Elektirikçiyi aramadım ki pazartesi gayet çalışıyordu bu gün bozulması anormal birde şey var elektirik veren şirket faturamı yanlış okumuş 2 tl elektirik faturası gelmiş ki imkansız geçen ayki elektirik kullanımına yakın elektirik kullanmışım
Hayır anlamadın sanırım pazartesi gayet teemosifonum çalışıyordu dün üç dört kere elektirip gidip geldi yüksek voltajmı verdiler ne yaptılarsa bu gün termosifonum kafayı yemiş gibi. Düğmeyi 85 e kadar getiriyorum derece yükselmiyor sürekli gidip geliyor su ısınmıyor. Elektirik kesilsi çalışmıyor gibi bir durum değil. Bu gün elektirik var ayrıca
Termosifonun elektiriği gidip gelmiyor bu arada göstergedeki yazı gidip geliyor normalde olması gereken sabit durup atıyorum suyun derecesi 33de kırmızı yanması lazım 85 kadar yükselip yeşil ışığın yanması lazımdı. Bu gün ise bir 88 gçsteriyor bir 35 yazıyor bu şekilde gidip geliyor ışık ful kırmızı derece yükselmiyor anlayacağın
Egzama ların icin Sivas _kangsl ilçesine git.. balikli gole... ordanda divrige git.. karasar geçidine... kangal dakilere sor soylerler... hemen iylesir.. tabii tedavin içinde yapman gerekeni söylerim ayrica
Dediğine baktım lakin suyun ısınması ile ilgili bir parçaymış benimkinde basıl anlatabilirim kademesi 85 kadar. Düğmeyi 85 kadar çeviriyorum 85 teyken yeşil ışık yanması gerekiyor lakin kırmıı yanıp 85 olup 30 a düşüyor buda mı rezitans yanmasından ötürü olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
şofben bizdeki gibi elektrikli ise bozulabilir evet
Ee ne olcak bunlar yüzünden şofben masrafına girdim
ama elektrikçi bozuldu mu dedi sana
Elektirikçiyi aramadım ki pazartesi gayet çalışıyordu bu gün bozulması anormal birde şey var elektirik veren şirket faturamı yanlış okumuş 2 tl elektirik faturası gelmiş ki imkansız geçen ayki elektirik kullanımına yakın elektirik kullanmışım
o zaman elektrik firması ile iletişime geç
ayrıca firma elektriğini kesmişse şofben bozulmamıştır ve elektrik olmadığı için çalışmıyordur
Geçicem
yoksa daha çok madur olursun
Hayır anlamadın sanırım pazartesi gayet teemosifonum çalışıyordu dün üç dört kere elektirip gidip geldi yüksek voltajmı verdiler ne yaptılarsa bu gün termosifonum kafayı yemiş gibi. Düğmeyi 85 e kadar getiriyorum derece yükselmiyor sürekli gidip geliyor su ısınmıyor. Elektirik kesilsi çalışmıyor gibi bir durum değil. Bu gün elektirik var ayrıca
Termosifonun elektiriği gidip gelmiyor bu arada göstergedeki yazı gidip geliyor normalde olması gereken sabit durup atıyorum suyun derecesi 33de kırmızı yanması lazım 85 kadar yükselip yeşil ışığın yanması lazımdı. Bu gün ise bir 88 gçsteriyor bir 35 yazıyor bu şekilde gidip geliyor ışık ful kırmızı derece yükselmiyor anlayacağın
elektirikçiye göster önce derim
Sigortası atmıştır.. sohbenin kendi panosu
Termosifon muş benimki atsa hiç çalışmaz
Paneli aç minit bir sigaorta var çıkar onu elektirikcilerden al servis parası verme şimdi... fotosunu at tarif ederim
Hee oldu kendim yapmaya çalışayımda daha çok masraf çıksın kusura bakma açamam termosifonu ayrıca içinde su var nasıl açıcamm
Acmiycan zaten 😂😂😂😂😂ah ne yavrum panelin orada bağımsızdır minicik yarım cm sende küçük incecik kafsi siyah ya da kırmızıdır onu cekecen
Valla duvara monteli olduğu için arkasını görmüyorum ki
Hay seni yaaaa.. neyse havalar sıcak soğuk duş al😂😂😂
Egzamam var soğuk suyla yıkanamam ki :((
Egzama ların icin Sivas _kangsl ilçesine git.. balikli gole... ordanda divrige git.. karasar geçidine... kangal dakilere sor soylerler... hemen iylesir.. tabii tedavin içinde yapman gerekeni söylerim ayrica
Ben değiştiremez miyim videolarına baktım çokta zor gözükmüyor?
Yalnız duvardan indirmeden değiştirmesi zor muu
Gelim indirim prenses 😂😂😂
marka model söyle bakalım
Valla hiç bilmiyorum ki markasını
Yanabilir ya da sigortası yanmıştır
Sigorta sağlam
Ozman sohben gitmiş ya da rezistans
Termosifonmuş adı şofben değil ben 160 boyundayım termosifon zaten benim boyum kadar nasıl göstürceksem tamirsiye of off
her şey bozulabilir sadece şohben değil
Ee ne olcak şimdi tekrar mı şofben alcam zaten geçen yıl almıştım
Bir tamirciye ver yapılır o
Koca termosifonu taşıyamam ayrıca içinde su var nasıl olcak
Sen bir elektrikçi çağır ya da beyaz eşyacı o söker götürü
Bana 1000 tl masraf çıkartırlar kesin uzaktaysalar benzin ücretide isterler şimdi
Sanmam okadar tutacağını ama kadın başına duşta almamışsın ne yapacaksın
Rezistans yanmış
O ne? Ne kadara yaparlar birde bilgin var mı
Su isinmiyor demi
Su ısıtıcısı rezistans
Sadece su ısınmıyor değil su ıstma kademeleri var en yükseğe getiriyorum 85misal suyun derecesi yükselmiyor
Tm sorun rezistans
Bide o kadar yukseltme. 55 fekan yap
Neden? 55 de su sıcak olmuyor ki
Oluyor
85 de borular ve parcalar cabuk eskir uipranir
Dediğine baktım lakin suyun ısınması ile ilgili bir parçaymış benimkinde basıl anlatabilirim kademesi 85 kadar. Düğmeyi 85 kadar çeviriyorum 85 teyken yeşil ışık yanması gerekiyor lakin kırmıı yanıp 85 olup 30 a düşüyor buda mı rezitans yanmasından ötürü olur
Evet
Ya durdukk yere masraf çıkartılar ağzına sıçtıklarımın kocaaa termosifonu ben nasıl götürcem ya valla ana avrat sövcem bunlara
Sakin ol ya
Götürmeye gerek yok ki