Güzellik & Bakım Yüzüm çok mu yanmış? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yüzüm cok mu yanmış? Güncellemeler+1 yıl @ksbence silllll Yüzüm çok mu yanmış? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yok yanmamış Gayet iyisin Seninle konuşabilir miyiz acaba? 0 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karadenizli misin özelden niye yazmıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Degilim karadenizli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım Nerede yaşıyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Yozgat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalsın sağol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesefe var çok zor Yorumla Soran +1 yıl Hahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😑 Yorumla
PoPuLeR_CoCuK Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Sen bir de beni gör kanka çiftte kavrulmuş kahve gibiyim :) 0 0 Yorumla
Dark_Man37 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 94% +1 yıl Yok ama yüzünde göz izi var birileri bakmış sana🙄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yüzüne krem falan surmedinmi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hah işte biraz kırmızı olmussun Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yüzün çok güzel 1 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanışabilir miyiz Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesaj atabilir misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤔🤔 Yorumla Soran +1 yıl Atılmıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni takip edersen mesaj, atarım ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesajlara neden cevap vermiyorsun Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yanmamış 0 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kötü 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sqtir Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 710 cevap paylaştı. Birsz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yok yanmamış Gayet iyisin Seninle konuşabilir miyiz acaba?
Karadenizli misin özelden niye yazmıyorsun
Degilim karadenizli
Anladım Nerede yaşıyorsun?
Yozgat
Kalsın sağol
Mesefe var çok zor
Hahah
😑
Sen bir de beni gör kanka çiftte kavrulmuş kahve gibiyim :)
Güneş seni yaktıysa senin ışığında beni..
Yok süt gibisin halen
Yok ama yüzünde göz izi var birileri bakmış sana🙄
Fazla değil gibi
Yüzüne krem falan surmedinmi
Yok
Hah işte biraz kırmızı olmussun
Yüzünde çok güzelmiş 👍 tkp edermsin
Bronzlaşma yok bu senin kendi tenin bence
Knk nasılim diye soraydın iyidi..
birazcık
Çok yanmamış bence.
Normal