Güzellik & Bakım Bu sıcaklarda saça jöle sürülür mü? Yürüyen-Karizma Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Genel olarak hiç kullanmıyorum ben. Kullanan görünce de garipsiyorum. Bu sıcaklarda saça jöle sürülür mü? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Saçı hiçbir zaman jöle sürülmez 0 1 Yorumla Yürüyen-Karizma +1 yıl Rahatsız edici, evet. Yorumla
Black1diamond Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğer çok hafif kullanıyorsa ve terlemeyen biriyse olabilir. Ama bazıları çok fazla kullanıyor ve o zamanda kötü duruyor. 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl 2008’den beri sadece Morfose sprey kullanıyorum kanka, jöle yılan hikayesi dizisinden sonra tarihe gömüldü 0 0 Yorumla
avalokiteshvara Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Genel olarak jöle sevmiyorum. Çok gerekli ise sprey kullanılabilir 0 1 Yorumla Yürüyen-Karizma +1 yıl Sprey mantıklı. Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl bazı erkeklerin saçı çok sönük kalıyor ve şekil almıyor hiç. o tarz saça sahip olan erkekler çok az da olsa şekil vermek adına sürebilir 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. olmaz yapış yapış olur .fön suyu 2 faz kullan. 0 0 Yorumla
gece_gibi_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnek yalamış gibi oluyor be yapmayın öyle dağınık durunca daha güzel oluyor 0 0 Yorumla
Synapson Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Jöle kullanan mı kaldı? 0 1 Yorumla Yürüyen-Karizma +1 yıl o da ayrı bir mevzu. Yorumla
Ultrasonreyz Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 479 cevap paylaştı. Saça zararlı diye surmuyorum 0 0 Yorumla
Dangerousgirll Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl O zaman kullan ma.. 0 1 Yorumla Yürüyen-Karizma +1 yıl Ok. Not edildi. Yorumla
UNUTMAKYOK2 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Memoli peki 0 1 Yorumla Yürüyen-Karizma +1 yıl Favorimdir. 😂 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kullanılmaz ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Saçı hiçbir zaman jöle sürülmez
Rahatsız edici, evet.
Eğer çok hafif kullanıyorsa ve terlemeyen biriyse olabilir. Ama bazıları çok fazla kullanıyor ve o zamanda kötü duruyor.
2008’den beri sadece Morfose sprey kullanıyorum kanka, jöle yılan hikayesi dizisinden sonra tarihe gömüldü
Genel olarak jöle sevmiyorum. Çok gerekli ise sprey kullanılabilir
Sprey mantıklı.
bazı erkeklerin saçı çok sönük kalıyor ve şekil almıyor hiç. o tarz saça sahip olan erkekler çok az da olsa şekil vermek adına sürebilir
olmaz yapış yapış olur .
fön suyu 2 faz kullan.
İnek yalamış gibi oluyor be yapmayın öyle dağınık durunca daha güzel oluyor
Yoktur bence jöle eskide kaldı sanki ya ben hiç görmüyorum
Jöle kullanan mı kaldı?
o da ayrı bir mevzu.
jöle saçı döker bir kere
Kullanılmaz bence
Saça zararlı diye surmuyorum
O zaman kullan ma..
Ok. Not edildi.
🤣🤣🤣🤣 Memoli peki