Makyajla güzelleşmek mümkün mü?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Makyajla güzelleşmek mümkün mü?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃

Evet, mümkün. Aksini iddia eden makyaj yapmayı beceremiyor demektir. Bunlar gibi nicesi var. 😂😂
Guzellesmekten ne anladiginiza bagli. Makyaj herkes icin farkli seyler ifade edebilir. Var olan guzelligi ortaya cikarmak icin de makyaj yapabilirsiniz, bir plastik makyajla sanat da yapabilirsiniz, drag queen'e de donusebilirsiniz
Makyajla güzelleşmek isteyen bir nevi dolandırıcıdır ben size söyliyim :D
Makyajla rütuş yaparsın. Gözenekleri kapatırsın. Tenini bir tık açarsın da. Güzelleşmek beklemek dolandırıcılık bana göre :D
Teşekkür ederim. <3 :)
Boya sadece bir yere kadar kurtarır insanı.. İnsanların en büyük sorunu da aslında.. Kusursuz olmak istemek.. Oysa kimse kusursuz olmak zorunda değil.. Keyifli geceler..
Cevap
5Cevap
Geçici bir süre evet
Günümüzdekilerinin çoğunun boya fıçısına düşmüş gibi olduğunu varsayarsak ve çoğunun makyaj güzeli olduğu gerçeğini düşünürsek fazlasıyla mümkün.
Normalden daha güzel olunabilir ama aşırı bi güzelleşme uzmanlık gerektirir bu alanda diye düşünüyorum
Makyaj Geçici Güzellik Sağlar Asıl Güzellik Doğal makyaj Olmadan bile olandır
evet mümkün
ama ben şahsen kendi açımdan makyaja ihtiyaç duymuyorum
Abarti makyajla anca o da dahtekarliktan baska bisi degil
Ben her halimle guzelim
Evet ama alt yapı lazım yani çünkü makyaj kenerli bi burnu kemersiz gösteremez ya da havaalanı gibi kocaman bir alnı küçük gösteremez ya da incecik dudağı dolgulu gibi gösteremez
makyaj guzelligin ta kendisi o olmasa guzellik yani da nerdeyse hiç sayilir desem abartmis olurum yinede sen anladin beni
Sahte güzellik mümkün evet
Alt yapı varsa mümkün.
Tabii ki de mümkün
Kızlar bu yüzden güzel
Tabiki mümkün badana ile güzelleşen çok var 😂
Mümkün hı hıı 🙄
Aynen mümkün
Evet mümkün
Evet olur
Evet mümkün
Değil
Elbette