4 dil ana dili gibi biliyor. ilik gibi fizik, rapper. sözleri kendi yazıyor. aşırı derecede iyi danscı. tam bir yetenek + güzellik ve bu tarafda tek bildiği travesti kelimesi olan şiko kezban.
İlik gibi fizikmiş PUHAHSJQÖDÇWÖDŞWMGŞWMŞCŞWLGW Sokakta aynı fizikte kız görsen zargana diyip táşşák geçiceğin kişiler gáypop idolü olunca allah oluyor dimi cüzdan erkek
Rappermış puhahahshaha allahın yaptığın tayland kaçağı iskelet travesti liza rap için jennie kadar profesyonel eğitim almadı tek vasfı arka dansçı ve cırtlak vokal olmaktı
SÖZLERİ KENDİ YAZIYOR DEMİŞ BİR DE şu an FARKETTİM PAÖFŞWÖFLWMŞNWLGMWPFKWLJSLJFŞWNGLWJFLWJDWÖFŞWGNWGEŞGÖWŞHÖEŞGEMŞGEMFL Dannyle bekuh boomun ešk0rtluğunu yaparak güzel söz yazıyor aynen :d
Ne yazık ki ben leş ámlı travesti taylandlılar gibi afgan sıfatlı değil doğuştan beyaz tenli ela gözlü açık kumral saçlıyım fizik ölçüm de 81 63 86 :d Ayrıca güzel dediğin amsalák güzellğini (?:D) senin gibi enayilerden yediği paralarla estetik yaptırtmasına borçlu
@dorothealily Lisa parasıyla 2000000 tane senin gibisini alır canım , beyin olmadıktan sonra maalesef senin "güzelim" dediğin ucube güzelliğin işe yaramıyor. Lisa gibi , kültürlü, zeki, yetenekli ol sonra konuş tmmı canım ?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence sonda ki
Jennie hepsine bin basar lisa afgan gibi ámıňa koyim dşcösşcçeivmeşfld
lisanin bence en güzelleri de lisa zaten
en güzel jisoo tabikideee lisa da güzel ama diğerleri makyajsız bir hiç.
sadece 3
içlerinden en güzeli jisoo yani 1. olan aslında rose en çirkini ama yan profili onun en iyi jennie (4.) de çok güzel onun da yan profili iyi değil çok
Bana hitap eden o bilmiyorum tanımıyorum hatunu :D
2 ve 3 iyi
En rezillerini seçmişsin
Rose iyi
Lisa yı yedirmem size.
Yenilcek bi tarafı yok zaten kendisi iskelet tayland kaçağı travestinin teki olduğu için
@dorothealily hai ordan aşkım o benim. hayatımın tek gerçeği. onun gibinin dünyada eşi benzeri yok
Ya boş ver şurdan asosyal herif kadın görmemişsin sen allah yaptığın kişi kadın bile değil tayland travestisi
boş ver ne áq šktir yazıcaktım
4 dil ana dili gibi biliyor. ilik gibi fizik, rapper. sözleri kendi yazıyor. aşırı derecede iyi danscı. tam bir yetenek + güzellik
ve bu tarafda tek bildiği travesti kelimesi olan şiko kezban.
İlik gibi fizikmiş PUHAHSJQÖDÇWÖDŞWMGŞWMŞCŞWLGW
Sokakta aynı fizikte kız görsen zargana diyip táşşák geçiceğin kişiler gáypop idolü olunca allah oluyor dimi cüzdan erkek
4 dil dediği de tayca korece japonca ingilizce JAÖDŞQÖŞDMWŞFMWŞFMWLFMWLFMWLGMWĞGWMĞGÖWLGMWPF İngilizce de yarım yamalak ámk insan 3 der
Rappermış puhahahshaha allahın yaptığın tayland kaçağı iskelet travesti liza rap için jennie kadar profesyonel eğitim almadı tek vasfı arka dansçı ve cırtlak vokal olmaktı
SÖZLERİ KENDİ YAZIYOR DEMİŞ BİR DE şu an FARKETTİM PAÖFŞWÖFLWMŞNWLGMWPFKWLJSLJFŞWNGLWJFLWJDWÖFŞWGNWGEŞGÖWŞHÖEŞGEMŞGEMFL
Dannyle bekuh boomun ešk0rtluğunu yaparak güzel söz yazıyor aynen :d
Ne yazık ki ben leş ámlı travesti taylandlılar gibi afgan sıfatlı değil doğuştan beyaz tenli ela gözlü açık kumral saçlıyım fizik ölçüm de 81 63 86 :d Ayrıca güzel dediğin amsalák güzellğini (?:D) senin gibi enayilerden yediği paralarla estetik yaptırtmasına borçlu
@dorothealily Lisa parasıyla 2000000 tane senin gibisini alır canım , beyin olmadıktan sonra maalesef senin "güzelim" dediğin ucube güzelliğin işe yaramıyor. Lisa gibi , kültürlü, zeki, yetenekli ol sonra konuş tmmı canım ?
hepsi aynı bunların