var mı bunun nedeni daha cok gözler üstünde olmasi gerekmezmi? Guzellik yakışıklılık göz mü korkutur?

var mı bunun nedeni daha cok gözler üstünde olmasi gerekmezmi? Guzellik yakışıklılık göz mü korkutur?

Çünkü zeki insanı herkes sevmez ve tolere edemez.. Zeki insanlar da herkesle geçinemez çünkü karşı tarafın yalanlarını ya da yanlışlarını yüzüne vurmak gibi kötü huyları olabiliyor.. Kimse kendinden üstün olmasını istemez karşısındaki kişinin.. Bence o yüzden zaten genel bir çekememezlik hakim.. Ya da şu var çok güzelim ya da zekiyim diye geçinen insanların da bir kısmında hava var bol miktarda ve karşısındaki insanı beğenmiyor ya da hafife alabiliyor.. Herkes tabi ki hem iş konusunda, hem zeka konusunda hem de karakter konusunda uyumlu olabileceği birini ister ama burada benim için önemli olan kimsenin kendisini başka birinden üstün tutmuyor olmasıdır.. Gerçekten zeki insanlar zekasıyla övünmez ya da kibirlenmezler.. Çünkü kibrin basit bir kavram olduğunun farkındadırlar.. Keyifli günler..
Çünkü odak noktaları tıpkı sorudaki gibi "kariyer" olduğu için bir süre sonra buna alışıp hayatlarına kimseyi almıyor, alamıyorlar o yüzden yalnızlığı tercih ediyorlar. Şahsen benim tercihim bu olmazdı çünkü insanız aynı zamanda sosyal ve duygusal varlıklarız bu yönümüzü kapatmak ya da baskılamak ileride ciddi psikolojik sorunlara yol açabilir. Ben "çoklu odaklanmanın" doğru yapıldığı sürece günlük hayatta uygulanan en sağlıklı yöntem olduğunu düşünüyorum.
Aşkın yeri zamanı vardır ancak bende kariyer odaklı şu anlık hedeflerime yöneliyorum şu an için düşünüyormuyum olmasını istiyorum ancak bana uyum sağlayacak mantıklı ciddi bir kız isterim. İlişkide beni en soğutanda 2 taraftan s2lak saçma yüzeysel bahane konuşmaları ile kavga çıkarmaları..
X; Ayy aşkım merve nereden arkadaşın oluyor..
Z; Ya Okuldan ya gelde tanıştırayım seni akşam...
X; Neden tanıştırıyosun?
Gibi gibi etrafımda duydukça artık çıldıracağım herkesmi böyle olur mk ya.
adam akıllı biri yok piyasada, şu anlık 2 3 narsist arkadaşım var onlar işimi görüyor onun dışında 0 :D
Kendini işine adayanlar genellikle çevrelerine hiç bakmazlar, bir şey yapmaz ve ilişki içine girmek istemezler. Çünkü ilişki olursa kariyerlerinde düşüş yaşayacaklarını düşünürler.
Cevap
24Cevap
Kariyer/aşk dengesini kurmak zor. Belki ondandır.
Zeki oldukları için öyle yerlere giriyorlar ve zeki insanlar kimseyle yapamaz
İstemiyorlardır
Dünyanın en zenginlerinde yakışıklı bir adam görmedim ben hiç. Normal zenginlerde yakışıklı olanlar evli 😄
Bu tespiti nereden yaptın önemli olan o 😄
Hareketlere bak 😄.
Yeni gözlemlerini merakla bekliyoruz 😄
Allah razı olsun 😄
Yalnız olmasının nedeni kimsenin gözünün üstünde olmaması değil kariyerlerine aşk hayatından daha çok önem veriyor olmaları
Kesinlikle @Concorrdia
Mekanımız cennet olsa ne olur gönlümüz cehennem 🙄😳
Kategori dışı olduğum için bir fikrim yok.
Ama şunu diyebilirim, herkesin bir imtihanı var. Öyle veya böyle.
karşısına bunu göz korkutucu görmeyecek denk bir partner çıkmamıştır
Kariyere odaklandıkları için aşk meşke önem vermezler
Çünkü karşı tarafın cesareti yoktur öyle birinle olmaya
Bizim mottomuz şu;
İdrakı yüksek insanlardır, yapayıda gerçeğide anlama yetenekleri güçlüdür. Bu sebeplekolay yakınlaşmazlar
Hayır onlar herşeyin farkında olup her insana güvenmedikleri için buna ihtiyaç duymazlar kariyerleri ile devam ederler
Çünkü onlar sadece kariyerine odaklanır kimseye bakmazlar , ugrasamazlar.
Çünkü sadece güzel yakışıklı olmak çözüm değildir, her insanın kendine göre kriterleri vardır.
A) kibir budalasıdir
B) özgürlük budalasıdir
D) nasibi yok
E) hepsi
çünkü böyle şeylere ayıracak vakti yoktur kimseyle uğraşmak istemezler.
Benim yalnız olmanın nedeni yanlış kişilerden aldığım kötü sonuçlardan kaynaklanıyor.
Çünkü geldikleri noktayı yalnızlığa borçlu olduklarını bilirler
Sınırları ve duvarları olur genelde
Daha iyisini aramaktan yalnız kalıyorlar
Çünkü akıllı olurlar kendilerini kullandırtmazlar
Kişiye göre değişir ya
Ona bana bakaz kaygısı sjsj
Karakter sorunu yaşadıkları içindir
Tercih etmiş olabilirler
Bende ikiside yok ne yapcaz
Seçici oldukları için
ALLAH nasibini önüne çıkarmadığı için
Hovardadır, tutunamıyordur belki de