Alışveriş yapmadığım halde bana deodorant hediyesi mi var yoksa 195 tllik alışverişe mi deodorant hediye anlayamadım. Siz ne anladınız bu mesajdan yardımcı olur musunuz?

Alışveriş yapmadığım halde bana deodorant hediyesi mi var yoksa 195 tllik alışverişe mi deodorant hediye anlayamadım. Siz ne anladınız bu mesajdan yardımcı olur musunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kardeşim andâval mısın 195 TL alışveriş yaparsan deodorant hediye diyor açık bi şekilde anlamıcak neyi var beynini kullan biraz
Kanka biraz fazla ofansif olmamış mı yorumun sence de
Mesajın sadece 2 3 kelimesini okuyarak anladım ne demek istediğini bunu buraya atana kadar nasıl anlayamaz bir insan anlamıyorum bu karıların aklı şeytanlıga iyi çalışıyorda böyle seylerde hönk diye kalıyorlar
Kanka anlayamamış olabilir bence hakaret etmek de fazla ağır olmuş
Bana biraz amaç reklamını yapmak gibi geldi
@HaldenMüşteki biraz fazla ofansif gelmişim knk buradan onu kırdıysam özür diliyorum işte sinirlendiriyorlar beni sonra patlayıveriyorum böyle
Önemli olan güzel bitmesi 👍👏
Tipik aslan burcu erkeği yorumu😊 Birincisi; bak mesajda ne diyor, uzun zamandır ürünlerimizi tercih etmediğinizi fark ettik diyor. Uzun zamandır ürünlerini kullanmadığım bir yerin neden reklamını yapmaya ihtiyaç duyayım bunun bana ne gibi bir kâr getirisi olabilir? İkincisi; bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Mesajı iki parça halinde okuyunca deodorantı karta ayrıca hediye ediyorlar, 195 tllik alısverise de ayrıca hediye ediliyor gibi bir anlam çıkardım o yüzden sormak istedim. Üçüncüsü de her erkeğin aynı olmadığı gibi her kadın da aynı değildir. Benim aklım şeytanlığa çalışmadığı için bunu bile anlamadım zaten. Neyse yine de teşekkürler
Beni ilgi alakanıza alıp böyle uzun bir mesaj yazdıgınız için teşekkür ederim burcum koç bu arada alışveriş yapmadıgınız halde hediye mi oldugunu söylemişsiniz ondan biraz celallendim alışveriş yapmadıgınız halde neresi hediye veriyor ki mantıklı düşünsek sonuca varırmışız 🙏😂
Vallahi dicektim aslan veya koç erkeği diye ama tek aslan dedim😂 doğru koçlar da böyle heyecanlanıyo hemen😅 ben de bi umut sevinmiştim şöyle küçük numune hediye verirler belki diye ama napalım😢 dediğiniz gibi bu devirde kimse kimseye günahını bile vermiyor, cevap için teşekkürler iyi günler😊
Kanka deodoranti Alman için 195 liralık alışveriş yapman gerekiyor boş bir şey