Çarpık bacaklıyım bu yüzden kısa dar şeyler giyemiyorum. Ama insan giymek istiyor, Etek vs giydigimde çok mu çirkin görünür sizce?

Çarpık bacaklıyım bu yüzden kısa dar şeyler giyemiyorum. Ama insan giymek istiyor, Etek vs giydigimde çok mu çirkin görünür sizce?

önden bakarak anlaşılmaz, arka taraftan daha net anlaşılır ama bence normal bacak. burada olumsuz eleştiri yapanlar bu bacağı yolda görseler olumsuz bi eleştiri yapmazlar, sırf sen sorduğun için dikkat çekiyor. o yüzden takılma, takılıyorsan da belli etme. bacaklarda sorun yok, normal bacak yani.
bu kadınlar nie böyle yaaaa ya bacaklarını dert eder ya kulak ya burun yok çene yok kaş yok dudak yok saç yok kollarım çokmu uzun yawww kendinizi olduğunuz gibi sevmeyi denesenize 😂😂
hiç bi erkekde sormaz bacaklarım nasıl oram buram nasıl die en fazla tipim nasıl der 😂😂 siz kadınlar bi acayipsiniz😂😂
Cevap
34Cevap
Öff, takıntıya gel! Bacak işte da! Bitmiyor sizin de: -Buramı beğenirler mi?, elbisem nasıl?, makyajım vikvik... Dubai'den petrol kralına mı beğendireceksin kendini, yakışanı giy.
Hiçte çirkin filan değil. Canın ne istiyorsa, nasıl istiyorsa öyle giyin ve öyle davran. Begenmeyen kına yaksın..
Çarpık bacaklar için özel bir dolgu var daha hoş görünmesini sağlıyor. Onu araştırabilirsiniz
Bacakların gayet güzel bence
Çarpıklik falan göremedim ben
Boyun kaç senin
Değil aslında üzme kendini ama yürüyüş biçimiyle falan daha az belli edersin.
Dürsüt olmak gerekirse çarpık maalesef birde bu bacakalrın üst kısmıda fenadır
bence güzel, foto çekerken ayak tabanlarını bir birine birşleştrdiğin için kötü çıkmış, tabanların arasını açıpça çek foto düzgün çıkar.
Yaşına gore gayet normal hiç takilma böyle şeylere 👍
Bunu bilerek mi atttin daha ne olsun cok guzel işte
Bacakların gayet normal ve güzel duruyor niye herkes kötü yorum yapmış anlamadım
Çarpık da olsa boy uzun. O seni kurtarır bence. Gayet iyi görünüyor
kendinle barışık olmalısın çirkinde görünmüyorlar
yani öyle abartılacak bişeyin yok normal duruyor biraz zayıf sacede
Kilo alırsan düzelir
Çirkin değil gayet biçimli 👍
Çok kötü değil ya bacakların bence
Korktum bir an, böyle ayakmi olur 😧
Eh birs çarpık ama çok göze batmaz bence
Sırık gibi olmuş ama 1 ayda düzeltirsin hayatım <3
sirf kisa seyler giyme diye cirkin diyorum
burada bakıldığında güzel gözüküyor.
Kisa etek giyme biraz kg al on numara