Güzellik & Bakım Şeffaf ruj satılsa kullanır mıydınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 81 Yapay Zekaya Sor Bu şekilde şeffaf rujlar satılsa alıp kullanır mıydınız?Şeffaf ama tabi ki renk verecek #EdamedaBeauty #EdaMakyaj 💄 ❥︎𝓮𝓭𝓪𝓶𝓮𝓭𝓪❥︎ Güncellemeler+1 yıl Gloss, parlatıcı falan değil. Dışı şeffaf, kendisi normal renkli ruj 💄 Şeffaf ruj satılsa kullanır mıydınız? Cevapla Ruj Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Satılıyor zaten kullanıyorum gayet güzel 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı. Güzelms kesin ilk alan ben olurm ya 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Ruj kullanmıyorum 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl 18’li yaşlarımda yeşil ruj kullanmıştım rujun kendisini yeşil renk dudağa sürdüğünde pembe oluyordu ya da kırmızı adı sihirli rujdu o geldi aklıma 😀 2 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet dışı da altın sarısı tırtıklı bir şeydi 🤣 Yorumla merakettimmişte +1 yıl evet 😀 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 947 cevap paylaştı. Ben likit parlak nude ruj arıyorum bir süredir.. Bulamadım. Bildiğin var mı? 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet Piere carden'in var 52 TLwww.google.com/search Yorumla Edameda06 +1 yıl www.google.com/search Yorumla Edameda06 +1 yıl Link olmuyor mu ya 🤦♀️ Yorumla saskinomayra +1 yıl Ooo harikasın. Likit mat nude var ama ben parlak da seviyorum yerine göre harika oluyor. Çok teşekkür ederim Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim 😇🥰💖 Yorumla
szer111 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl satılıyor zaten kullanıyorum da bzen altına renkli dudak koruyucu sürüp üstüne şeffaf sürdüğümde oluyor ve hoş bir görüntü oluşuyor 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl anlamını yitirmiş bir şeyi neden kullanayım ki 🤷🏻♀️ 1 0 Yorumla
Zeynepandcookie Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Fiyatına bakmadan alır kullanırdım yaşamaya geldik dünyaya:)) 1 0 Yorumla
Blackİnstinct Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Ben kullanmam dudaklarım doğal rengini seviyorum 😀😀 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ruj kullanmıyorum almazdım sanırım ama güzel parlıyolar. d 1 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 851 cevap paylaştı. Zaten satılıyor ama kullanmıyorum. Sefaflik istiyorsam nemlendirim. 1 0 Yorumla
eksikdopamin Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Böyle renk değişen şeffaf rujlar var. Onları denemek isterdim 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olabilir nemlendirme gibi görünüyor zaten de almazdım sanırım parlak durur diye 1 0 Yorumla
İnselcilişki Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Sana kırmızıdan daha çok yakışıcagını düşünüyorum 1 0 Yorumla
serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kullanırdım 1 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Vereceği renk güzelse her türlü kullanırım. 1 0 Yorumla
yilznesz Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Satiliyor asko zaten ama kullanmiyorum 1 0 Yorumla
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 419 cevap paylaştı. 15 sene önce de vardı bunlardan 1 0 Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 374 cevap paylaştı. Olabilir neden olmasın 1 0 Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl gloss? 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayır sadece görüntüsü şeffaf, gifteki gibi. Ondan bahsettim Yorumla yürüyenyıkıkhüüü +1 yıl şeffaf ama renk mi veriyo yani Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet öyle bir şey hayal ettim jjdjd Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Parlatıcılar likit rujlar var zaten. 1 0 Yorumla
Ljhukb Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Öpüşürken hisdilen olsun 😎😎 1 1 Yorumla efsun00111 +1 yıl Sen sür Yorumla
Mali9707 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 921 cevap paylaştı. Sevgilim kullanırsa tadına bakarım 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kullanırım 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. yok kullanmam 1 0 Yorumla
efsun00111 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Parlatıcı değil mi bu 1 1 Yorumla Dilek4134 +1 yıl Evet Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yok kullanmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Satılıyor zaten kullanıyorum gayet güzel
Güzelms kesin ilk alan ben olurm ya
Ruj kullanmıyorum
18’li yaşlarımda yeşil ruj kullanmıştım rujun kendisini yeşil renk dudağa sürdüğünde pembe oluyordu ya da kırmızı adı sihirli rujdu o geldi aklıma 😀
Evet dışı da altın sarısı tırtıklı bir şeydi 🤣
evet 😀
Ben likit parlak nude ruj arıyorum bir süredir.. Bulamadım. Bildiğin var mı?
Evet Piere carden'in var 52 TL
www.google.com/search
www.google.com/search
Link olmuyor mu ya 🤦♀️
Ooo harikasın. Likit mat nude var ama ben parlak da seviyorum yerine göre harika oluyor. Çok teşekkür ederim
Rica ederim 😇🥰💖
satılıyor zaten kullanıyorum da bzen altına renkli dudak koruyucu sürüp üstüne şeffaf sürdüğümde oluyor ve hoş bir görüntü oluşuyor
Fiyatına bakmadan alır kullanırdım yaşamaya geldik dünyaya:))
Ben kullanmam dudaklarım doğal rengini seviyorum 😀😀
Ruj kullanmıyorum almazdım sanırım ama güzel parlıyolar. d
Zaten satılıyor ama kullanmıyorum. Sefaflik istiyorsam nemlendirim.
Böyle renk değişen şeffaf rujlar var. Onları denemek isterdim
Olabilir nemlendirme gibi görünüyor zaten de almazdım sanırım parlak durur diye
giff guzelmis simli parlayan seyleri severim ama surmem
Evet kullanırdım süper olurdu
Kadınlar kullanır di sanırım
Sana kırmızıdan daha çok yakışıcagını düşünüyorum
Evett kullanırım.
Sevgilim kullansın
Kullanırdım
Dudakta hangi renk olucak peki
Zaten var benim bildiğim
Vereceği renk güzelse her türlü kullanırım.
Evet çok hoş görünüyor
Satiliyor asko zaten ama kullanmiyorum
15 sene önce de vardı bunlardan
Görüntüsü güzel hatunlar alır kesin
Parlatıcı kullanıyorum
Olabilir neden olmasın
gloss?
Hayır sadece görüntüsü şeffaf, gifteki gibi. Ondan bahsettim
şeffaf ama renk mi veriyo yani
Evet öyle bir şey hayal ettim jjdjd
Parlatıcılar likit rujlar var zaten.
Öpüşürken hisdilen olsun 😎😎