Güzellik & Bakım Parmak dövmelerini çekici buluyor musunuz? Zarif-Papatya Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Parmaklara yapılan dövmeler size göre çekici mi itici mi? Parmak dövmelerini çekici buluyor musunuz? Cevapla Dövme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Dövmelerin hepsini çekici buluyorum 0 0 Yorumla
kdoger Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Çekici tabi zevki güzelse yaptıran kişinin dikkstlice incelenebilirde 0 0 Yorumla
CehennemdekiViskii_ Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Her parmakta olmaması şartıyla kimi kişide hoş durabiliyor 1 0 Yorumla
ezgiiibennn Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Çok tatlı duruyo ama her parmakta olmasını sevmiyorum 0 0 Yorumla
sakaloov Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl İlk yapıldığında gayet güzel duran fakat zamanla dağılma olduğu için kötü duran bir dovme bölgesidir 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Parmak dövmeleri güzel oluyor 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hiç denemedim ama çok güzel 0 0 Yorumla
Zeynepandcookie Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Bendede var ve çok güzel duruyorlar 0 0 Yorumla
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 417 cevap paylaştı. İtici hiç beğenmiyorum 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ergen zekali işler bunlar. 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. evet 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Uzun parmaklara evet 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bulmuyorum 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Nadiren 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Dövmelerin hepsini çekici buluyorum
Çekici tabi zevki güzelse yaptıran kişinin dikkstlice incelenebilirde
Evet gayet tatlı duruyor
Her parmakta olmaması şartıyla kimi kişide hoş durabiliyor
Çok tatlı duruyo ama her parmakta olmasını sevmiyorum
İlk yapıldığında gayet güzel duran fakat zamanla dağılma olduğu için kötü duran bir dovme bölgesidir
Evet çekici buluyorum.
Parmak dövmeleri güzel oluyor
yapan kişiye ve dövmeye bağlı.
Hiç denemedim ama çok güzel
Bendede var ve çok güzel duruyorlar
Asla bulmuyorum aksıne çok itici
İtici hiç beğenmiyorum
Ergen zekali işler bunlar.
evet
Hayır
Gayet çekici
Uzun parmaklara evet