Bazi zamanalrda sac kestirince hizli uzuyomus falan yaa bazi zamanlarda hic uzamiyomus falan filan...
Bu islerden anlayasan varsa Ağustos ayinda saclarimi kestirsem bisii olur mu?
Bazi zamanalrda sac kestirince hizli uzuyomus falan yaa bazi zamanlarda hic uzamiyomus falan filan...
Bu islerden anlayasan varsa Ağustos ayinda saclarimi kestirsem bisii olur mu?
Astrolojiye göre saç kesiminde bir takvim var evet şu an ateş dönemi mesela bu dönemde kesilen saçların çok yavaş uzadığı söylenir ve bu dönemde lazer epilasyon ağda yaptırmak uygundur derler.
Me zaman bitiyo peki buu
Tamam ozaman 23 unden sonra kestiriyim 😀
Bende inanmiyorum da iste herkes sacim uzamiyo yanlis zamanda kestirdigim icin falan diyo
Tesekkur ederim ugrasin ve emegin icin
Ask yok noo ask 😂😂
Ne geldiyse basimiza asktan geldi zaten.
Artik kimseyi istemiyorum hayatimda. En azindan dogru kisi cikana kadar karsima.
Biraz kendi hayatima odaklanmak bana daha iyi gelecek gibi
Neden sana ccvp yazamiyorm ki
Cevap
3Cevap
Olmaz tabi ki.
Nerden bbiliyosun
Sen olacağını nereden biliyorsun? burçlar gerçek değil çünkü
Saç uzamasını istiyorsan beslenmene ve stresi azaltmaya dikkat et
Strees hep var hayatimizda.
Neyle beslenmeliyim peki?
Şekeri çok yiyecekler saçlarınıza ya da cildinize zarar verebilir. bol vitaminli ve proteinli yiyecekler iyi gelir. çünkü saçlar proteinle besleniyor. mesela meyveler ya da yumurta süt veya et gibi yiyecekler
Şekeri cok sevmiyorum zaten. Tesekkur ederim genel anlamda saglikli beslenirim tabi biraz kacamaklar olsa da
Rica ederim bu arada kusura bakmayın biraz kaba konuştum sanki üzgünüm
Sorun yok tesekkur ederim 😌
Rica ederim :)
İnanma böyle şeylere ya, hayat kisa kes gitsin
Yaa saclarim uzasin istiyorum amaa zaten yavas uzuyo bide yanlis donemde kestiripte hic uzamamasina sebep olmak istemiyorum
Sana bir şey diyim mi, saç uzar güzel rahat bir şekilde kestir miss gibi ne istiyorsun
Tamam arastirip kestiricem 😂
Tamam aferim
Denizliden misin?
Yok hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar