Güzellik & Bakım Bronz bacaklar çekici görünüyor mu? MaxwellinDinozoru Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Yazları çoğumuz bronzluk seviyoruz. Sizce bronz bacaklar öne çıkarır mı? Bronz bacaklar çekici görünüyor mu? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Beyaz ten daha çekici 0 0 Yorumla
serkan82 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 95% +1 yıl Bronz ten bence de güzel oluyor hoş görünüyor daha ileri bronzluk için aynısını söyleyemem, mangal kömürü gibi olan kızları anlayamıyorum:) 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bence beyazlar daha çekici 2 0 Yorumla
Ozanca32 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl İnsanların fiziksel görüntüsü beni ilgilendirmiyor herkes kendine yakışanı yapar zaten... 1 0 Yorumla
Birisi_ Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Bronz her zaman iyidir. ama bazen beyaz da iyi oluyor ☺️ 1 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl benim için tüy kabartıları olmayan bacaklar daha çekici 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Beyaz ten daha çekici
Bronz ten bence de güzel oluyor hoş görünüyor daha ileri bronzluk için aynısını söyleyemem, mangal kömürü gibi olan kızları anlayamıyorum:)
Bence beyazlar daha çekici
İnsanların fiziksel görüntüsü beni ilgilendirmiyor herkes kendine yakışanı yapar zaten...
Bronz her zaman iyidir. ama bazen beyaz da iyi oluyor ☺️
benim için tüy kabartıları olmayan bacaklar daha çekici
güzel görünümluyse olabilir
Bacak güzelse bronzda çekici görünür
Her türlü bronzluk iyi görünüyo
Bacak düzgünse rengi çok farketmiyor
her türlü beyaz galip gelir
Aynen
Evet
İğrenç duruyor beyaz bacaklar güzel durur sadece
Çıkmaz mı :)
Hayır