Daha ilk seansta bu kadar izlerin olması normal mi? Birde özel bölge için yaptirmalimiyim sizce?

Seanstan çıktığında ilk bir kaç gün böyle noktalı kızarıklık falan olabilir fakat yanık gibi olan ve acılı olan durumlarda seans yapan kişiye bildir.
Şahsen özel bölgene de yaptırmanı öneririm.
Bende düşünüyorum ama kolay değil 😂
Cevap
5Cevap
Sanmıyorum ama problem gibi durmuyor yaptırmaya gerek yok
İzler normal, geçiyor. Geçmeyen yanık vs olursa o problem olur ama fotodaki ler çok normal.
Yanık olmadı cok şükür
Sevgilimin sırtında da var diyorum gir lazere diye ama makineyle alıyor. Etkili oluyormu kaç seans gerekiyor erkeklerde?
8 ile 12 seans dedi bana da bende yaptırıyorum ilk basta acili ama özel bölge için kararsizim
Buzlazermi
Buz lazer en son Alexander buz lazer sarı tüyler için falan
Yok ya bunun bildiğin siyah kalın kıl olmuş. Gerçi ben çok onemsemem ama imkan varsa aldirsin ya görüntü çokta iyi olmuyor
Evet normal bu izler gecer tüyler dökülür prussuz olur birde imkanın varsa özel bölge içinde yaptir
evet götttteeee de yaptiir şart kanka malum sana köprualti işi buldum🤣🤣🤣🍌🍌🍌
şaka bir yana en guzeli epilasyon
O göğüsleri kızlar kıskanır 😂😂
Aa. neden be😂
geçer ilk birkaç gün normal.
erkeklere de ozel bolgeye kizlar mi yapiyor
Benim gittiğim yerde yapıyorlarmış ama utandığım için orasını yaptırmadım daha
bence bu isi onlar isteyeerek yapiyor😄
Neden 😂
meraklilar bence ya ben geciyorum misal kadin basliyor konusmaya sanki 40 yillik dostum 😄
Yaa bunlarda oyle geçen travesli gelmiş çok komikti falan diyor 😂
ay sorma bir de arkamizdan konusur bunlar boyle rahat boyle gewsek yaptur o ona baksin o ona eziyetini cektir iyice 😄
Valla onlar alışmış rahatlar 😂
Geçmesi lazım yaptır
İlk seans oldugu icin böyle
Tenim hassas galiba
Herkeste olabilir bu kadarı hassas da olabilir cildin ama su an normal gorunuyor
İz kalmasın da boşuna yaptirmayalim😂
Kalmaz kalmaz kızarlıklık cok olursa soylersin baska da sıkıntı olmaz😀
Sence özel bölgeye de yaptırmalimiyim🤗
Geçer geçer
Geçiyor bro
İnş bro
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?