hendestra +1 yıl 152 de işimizi görür tamam seni alalım @deli_xatûn Yorumla deli_xatûn +1 yıl Aşk adam bee 🥳🥳 Yorumla Hendestra +1 yıl Varlığın yeter be güzelim 😂😂 Yorumla deli_xatûn +1 yıl Seninde kral🫂🫂🌺 Yorumla Hendestra +1 yıl Her zaman 😂😂 iyi ki varsın Yorumla deli_xatûn +1 yıl Sende iyi ki varsın🤌😹 Yorumla Hendestra +1 yıl Sağol be gözlerim yaşardı be , 😂 Yorumla deli_xatûn +1 yıl Ağliyacaksan omzumda müsait 🥺❤ Yorumla Hendestra +1 yıl Tamam getir çabuk ağlayacak çok konu var bari omuz bulmuşken yatayım birazcık, Yorumla deli_xatûn +1 yıl Ayy kıyamam len 🫂🥺❤ Yorumla deli_xatûn +1 yıl Yanliz ağlama peçetenin 12 lisi 170 tl olmus gözyasimiz o kadar degerli deil😂 Yorumla Hendestra +1 yıl Getir göz yaşlarımı sil bee Yorumla Hendestra +1 yıl Ahaahha üzerine silerim yıkarız sorun yok 😂😂 Yorumla lılılull +1 yıl Ay yeter😀 Yorumla deli_xatûn +1 yıl Senin canın sagolsun be olur😂❤ Yorumla deli_xatûn +1 yıl Kız dur iki goygoy ediyoz 😂 Yorumla Hendestra +1 yıl Koymadin surda omzunda yatayım kızın hahsh Yorumla deli_xatûn +1 yıl 😂😂 Yorumla Hendestra +1 yıl Ahaha😂😂 Yorumla Hendestra +1 yıl Omzunda rahatmis belli kimse yatmamış ahaha Yorumla deli_xatûn +1 yıl Kimseye daha o kadar deger vermedim 🤠🤌 Yorumla Hendestra +1 yıl Güzel söz sevdim,😂😂 omzuna yatilmis kokun güzel ahaah sana özel ya Yorumla deli_xatûn +1 yıl Aynen🙃 Yorumla Hendestra +1 yıl Herşeyden öte bakış ve dudakların yeter özlem 😂😂 Yorumla deli_xatûn +1 yıl Ahaha teşekkürler 🥰😅 Yorumla Hendestra +1 yıl Rica ederim ahaha🥰😘 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. yüz önemli benim için 0 1 Yorumla lılılull +1 yıl Bence de Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 441 cevap paylaştı. 1.70 1 0 Yorumla
Zyeprrexa Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl 193 üm kriterim yok 0 2 Yorumla lılılull +1 yıl Hım vardır biraz ya Yorumla Zyeprrexa +1 yıl minyon daha çok severşm mesela Yorumla
Gürayke Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Minyon hafif balık etli 0 2 Yorumla lılılull +1 yıl Kısa mı yani Yorumla Gürayke +1 yıl Yessss Yorumla
Master334 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl 172-78 aradı boyun 185 0 5 Yorumla lılılull +1 yıl İyiymiş bu Yorumla Master334 +1 yıl Senin kaç boy Yorumla lılılull +1 yıl 171:) Yorumla Master334 +1 yıl Çok iyi Yorumla lılılull +1 yıl :) sınıra ulaşamamşm Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. 1.55 1.65 arasi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
1.90 MasaAllah 😁 benim için gönlü güzel olsun yeter 😊
184 boyum
160 sevgilim de oldu 170 te
yani boyuyla alakası yok onu begenmem..
kadında boya degılde daha cok dolgunluga onem verırım ben
Allah Allah
neden oyle dedın sımdı
Şey yani zayıf ve zarifler daha güzel bulunuyor
Kalça diyorsn sanrm
sen zayıf bırımısın sımdı anlamadım
Değilim merak
nasıl oldugunuda soylemıyor ya
60 kiloyum sence nasıl
Buna ayrı soru sorucam
Boy ıyıde kılo az degılmı
Benim 184 cm. 168-173 arası ideal bana göre
1.70 felan oooo bulursam :)
Ne yaparsın
:d 1.90 ım bende boş ver ne yapacağımı ama güzel şeyler :)
Tamam iyi o halde🙂uzunların uzun sevmesi yani
170 ortalama iyi dolgun olması daha iyi
155 kız olsun Bizim olsun
Uzun musun
@handestra adam adam
Uzun veya kısa 155 derim ardıma bakmam
Al gene kaybettim ben ya üff 3 cm daha asagi ceksen olur mu sksksk
152 de işimizi görür tamam seni alalım @deli_xatûn
Aşk adam bee 🥳🥳
Varlığın yeter be güzelim 😂😂
Seninde kral🫂🫂🌺
Her zaman 😂😂 iyi ki varsın
Sende iyi ki varsın🤌😹
Sağol be gözlerim yaşardı be , 😂
Ağliyacaksan omzumda müsait 🥺❤
Tamam getir çabuk ağlayacak çok konu var bari omuz bulmuşken yatayım birazcık,
Ayy kıyamam len 🫂🥺❤
Yanliz ağlama peçetenin 12 lisi 170 tl olmus gözyasimiz o kadar degerli deil😂
Getir göz yaşlarımı sil bee
Ahaahha üzerine silerim yıkarız sorun yok 😂😂
Ay yeter😀
Senin canın sagolsun be olur😂❤
Kız dur iki goygoy ediyoz 😂
Koymadin surda omzunda yatayım kızın hahsh
😂😂
Ahaha😂😂
Omzunda rahatmis belli kimse yatmamış ahaha
Kimseye daha o kadar deger vermedim 🤠🤌
Güzel söz sevdim,😂😂 omzuna yatilmis kokun güzel ahaah sana özel ya
Aynen🙃
Herşeyden öte bakış ve dudakların yeter özlem 😂😂
Ahaha teşekkürler 🥰😅
Rica ederim ahaha🥰😘
yüz önemli benim için
Bence de
1.70
Min. 170 olmalı
Ben 190nım 170 falan olmasını isterdim...
193 üm kriterim yok
Hım vardır biraz ya
minyon daha çok severşm mesela
150 li kiz hayelim hic denk gelmedi ben 182
Minyon hafif balık etli
Kısa mı yani
Yessss
172-78 aradı boyun 185
İyiymiş bu
Senin kaç boy
171:)
Çok iyi