Bir kadını çekici bulmanız için belirli bir kilo ve boyda olması gerekiyor mu?

Bir kadını çekici bulmanız için belirli bir kilo ve boyda olması gerekiyor mu?
Bir bayanı çekici bulmam ama bir erkeği çekici bulurum bunun içinde belli ölçülerin boy 1.82 ya da 1.83 cm kilo ise 85 ile 88 arasında gidip gelmeli kesinlikle dış görünüşe gelecek olursam aslında beyaz ama kendini esmer zanneden her zaman tercihim olmuştur kdkdkdk
Beyaz ama kendini esmer sanan 😂
Ama öyle kdkdkdk çünkü gördüm 😂😂😂😂
Bende şahidim buna 😂
Biliyorum görmüştüm🙂 benden daha fazla tanıyorsun sonuçta🌺
Pp. Fotolarından işte 🌷
Ben nostaljik bir havaya sahip olan erkekleri karizmatik buluyorum. Furkan Andıç yakışıklı bir erkek ama ben onu öyle çok yakışıklı bulmuyordum ama Kara Tahta dizisinde nostaljik bir havaya sahip olduğu için yakışıklı oluşu ortaya çıkmış.

Ve Semih Ateş..
Çağatay Ulusoy, normalde tabiki yakışıklı bir erkek ama öyle dikkatimi çekmemişti, ta ki kendisini Yeşilçam dizisinde görünceye dek.

burada bitmiştim bu adama, o mimikler ne öyle, nasıl sempatikti.
Hepimiz için değişkenlik gösteriyor yakışıklı ve güzel düşüncesi.
Ben boylu poslu, bıyıklı, hafif göbekli, geniş ömürlü, güzel yüzlü ama erkeksi yüz hatlarına sahip erkekleri yakışıklı bulurken annem zayıf, ince belli, uzun boylu erkekleri yakışıklı buluyor, ayrıca ben yaşı geçkin ve sportif erkekleri de yakışıklı buluyorum.
Furkan Andıç, Çağatay Ulusoy genç hep, erkek dediğin 35'i görmeli yaa.
Ve elleri iri olmalı, büyük, daha bir erkeksi geliyor gözüme öyle.
Bahadır Benjamin Bingöl'ü mesela çok erkeksi buluyorum.

Ve tabiki Serdar Gökhan'dan bahsetmezsem olmazdı değil mi?

Ah nasıl bir karizma o öyle, ben sanırım yeşilçam esintilerini taşıyan erkekleri beğeniyorum.
Erkek de bıyık muhakkak olmalı, sakalı da severim ama öyle kirli olmayacak o sakal, sanki sipariş veriyoruz ha, siparişle gelecek olsaydı :D
Erkekler genel olarak bence fazla zayıf sevmiyor, dolgun kadınlardan hoşlanıyorlar genel olarak, şişman demiyorum dolgun.
Mesela Monica Bellucci seksi bir kadın, vücut hatları çok güzel, kıvrımları var.
Ve yine Melike İpek Yalova'da çok tatlış 🥰 Minyon, çıtı pıtı, zayıf olsa da zayıflıktan dökülmüyor, minyonlar da kendi içinde gruplara ayrılıyor.
Kadın da çıkık ve taş gibi kalça seviyorlar, balık etli seviyorlar, fazla uzun boy sevmiyorlar kadın da, genel olarak sarışın ya da beyaz tenli kadınları beğeniyor, süt gibi bembeyaz tene bayılıyorlar.
165 boyların da 60 kilo aralığında kadınları beğenirler diye düşünüyorum.
Ve şairin de dediği gibi uzun boyunlu, küçük ayakları kadınları seviyorlar, hemde nasıl seviyorlar :D
https://www.youtube.com/embed/Z-g-pRmoUUEGeniş ömürlü (omuzlu )
Ne kadar güzel ve doyurucu bir görüş olmuş, keyifle okudum eline sağlık 🌷
Boyu 160 altı olmasın yatakta kaybolur bulamam işin esprisi bir yana uzun boy uzun bacak hafifde etine dolgun olmalı tercih meselesi yoklukta bu kriterlerimi yok saya biliyoruz 😊
İnce bel diyorum.
Zayıf diyorum.
Fit olsun diyorum.
Başka bir şey demiyorum
Mm🤌 diyorum 😄
Ben direk düşüyorum 😅
Direk'ten mi 😄
Yüzümde aptal bir gülümseme oldu şu an sjsjsjsjj
Bunları istiyor ama jdjxjj dönüp bakmıyor acaba ben bunları hak edecek Bir dış görünüşe sahip miyim diye kdkdkdk nefret kdjdjdj ıyyyyyy🤮😂
@Redamancy-4 kız öyle deme aşkolsun oğlumuz yakışıklı kaslı maslı 😀
Ruh hastası yemin ederim kafasını böyle tırtıklı duvara sürteceksin 😒😒😒
Bunları seviyorum diye bende aynısı olmak zorunda mıyım kanserrrr
Sen sus artık nefret kdjxjxj seni ufak yerden bitme kdjxjxj kısacık boyuda vaaarr iki tanede kası var zateeen😂 ben mehmete yukardan bakıyorum mehmet beni görmek için ayak uçlarına basıp boynunu kaldırıyor kdjxjjx
Ece, reda beni kıskanıyor mu? Sjsjsjsjsjsj
Ok tamam
😂 😂 😂 😂 Çokk tatlı jsjsjsj
Valla benim tanıdığım reda neyse onu söyler dobra dobra mimit 😂
Ben de ona karşı dobrayım da buradan olamıyorum 😅😅
Cevap
74Cevap
Kimi minyon sever, kimi uzun. Kimi zayıf sever, kimi balık etli. Erkekten erkeğe değişir belirli bir kriter yok bence.
Şartım yok beni seviyorsa çekicidir. ama fiziği güzel ve ince bel olabilir
Sizin gibi güzel
Zayif ya da fit
Sarışın ya da kızılimsı
Olursa o zaman olur ece hanım
Boy takıntım yoktur ama biraz uzun olsun çok değil.
Hem bir de gözlük takarsa özellikle yuvarlak çerçeveli gözlük.. tam favorim olur..
Benim istediğim gibi kadınlar genelde gazino da vardır onlar bakımlı güzel hem yabancı dirlar. Örnek şu kadınlar gibi

Bu resimdeki boy ve kilo yani biraz adonis kası olursa güzel olur. Beyaz tişörtlü sarı saçlı kadın gibi olursa olur.
Bu resimdeki kadınlar Ölüm yarışı 1 nci filmde dirler.
Teşekkürler
tabiki de var memlekette zayıf kız yok göbekli bide göbeği açıyorlar sarkıyor tiksiniyorum yapmayın artık bence görüntü mide bulandırıcı kızlar artık kiloyuda balık et sanıyor yok öyle bir şey kilo verin hepiniz çok kilolusunuz
Bende burdan balkonlu ayy göbekli erkeklere sesleniyorum her yerde göbekli erkek var lütfen adonis ve baklava kası yapın gözümüz gönlümüz şenlensin biraz
Ilk bakis dersen evet cogu gibi bende kilosi cok olmayan fizigi duzgun bi kadin isterim. Ote yandan bi kadinda en cok kokusu saclari elleei ve göğüsleri ilgimi ceker 🙈 diş bakimino unutmayalim...
Tabi bu istekleri istersen partneeimizden istesigimizi bizimde vermemiz lazim 😂 yani onun isteklerini
Muhakkak. Kadında aranan boy/kilo, aslen erkeğe de bağlı. 1.50 adamın 2 metrelik kızı çekici bulacağını sanmıyorum. Leylek, der geçer. 1.75 gibi bir boy düşünelim 70 kg'lık erkekte. Kadın max 185 boy 100kg, min 1.50 boy 45 kg aralığındaysa, çekici gözle bakılır. İstisna vardır elbette, ama yok kadar azdır.
Boy değilde yapılı olsun isterim yani bu önemli benim için. Hayırlsı olsun bacakları uzun olsun sksjsjdjd
Bende erkekte yapılı severim. Hayırlısı 😄
Yoo öylesine deme pat pat söyle bak onlar ölçü bile veriyor bizimde hakkımız istemek 🙄
Boy konusundaki tek takıntı yapabileceğim şey benden uzun olması olur. Kilo konusunda takıntım var ama, zayıf severim.
Sorularını özledik 🙁
Geçti o işler bizden pilli😃
Kadın dediğin 170 ve üstü 65 kilo yüzüde hafif dolgun olucak.
James Deen 🤩
Evet benim tanıyan ilk ve tek kişisin herhalde..
Zevkli kadınım ondan sjsha
😀
gördüm aşık oldum fiziki önemli değil herzaman söylerim ne kadar güzel olursa olsun bir kaza geçirir aşırı kilo alabilir veya verebilir veya yüzü yara bere izi olabilir önemli olan insanı sevmek fiziğini değil
Sadece seni çekici buluyorum hayatım 😍 Boyun posun yerinde tam boyluyuz boy akranıyız🤣🤣
😄♥️
❤️😘
Yok da ben boy konusunda sıkıntıdayım. Kızlar en az 1 85'lik erkek istiyor; 1.80'den aşağısını insan yerine koymuyor. 1.75 boyla zaten kimse beni istemeyecek.
Ama illa ki asıl cevabı vermem gerekirse o zaman 1.55-1.70 arası diyebilirim.
1.90 zaten her türlü şanslı çünkü spor yapar ve vücudunu halleder ama 1.75 erkeği hiçbir kız istemiyor artık; siz daha iyi bilirsiniz.
Benim sevgilim 1.70 😀
Yok ya öyle düşünme benim arkadaşım da böyle şöyle derdi sonra baktı gönlü kimde olursa güzel geliyor insana hem ideal ortalamanın üstünde senin boyun benim babam 1.60 annem 1.50, 55 ben daha uzunum ve dedem aksine 2 metre adam. Babam veya kardeşleri hepsinin tipi iyi bence boydan önemli şeylerde var. Bazı insanlar vardır duruşundan asalet akar 1.70 adamlar napsın? Takma kafana bu kadar..
@pilly_bhebek peki gerçekten seviyor musunuz ve mutlu musunuz?
@bluelexa diğer güzellik algılarına da uymuyorum. Burada söyleyemeyeceğim şeyler de var derken beni birinin sevmesi imkansız.
Niye yok?
Keşke herkes öyle düşünse.
Evet gerçekten sevmesem 3 yıl sonra hayatıma birini almazdım , bende olsun diye olmaz o işler
@pilly_bhebek o zaman bir ömür boylu mutlu ve huzurlu olursunuz İnşallah; sevginiz azalmadan 😅
Teşekkürler
Herkesin kusuru vardır ama göze batmıyordur. Benim kusurlarım göze batan cinsten. Kızlar yakışıklı, boylu poslu ve koca şeyli erkek istiyor. Bende de bu özellikler yok yani göze batarım her türlü.
Ama gelişimler öyle ha deyince olmuyor; para olsun veya olmasın. Öyle işlere girmek istemiyorum. Neyse ya en çok istediğim şey çoluklu çocuklu, mutlu ve huzurlu yuva ama yaşayamayacağım en büyük hayalimi; yapacak bir şeyim yok.
Senin ne derdin var?
Çekici gelmesi değil ama çekici kalması önemli. Zira mükemmel hatlara sahip birisinin zeka seviyesi ve hayat görüşü saçma ise hiçbir anlamı kalmıyor.
Senin gibi candan tatlı şeker gibi olsun
Ne kilo ne boy takıntısı olur insanın☺️
Teşekkür ederim 🥰
Rica ederim ☺️
Resimdeki gibiler hiç çekici gelmiyor misal.. Beyin yok kilodan boydan önce çoğu kadında.. Onlara aldanacak kadar hormanlarımız beynimizin kontrol etmiyor şükür
Her hangi bir kilo boy şartım kesinlikle yok
Yani çok detay vermem ama kısa boylu minyon da hoşuma gidiyor uzun boylu da hoşuma gidiyor ya seveyim yeterki her türlüsünü beğenirim
Hiç bir boy ya da kilo güzel bir fizik bi çift caf caflı söz beni etkilemez,
ben karsımdaki insanın ruhuna, beden diline düşüncelerine bakarım...
Zeki olsun gerisi önemli degil yaşlanınca boyu kilosunun bir önemi olmicak oturup sohbet edebilecek birisi olsun 😊
Bakımlı, temiz, neşeli ve kültürlü bir hatunu fiziği ne olursa olsun beğenirim.. Salt fiziki güzellik bir şey ifade etmiyor.
Zayıf olmasını isterim. Deri kemik değil tabii. Düz karın olsun, göğsü avucumu doldursun yeterli. Bıngıl bıngıl yağlı kadınlar hoşuma gitmiyor.
Erkeklere yönelik bir soru ama benim açımdan az tombik olmalı 😂
Evet, 1.70 olması lazım en kısa. Neden bilmiyorum kadınların kısa olmasını sevmiyorum.
@edanurr00 ben de1.73'üm bana da öyle diyorlar ama bunu söyleyenler kısa insanlar ki 😂 kısa birine göre tabii ki uzunuz, o yüzden öyle diyorlar. Hiç aldırma
@edanurr00 165 üstü gereksiz kadında
Mühim olan 75B meme bebeksi çocuksu okşamalık yüz
@edanurr00 varsa beni bul yavrum 😝
@edanurr00 sebep; 75B memcik 😝
@edanurr00 o zaman memen toprak olsun inşallah 😝
Beyaz tenli zayıf hoşuma gider, boyu 1.73-1.75 olabilir
170 den kısa tercihen 160-165 arası olması kıvrımlarının yerinde olması
@ayla0302 hayır canısı göğüslerinin ve kalçalarının hiç yoksa elimden büyük olması ele gelmesi gibi mesela
@ayla0302 arkadaşım ben yengeç değilim evet bir kaç özelliğini yükselenden dolayı taşıyor olabilirim ama ben çok tipik bir koç burcuyum nokta.
@ayla0302 kardeşim uçkur düşünmüyorum da bende erkeğim benim de bi zevkim olamaz mı? kaldı ki duygu diyor duygu hissedecek kalp mi kaldı ben o kalbi senden bi halt olmaz bi b*ka yaradığın yok anca sıkntısın deyip fırlatıp atalı çok oldu hayat minimum duyguyla bişeye benziyebiliyo anca
1.65 ve altı olursa iyi olur, kilo olarak da ortalama ve altı yeterli
Yalnız çok tatlı hanımefendiler var fotoğrafta. Sadece onlara bakmaya geldim siz devam edin. 🤭
Var boylarına göre tabiki
Anlatayım mı çok uygun olmaz bence
kısa ya da uuzn olabilir önemli değil ama kiloya karşı takıntım var ve kilolu kadınları sevmiyorum.
Boydan ziyade zayıf kadınlar ilgimi çekmiştir
Çıtı pıtı zarif severim boy önemli değil ama kilo balık et asla olmamalı
Yok bakışları ve kişiliği, yüzünün güzelliği önemli
Hoşlanmam ve arzulamam gerekiyor yoksa Vs mankeni olsa ilgimi çekmez
Fit olması gerekli. Diğer türlü gözüme çekici gelmiyor...
Şişman sevmiyorum hatta balık etli de çok çekmiyor zayıflar çok çekici geliyor nedense.
Minyon olsun yeter guzel yuzu olsun benim olsun kapali olsun
Fit bir görüntüsü olsun. Boy kg önemli değil
Hayır yok. Biraz enerji önemli. Kişinin aurası bir çekti mi beni, bir daha bırakmak bilmiyor.
Net şu olsun dediğim bir şey yok ama güzel gülsün isterim sanki
Aslında var yok deseler bile var ama olanla yetiniyorlar. Kim istemez at gibi bir hatun olsun ama işte yok.
Maalesef uzun olmalı. Yoksa benimle konuşurken yukarı bakmaktan boynu tutulur. Ben genelde yanımdaki kişilerin kısa boylu olduklarını birlikte çekildiğimiz fotoğraflardan anlayabiliyorum. (Kısa dediğim 1.70 civarı işte)
Hafif yağlı göbek benim hoşuma gider boy ise 1.60-1.80 arası olacak bakımlı ve içten samimi biris olması yeterli benim için
Yani tabiki boy kilo kalıpa bakar cogu erkek
Kilo boy değilde elleri güzelse ve gülüşü güzelse tutulurum tabi diksiyon da önemli patavatsız konuşan birisi olması soğutur buna halk dilinde açık sözlü derler.
Fiziği taş olsun gerisi muhteşem olur arzulu olması istekli olması önemli
İnce belli olmalı boyu 1.75 ile 185 arası olmalı kalçaları be göğüsleri çok büyük olmamalı
1.50 aşağısı olmasın bide şişko olmasın 😅😅
Çok şişman olmaması veya çok zayıf olmamas ı yeterli.
balık etli ya da dolgun kalçalı falan olabilir
Sana benzemesi iyi bir kriter olur bence 😄😄
Teşekkürler 😌
🙏🙏🙏🙏
Getirden sipariş verir gibi oldu bu 🤣🤣
🤭 ama hepimizin bir beğeni kriteri var bunu da es geçemeyiz 🤷🏼♀️
Cevap veriyorum o halde mümkünse fazla kilolu olmasın ter kokmasın 168*170 boylarında olsun yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 🤣🤣
Herkesin gönlünce olsun 😌
Bana ordan 20 kilo balık paketle evde yicem 😂
Yanınada rakı istersen bende gelirim 😄
Boy ve kiloya mı göre mi kadın seçiyoruz
Evet 🤧
Bazı erkekler için boy ve kilonun önemi yoktur
Zayıf çok kısa olmadan kısa çıtı pıtı yuvarlak kalça
Asla. Kafa yapısı uyuyorsa başka birşeyin önemi yok bence
Ete aşık olsam kasap olurdum
Çekicilik karşıdaki kişinin görüşüne göre değişir herkes herseyi çekici bulmaz
Benden kısasını bulamıyorum
Beyaz tenli ve zayıf olması direct dikkatimi çeker