Güncellemeler
+1 yıl
Günceğğğğl
Saçlarım düz, kuru, ince telli, hacimsiz, mat, kolay kırılıyor. Şampuan ve saç kremimi değiştirmek zorundayım. Sizce dream long serisi bana uygun mu? Ya da bana önerebileceğiniz saçıma uygun, uygun fiyatlı, kolay bulunan şampuan ve saç kremi var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yves Rocher e git ve bu soylediklerini soyle kasadaki kıza sana uygun bir sampuan vardir mutlaka ama bu sorununu sacinda iki dakika beklettigin bir urunun tamamen cozmesini bekleme. Sacina uyguladigin boya fon gibi islemlere bir sure ara ver. Bir miktar kisalttir
Değil
Ne önerirsin
Bir şey soracağım? Bir şampuanSaçında ne kadar kalıyor? En fazla 1 dakika, bu 1 dakikada sence saçına ne kadar etki edecek
Etki eder kardeşim
Kuaför müsün
Etmez. Değilim. Ayrıca nereden kardeşin oluyorum lan
Kötü anlamda söylemedim ki kardeşim lafını. Bu kadar alıngan olma bence. Her lafa takılırsan bir gün kendine de takılırsın, sonra kendine zarar edersin.
Bu ders verme hala kardeşim diyorsun ya.
Ha bu arada insanlarla daha saygılı konuşmalısın. Sana burada kötü bir laf söylemişmiyim de sert sert konuşuyosun
Adamı sinirlendiriyorsun ne yapayım!
Cidden buna mı takıldın? Patentini al bence, dünyanın en çok her b, ka takılanısın çünkü.
Bak bak şimdi de kendisi sert yapıyor
Bas git neyi alıyorsun Allah aşkına ya
Ne dedim ki allah aşkına kötü bişey dediysem söyle. Kardeşim lafını sıcakkanlılıkla söyledim. Kardeşim lafından nasıl kötü bir anlam çıkarırsın ki
Ya ben sevmiyorum tamam mı? Yani belki farklı bir niyetle yaklaşıcam olmuyor böyle!!!
Durup dururken sen sataştın p, şt. Sen bana sert yaparsan ben de yaparım. Sert yapma nedenin sırf sana kardeşim dedim diye mi? Senin bu yaşa kadar yaşaman mucize ya da etrafındaki insanlar çok sakinler. Başka yerlerde öldürürler seni haberin olsun.
Yaklaşamazsın lan! Farklı anlamda yaklaşamazsın. Çok istiyosan cinsel yaşam bölümüne git.
Ağzını bozma * senin belanı. Bu bir ikincisi sanane benim hayatımdan. Benimle düzgün konuş. Sen hala saçına süreceğin 1 dakikalık şampuandan medet umuyorsun. Bence senin bu yaşa kadar gelme cidden büyük bir mucize
Sen sevmiyosun diye diyemezmiyim kardeşim kardeşim kardeşim hadi kudurrrrr
Çocuk mu oldun şimdi çocuk mu oldun hem nedir senin benden derdin ya
Sen benimle düzgün konuşmazsan ben de seninle konuşmam.
Sen de benim şampuana medet uymama karışamazsın zaten.
Tamam artık düzgün konuşabilir miyiz? Bence sen de az değilsin
En az Bir benim kadar varsın
Lan senin derdin ne asıl? Sırf kardeşim dedik diye sert yapıyosun sonra sana sert yapmamamı istiyosun.
Ya bak alttan aldıkça üste çıkıyorsun farkındaysan. Regli misin nesin ya reglin geçince gel
Sen kendin düzgün konuşmuyosun ki. Bu dünyada her şey karşılıklı.
Sen nerde oturuyosun
Neden sordun?
Üstte yazdığın senin benle derdin ne yorumuna cevap verdim. Ayrıca ben regl falan olmuyorum. Ben insan gibi ilk önce sana kendimi açıkladım. Ama sen bana sert yaptın. İlk önce ben alttan aldım sen sinirlendirdin.
Merak ettim.
Allah Allah nasıl bir merak bu tamam İlksen söyle söyleyecem
Niyeymiş? Hee tabi ben de aynı yerdeyim falan dicen kesin.
Tanışmak mı istiyorsun benimle? Kaç yaşındasın
Ya sen netin kafasını yaşıyosun? Neden seninle tanışmak isteyeyim. Saygısız insanlarla manita olmam ben.
Yoo gayette saygılıyım bak ne kadar saygılı bir erkeğim. Sana karşı bile saygı da kusur etmiyorum
Hatanın farkına var özür dile sadece yürümene gerek yok.
Özür? Dilemek? Ben?
Kahvemi içersen belki o zaman dilerim
burada dile.
Dilemiyorum
Amma da konuşmuşuz ha
Evet AĞDPSWKCJW. Neyse sen saygısızlığa devam et. Bayyyss
Sen de bay bay