Güzellik & Bakım Bir insanın yüzünde ilk nereye bakarsınız? leyalcim Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kaşlarına bakarım, kaş önemli Güncellemeler+1 yıl Alooooo yüz dedim yüzzz wjxhkwhxjsbdj Bir insanın yüzünde ilk nereye bakarsınız? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Gözlerine bakıyorum 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Gözlerine bakarım, kişi hakkında ufak bir özet geçer gözler. 0 0 Yorumla
kovaburcuzekasi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Valla neresi guzelse ilk oraya bakarız dhahsba 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Elmacık kemikleri , şaka şaka ya neresi olcak göz 😂 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 454 cevap paylaştı. Boyuna ve yüzüne bakarım. 0 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gözlerine burnu ve dudaklarına kulaklarına 0 0 Yorumla
AaronBenElijah Takip Et Master Yaş: 37 , eic 48% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 399 cevap paylaştı. Burnuna misal senin burnun çok yakışıyor yüzüne 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Göz galiba emin değilim 0 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Kalçaya 🤤 0 8 Yorumla leyalcim +1 yıl Yüz diyorum erko Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Herkes yüzsüz okunca meme ve kalçaya bakıyorum Yorumla leyalcim +1 yıl Abazasın yani Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Hayır. Hormonlarım fazla çalıştığından isteklilik hali varmış. Yorumla leyalcim +1 yıl E tamam biz ona abaza diyoruz Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Alakası yok. Yorumla leyalcim +1 yıl 💅🏻📿 Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Ne attın açılmıyor Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gözlere 0 0 Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı. Bende kaş ya 0 0 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 342 cevap paylaştı. Gözler önemli 0 0 Yorumla
Stewie20 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 719 cevap paylaştı. Göz rengine 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Kulak Burun Boğaz 0 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Poposuna bakarız 0 1 Yorumla leyalcim +1 yıl Yüz diyorum erko Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Dişleri önemli knk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Gözlerine bakıyorum
Gözlerine bakarım, kişi hakkında ufak bir özet geçer gözler.
Valla neresi guzelse ilk oraya bakarız dhahsba
Elmacık kemikleri , şaka şaka ya neresi olcak göz 😂
Gözlerine bakarım nasıl baktığına
gozlerine ve dudagina
Boyuna ve yüzüne bakarım.
Gözlerine burnu ve dudaklarına kulaklarına
Burun deliklerine bakarım
kankam kaşım nasıl :D
Burnuna misal senin burnun çok yakışıyor yüzüne
Gözlerine önce
Burun göz dudak her şey
Göz galiba emin değilim
Kalçaya 🤤
Yüz diyorum erko
Herkes yüzsüz okunca meme ve kalçaya bakıyorum
Abazasın yani
Hayır. Hormonlarım fazla çalıştığından isteklilik hali varmış.
E tamam biz ona abaza diyoruz
Alakası yok.
💅🏻📿
Ne attın açılmıyor
dişler
Gözlere
gozler dudaklar ve kaş
Bende kaş ya
Gözler önemli
gözlerıne
Gülüşü
Gözlere bakarım