Güzellik & Bakım Dibi gelen kırmızı saçlar itici görünüyor mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Dibi gelen her saç iticidir evet ama sanki kırmızı-kızıl tonlarında daha bi kötü görünüyor gibi geldi. Sizce?#Edamedasaçbakım ❦︎ℰ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶❦︎ Güncellemeler+1 yıl Güncel ❣️ Dibi gelen kırmızı saçlar itici görünüyor mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bence kırmızı saçlar hiçbir koşulda itici görünmüyor 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Bence çekici 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Hayır hatta dibi gelen sarı saç bile çok iyi duruyor saçımı sarı yapsam diplerini bırakırım bi ara 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl hiç öyle derdim olmadı 🤷🏻♀️ Ama Bakımlı bir kadın ne yaparsa yapsın itici olmaz ki 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kızıl biraz daha göz alıcı bir renk ondan olabilir dibi görününce daha rahatsız edici oluşu 2 0 Yorumla
İnselcilişki Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Diplere bakılırsa kızın ne güzel sacları varmış kırmızı boyaması gereksiz olmuş 1 0 Yorumla
rehberlikçi85 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 86% +1 yıl Sadece kırmızı degil. Dibi gelen her renk kötü ve itici duruyor. 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl sırf bu yüzden kızıla dönmüyorum yine iğrenç görüntü 1 0 Yorumla
Kağannnn1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl yoo bence çok tatlı küçük ince bir alın gibi tatlı bak 1 0 Yorumla
istedigiyerdeyım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl keske benımde öyle derdım olsaydı genc yasımda saçlarıma aklar dustu :D 1 0 Yorumla
avalokiteshvara Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Evet kötü görünür kırmızı muhtemelen mat bir turuncuya dönmüştür bakımsız durur 0 0 Yorumla
Exclusive14 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Kasi farkli saci farkli renk daha itici :) sarisinlara aptal derler ama, sacini boyayanlar hep esmerler kumrallar 😃😃🙃 1 0 Yorumla
Eminee49 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Bence dipleri ilk boyandığında daha kötü duruyor tam oturmadan önce 1 0 Yorumla
Zekihava Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Şekil duruyor bence uçları bordo olsa 5 cm çok güzel durucak 1 0 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Sırf bu yüzden kızıl yapmıyorum saçlarımı 😒 1 0 Yorumla
usuausuauauua Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl hepsi itici 😀😀 mümkünse gelmesin 😀😀 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Dibi gelen her saç rengi itici :D 1 0 Yorumla
Fayzulin Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl mat kırmızı ve mat ruj nasılda burdayım diyor 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok iğrenç bakamiycam 🙈🙈🙈 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. beğenmedim bu saçı 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı. Evet dip boyası atınca kötü oluyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bence kırmızı saçlar hiçbir koşulda itici görünmüyor
Bence çekici
Hayır hatta dibi gelen sarı saç bile çok iyi duruyor saçımı sarı yapsam diplerini bırakırım bi ara
Kızıl biraz daha göz alıcı bir renk ondan olabilir dibi görününce daha rahatsız edici oluşu
Diplere bakılırsa kızın ne güzel sacları varmış kırmızı boyaması gereksiz olmuş
Sadece kırmızı degil. Dibi gelen her renk kötü ve itici duruyor.
sırf bu yüzden kızıla dönmüyorum yine iğrenç görüntü
yoo bence çok tatlı küçük ince bir alın gibi tatlı bak
keske benımde öyle derdım olsaydı genc yasımda saçlarıma aklar dustu :D
Dibi gelen her saç kötü duruyor
Hayır bence farklı bir havası var
Evet kötü görünür kırmızı muhtemelen mat bir turuncuya dönmüştür bakımsız durur
Kasi farkli saci farkli renk daha itici :) sarisinlara aptal derler ama, sacini boyayanlar hep esmerler kumrallar 😃😃🙃
Bence dipleri ilk boyandığında daha kötü duruyor tam oturmadan önce
Şekil duruyor bence uçları bordo olsa 5 cm çok güzel durucak
Doğal saç rengine göre değişir
Sırf bu yüzden kızıl yapmıyorum saçlarımı 😒
hepsi itici 😀😀 mümkünse gelmesin 😀😀
Dibi gelen her saç rengi itici :D
Bu nasıl bir sıfat aga beynim yandı
mat kırmızı ve mat ruj nasılda burdayım diyor
Çok iğrenç bakamiycam 🙈🙈🙈
beğenmedim bu saçı
Haklısın itici duruyor.
Hiçde öyle gözükmüyor.