Magazin Sizcede oğuz sasinin gençliği çok yakışıklı değil mi? ksüyesi4848 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nedense bana çok yakışıklı geldi gençliği şimdiki halini pek beğenmiyorum ama gençliği efsane yakışıklı bence Sizcede oğuz sasinin gençliği çok yakışıklı değil mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Magazin konusunda 2,9b cevap paylaştı. Abi iyi güzel de adamın adını görsellerde arattım ve çıkan fotoğraflar rahatsız etti beni, Björk stalker var ya ona benzettim bayağı, o da rahatsız ediciydi. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Magazin konusunda 7,2b cevap paylaştı. Harikayms 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bu kim? Bilgisayara bakılırsa X kuşağından 0 1 Yorumla ksüyesi4848 +1 yıl şu an 40 yaşında kendisi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Abi iyi güzel de adamın adını görsellerde arattım ve çıkan fotoğraflar rahatsız etti beni, Björk stalker var ya ona benzettim bayağı, o da rahatsız ediciydi.
Harikayms
Bu kim? Bilgisayara bakılırsa X kuşağından
şu an 40 yaşında kendisi
Bence de