Güzellik & Bakım Böyle kapalılık olur mu? TarakMakas Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Böyle kapalılık olur mu ya gördükçe sinirleniyorum neden o saçı gösterme çabası neden Böyle kapalılık olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Banada çok saçma geliyor.. Açılmak istiyorlar bence saç göstermemin başka nasıl bir mantığı olabilir ki 1 0 Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 473 cevap paylaştı. Bu yine usturuklu simdi yeni moda basini kaparken erojen. bolge olarak kabul edilen boyun acikta birakiliyor sormak lazim erijen. bolgemi tahrik eder sacmi tahrik eder 0 0 Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kimseyi alakadar etmez, istedigi gibi kapanir istedigi gibi giyinir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Saçı göster, bol bol makyaj yap, deri tayt ses yapan topuklu çizme giy, bir de sağlam parfüm sık, sonra ben kapalıyım diye dolaş 0 0 Yorumla
Wierdo Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 48% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 540 cevap paylaştı. Herkes istediği gibi yapar. İnsan kendine baksın diğerleri kendini ilgilendirir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Saçın ne kadar kapatılacağının dinen bir sınırı yok 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrıca olsa bile bizi ilgilendirmez Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bu cidden saçma bir tarz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen sorasın diyeBu bir kültür kardeşim. Sen tam kapatırsın saçın görünmez 0 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 311 cevap paylaştı. Erkektede kapanma var. Sen bakma? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Banada çok saçma geliyor.. Açılmak istiyorlar bence saç göstermemin başka nasıl bir mantığı olabilir ki
Bu yine usturuklu simdi yeni moda basini kaparken erojen. bolge olarak kabul edilen boyun acikta birakiliyor sormak lazim erijen. bolgemi tahrik eder sacmi tahrik eder
Kimseyi alakadar etmez, istedigi gibi kapanir istedigi gibi giyinir.
Saçı göster, bol bol makyaj yap, deri tayt ses yapan topuklu çizme giy, bir de sağlam parfüm sık, sonra ben kapalıyım diye dolaş
Herkes istediği gibi yapar. İnsan kendine baksın diğerleri kendini ilgilendirir
Saçın ne kadar kapatılacağının dinen bir sınırı yok
Ayrıca olsa bile bizi ilgilendirmez
Bu cidden saçma bir tarz
iranlı kızlar öyle hafif gösterek örtüyor ya bayılıyorum onlara
Sen sorasın diye
Bu bir kültür kardeşim. Sen tam kapatırsın saçın görünmez
Asıl mesele saç değil görünmesi değil
Erkektede kapanma var. Sen bakma?
sokakta bunlardan dolu
sana ne?