Lazere gitmek istiyorum ama pek bilgim yok bu konuda. En etkili sonucu iyi olan lazer hangisidir?
Kaç hafta aralıkla yaptırmak lazım?
Kaç hafta aralıkla yaptırmak lazım?
Ben kızıl olduğum için bana olmuyo maalesef ama cok araştırdım alexandrte iyi diyolar yanlış yazmış olabilirim ama anlarsın görünce xjxjkx giden arkadaşlarımın da hepsi memnun ben gitmesem de çevremde cok gördüğüm için önerebilirim. Kıl rengi koyu olan arkadaşlarımın tek seansta bile fark etti anında azalmaya başladı seanslar daha tam bitmeden de tamamen kurtuldular. Buz lazere iyi diyen olduğu kadar şikayet eden de cok ama bundan baya memnun herkes
Benim tenim aslında çok açık. Kıllarda biraz koyu. Umarım faydasi olur.. tatile gidince yaptırmak istiyordum. Kaç hafta aralikla yaptirmam gerekir?
Ten rengi önemli değilmiş kılların koyuluğu önemliymiş. Benim giden arkadaşlar da beyaz tenli ama kılları koyu oldugu için faydasını gördüler. Benim arkadaşım 3 haftada 1 gidiyo toplamda 16 seans anlaştı. Ama daha 5-6 seansa gitmesine rağmen tamamen sıfır gibi bi şey şu an. Ama eğer gideceksen yaz bitimi gitmeni tavsiye ederim yani öyle öneriliyo güneş görmemesi daha iyi olsugu için
Anladım. şu an zaten gitme imkanım yok. Tatilde gidecektim yurt dışındayim o yüzden kaç hafta aralıkla gitmem gerektiği önemli benim için
Gidilen yere göre değişiyodur sanırım ama ortalama 3 hafta genelde gördüğüm kadarıyla
Tamam teşekkür ederim yardımın için
Cevap
1Cevap
alexandrite
Fiyatı ortalama ne kadar? Ve nekadar aralıkla gitmem gerekir?
5 seans işte en az
Önemli değil yani ama 2 3 ay aralıkla mi oluyor bu yoksa 1 2 hafta mi onu bilemedim soracağım biyerde yok şu an
Lazerciyi ara sor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?