Güzellik & Bakım Dip boyam nasıl olmuş sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Doğal saçım koyu sarı kumral arası Güncellemeler+1 yıl Çekemeyen baaaazi kızlarımız ağlamaya devam etsinler tr😘😂 Dip boyam nasıl olmuş sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Saçın doğl sarı kumral arasıysa neden dibini “siyah saçımı sarı boyayla oryalsiz bu kadar kırabildim” rengine boyadın? 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Canım öyle istedi de saçım siyah değil aw kıskanmayın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazık özenmiş canım ya doğal sarılara kumrallara Yorumla Soran +1 yıl Zaten doğal sariyim bebeğim ağlayarak günlüğüne yaz şimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben doğal sarıyım şoparcık. Siyah saç kırması bok kahveleri sarıyım diye gezmesin Yorumla Soran +1 yıl Ya bı sg sana şimdi doğal saç fotosu mu atalım Allah in malı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl At yiyosa şopar Yorumla Soran +1 yıl Ver lan ınstagramını Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ver bakayım rengine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şopar değilsen özür dileyecem ama şopar olmama ihtimalin yok Yorumla Soran +1 yıl Sen ver ilk diyen benim şopar ne varoş musun kızım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kabız bok kahvesi saça doğal sarı diyen sensin şopar. İddianı kanıtlamakla yükümlüsün Yorumla Soran +1 yıl Sana hiçbir şey kanıtlamak zorunda değilim saçım siyah değil koyu sarı son kez diyorum daha da yazma lütfen kıskandığın o kadar belli ki yüzüme bak kirpiğimin kaşımın rengine onları da mı boyiycam? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet onlar da boyayla kırılıp kanlı kabız bok kahvesi olmuş Yorumla Soran +1 yıl Allah in yarattığına bunu diyosun daha da bir şey demiycem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah şoparları suriyelileri ve afganları yaratıyo tamam ama onlar ben sarıyım demiyor. Herkes kendini bilecek Yorumla Soran +1 yıl Sen ruh hastasısın kıskançlığından çatladın eminim senden daha güzelim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şoooopaaaar Yorumla Soran +1 yıl Ağlaaaaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şopar tries to be blonde. Bayılıyorum Yorumla Soran +1 yıl Çatladin kıskançlıktan 😂😂😂 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. doğal güzel aslında ama açılır mı güneşte bilemm 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Guzel olmus gule gule kullan 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Eh işte sen bu rengi seviyorsan sorun yok. 0 0 Yorumla
yalnızinsanlar35 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl basarili guzel 0 1 Yorumla yalnızinsanlar35 +1 yıl benim saclarida boya 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl çok kötü olmuş 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gülme sebebin? Yorumla Soran +1 yıl Çekememen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neden çekemeyeyim kanka şöclskqkdjlaoxbaya koyu olmuş biraz daha açarsan daha güzel durabilir Yorumla Soran +1 yıl Kendi saç renginde boyadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olabilir benim saçım da üstteki gibi renk şu an alttakine yakın olsa daha uyumlu olur Yorumla
islampayidarkalacak Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kendin mi boyadin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla islampayidarkalacak +1 yıl Basarili saçlarin cok bakımlı gorunuyor evde kendi boyayanlar saclarina zarat veriyorlar ama masaallah siz vermemissiiz.Bizim de sac bakim blogumuz vsr faydalo seyler paylasiyoz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Saçın doğl sarı kumral arasıysa neden dibini “siyah saçımı sarı boyayla oryalsiz bu kadar kırabildim” rengine boyadın?
Canım öyle istedi de saçım siyah değil aw kıskanmayın
Yazık özenmiş canım ya doğal sarılara kumrallara
Zaten doğal sariyim bebeğim ağlayarak günlüğüne yaz şimdi
Ben doğal sarıyım şoparcık. Siyah saç kırması bok kahveleri sarıyım diye gezmesin
Ya bı sg sana şimdi doğal saç fotosu mu atalım Allah in malı
At yiyosa şopar
Ver lan ınstagramını
Sen ver bakayım rengine
Şopar değilsen özür dileyecem ama şopar olmama ihtimalin yok
Sen ver ilk diyen benim şopar ne varoş musun kızım
Kabız bok kahvesi saça doğal sarı diyen sensin şopar. İddianı kanıtlamakla yükümlüsün
Sana hiçbir şey kanıtlamak zorunda değilim saçım siyah değil koyu sarı son kez diyorum daha da yazma lütfen kıskandığın o kadar belli ki yüzüme bak kirpiğimin kaşımın rengine onları da mı boyiycam?
Evet onlar da boyayla kırılıp kanlı kabız bok kahvesi olmuş
Allah in yarattığına bunu diyosun daha da bir şey demiycem
Allah şoparları suriyelileri ve afganları yaratıyo tamam ama onlar ben sarıyım demiyor. Herkes kendini bilecek
Sen ruh hastasısın kıskançlığından çatladın eminim senden daha güzelim 😂
Şoooopaaaar
Ağlaaaaaa
Şopar tries to be blonde. Bayılıyorum
Çatladin kıskançlıktan 😂😂😂
Dibim düştü 🙃
doğal güzel aslında ama açılır mı güneşte bilemm
Guzel olmus gule gule kullan
Çok dipte olmuş güle güle kullan
Eh işte sen bu rengi seviyorsan sorun yok.
Olması gerketigi gibi
Güzel olmamış Maalesef
Çok güzel bence
Olmuş neyi var
Güzel görünüyor
Kötu
basarili guzel
benim saclarida boya 😂😂
çok kötü olmuş
😂😂😂
gülme sebebin?
Çekememen
neden çekemeyeyim kanka şöclskqkdjlaox
baya koyu olmuş biraz daha açarsan daha güzel durabilir
Kendi saç renginde boyadım
olabilir benim saçım da üstteki gibi renk şu an alttakine yakın olsa daha uyumlu olur
Kendin mi boyadin
Evet
Basarili saçlarin cok bakımlı gorunuyor evde kendi boyayanlar saclarina zarat veriyorlar ama masaallah siz vermemissiiz.
Bizim de sac bakim blogumuz vsr faydalo seyler paylasiyoz
Beğenmedim
Çok iyi
gayet güzel