Etrafımdaki insanlar?

saçlarım kalçama geliyor ve 10.1 tonlarında kullanıyorum. bakımlı olmayıda seviyorum , özenli temiz uyum içinde giyinmeyi. ama ne zamanki insanlarla bir arada olsam saçlarını kestir bide bence koyu renge boya canım yaa sen filan diyolar. sonrada kendileri saçlarını uzatmak istediklerini söylüyolar. hatta benle tanışmadan önce koyu renk saç kullanan ne kadar kadın varsa benden sonra hep sarıya boyadı. ben eleştiriler yüzünden saçlarımı ya da giyimimi değiştirmek istemiyorum , giyim dediğim de bu arada pembe tişört giyiyosam ona göre uygun pantolon ve makyaj yapıyorum. ama arkamdan hep konuştuklarını duyuyorum bu da ne böyle diye. ilk taşındığımızda bir kadın ailemle olduğumu gördüğü halde bana hafif meşrep gözüyle bakmış, konuşurken saçlarını boyasana artık sen seni ilk gördüğümde hafif meşrep sandım uzaktan hiç hoş değilsin filan dedi. Gencim ve bekarım ileride evlendiğimde sarışın uzun zayıf eşimin tapacağı güzellikte bi kadın olmak isterim neden severus snape karakteri gibi olayım ki sırf elalem istedi diye. beyler eşinizin bakımlı ve uyumlu giyinen gözünüze hitap eden birisi olmasını istemez miydiniz?

Etrafımdaki insanlar?