Güzellik & Bakım Kaşlarının şeklini bozan ve beni Ayşen Gruda yapan kuaförden nasıl intikam alabilirim? MotherCat Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Zaten çok dağınık ve abartı bir kaşım yoktu sadece toparla dedim kadın beni Ayşen Gruda yaptı🥴☹ psikolojim bozuldu ne yapam ben😔 Kaşlarının şeklini bozan ve beni Ayşen Gruda yapan kuaförden nasıl intikam alabilirim? Cevapla Kadın Soruları Kaş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Bence biraz zor. başka bir kuaföre gidip orayı övebilirsin 0 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Siveno kaş kirpik yağı var akşam sabah sür çok güzel kaş çıkartıyor.. 0 0 Yorumla
1itsdivaonlıne Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Abboow knk jiletle kaslarını al gerisine karısma😂😂😂😂😂😂😂😂 0 0 Yorumla
ErtugrulFurkan Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 418 cevap paylaştı. Büyük kötülük haketmiş 😄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence biraz zor. başka bir kuaföre gidip orayı övebilirsin
Siveno kaş kirpik yağı var akşam sabah sür çok güzel kaş çıkartıyor..
Abboow knk jiletle kaslarını al gerisine karısma😂😂😂😂😂😂😂😂
Başka kuaföre gidip orayı överek
Kundaklama ile karşılık verebilirsin
Büyük kötülük haketmiş 😄
😂😂 baska kuaförle aldat
Alamassın