İğne ucu kadar kuru yer kalmaması gibi bir ihtimal bile yok ne alaka?
bir de kadının tek bir saç teli bile görünürse cehenneme gider falan diye de duymuştum şaka mı bu?
İğne ucu kadar kuru yer kalmaması gibi bir ihtimal bile yok ne alaka?
bir de kadının tek bir saç teli bile görünürse cehenneme gider falan diye de duymuştum şaka mı bu?
iğne ucu muhabbeti mübalağa sadece. olayın ciddiyetini anlatmak için.
saç teli konusunda ise yorum yapamayacağım, durduk yere günaha girmeyelim
Bana hiç de mübalağa gibi gelmedi neden üstüne basa basa öyle söylüyorlar o zaman?
zamanla yer etmiş, hiçbir şekilde kuru yer kalmamasına dikkat etmek gerekiyor özetle. "iğne ucu kadar yer bile kuru kalmasın diye düşünerek dikkat edersen zaten sorun kalmaz" manasında
Öyleyse öyle yazsın o zaman her saçma sapan cümleden mantıkl ıbir anlam çıkarmak zorunda değilim
Sonuçta yukardan aşağıya tutuyorsun suyu ve vücudunda gezdiriyorsun sonuç itibariyle her yerini yıkamış oluyorsun
Yoo mesela tırnağının arasında bir yere su girmedi diyelim her yerini yıkadığından nasıl emin olabilirsin
Anlatılmak istenen asıl olay her yerin tertemiz olsun demek istiyor yoksa trnağının ucuna su girdimi bilemeyiz ama sen her yerini yıkadığından emin isen zaten olmuştur yani önemli olan niyet sen düz düşünme genel düşün bazı şeyleri
Yahu önemli olan niyetse niye bu kadar bastırarak söyleniyor bu korkutmak için falan mı çok saçma
Ya güzel kardeşim zaten bir yeri yıkadığinda başka yerleride yıkıyorsun yani yıkanıyor üstüne bastıralak söyleyen kim belki olayın ciddiyetini anlayın diye çünkü cünüp gezmek kötüdür
İğne ucu kadar yer ne alaka yani
Cevap
4Cevap
Olm varya ben ona cok takiyorum en az 15 dakka falan almaya çalışırım harbiden öyle mi acaba
Sena'nın bunun lafına bakma kendin oku kendin öğren
Sorumla ne ilgisi var
Duymuştum diyorsun ona istinaden.
Tamam öyle değil mi sonuçta
Tek saç teli görününce cehenneme gider muhabbeti için söyledim ben hiçbir yerde öyle bir şey okumadım
Ben duyduğumu söylüyorum yazmıyorsa yazmıyordur beni ilgilendirmez zatn
Temizlik imandan gelir, bir iğne uçu kadar su değmemiş biryer varsa, orası ıslanmamış yani temiz değildir
Yani sırf o iğne ucu kadar yer için gusul abdestinin sayılmaması saçma değil mi diyorum
Öyle ama allahada karşı gelinmez
en sade biçimde anlatmış 👏
İyi mi kötü mü şimdi HAHA
Allaha karşı gelinmez ne olum saçma sapan şeyler istemesin çocuk gibi iğne ucu kadar yer kalmicak ne demek
Kim saçma sapan şeyler istemesin lan?
Allaha karşı mı geliyorsun sen
Neden öyle bir ihtimal olmuyor?
Çünkü her yerinin ıslandığından emin olamazsın ve zaten ıslanmaz illa kalır o kadar yer
Hayırr istersen yarım saat kal fark etmezz
Gercek
Saçma
Dınle fazla aran yok sanırım yanlıs anlama sana sacma gelıyırsa soyleyecek sozum yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?