Çamaşır suyu şaka tabi 😂😂 hemen ciddiye almayin Ay ben bu rengi hiç sevmedim beyaz ten severim esmerim bicim biçim ölürüm yar icin oldum resmen nasil bir an önce güneş görmemiş tenene kavusuurum

Çamaşır suyu şaka tabi 😂😂 hemen ciddiye almayin Ay ben bu rengi hiç sevmedim beyaz ten severim esmerim bicim biçim ölürüm yar icin oldum resmen nasil bir an önce güneş görmemiş tenene kavusuurum

Cilt beyazlatma kremleri var efendim onu deneyebilirsiniz.. Eğer krem alamıyorsanız.. Biri tutam papatyayı kaynatın.. Ve bir leğene öylece boşaltın.. Başınıza havlu atın ve buharı ı yüzünüze tutun bu cildinizi beyazlatma da yardımcı olur.. Hatta buharını burnunuzdan soluyun içinize çekin.. Eğer sinüzit varsa ona çok iyi gelir bronşları açar..
Cevap
29Cevap
Pirinç nişastası kullanabilirsin
Duş jeline ekle beyazlatır😅
Deneyebilirsin bence. veya gece karanlıkta bekle sonuçta güneş yaktıysa ay ışığı da beyazlatır
Bronzluktan kurtulma diye Gogıl’a yazınca çıkyor bir çok yöntem.
Ahahahah 😂😂😂
Yine değerlendir sen iyi araştırma yaptıktan sonra.
Ovvv
Leyla Tugutlu bebisim gelmiş
Nerelerdesin laaa sen 😝
O değil de
Arap sabunu kullan
Hem organik hemi de hızlı çözüm 😝
Güneş koruyucu kullanmalısın her zaman.. Bunun dışında çamaşır suyu lütfen deneme 😂 Bergen gibi dolaşmak mı istiyosun
pirinç nişastası diyen olmuş, pirinç unu maskesini nasıl yüzümüze yapıyor beyazlatıyorsa vücudumuza yaptığımızda da aynı etkiyi gösterir
Sülfürik asit imal ediliyorum bir bidon hediye gönderebilirim onla sil beyazlamazsa son tarihini kontrol edersin 😂
Hamama git iyi bir kese attir, attirmasanda günese cikma 3 hafta sonra zaten eski haline dönersin
Hayır tabii ki. Pirinç suyu kullan 😄
Ten rengini açar.
Pirinci önden haşla suyunu yüzüne sür pilavını da aksam yersiniz 😄
Millet bronzlaşmak için deliriyor , sen açtırmaya çalışıyorsun. Tezat gibi sanki.. :P
Aklima uni yurdunda ciddi ciddi dislerini camasir suyu ile fircalayan kiz geldi.😂
😂😂araba fırçası iş görür
Ciddi cevap vereyim simdi de😁 en iyisi kese yapip esmerlesmis yerler icin kantaron yagi surmek ise yarayabilir.
Uu çok iş yaa
Dene etkili olursa güneşte belirginleşen çillerime uygularım 🤪
Gel ayaklarından tutup çamaşır suyuna basıp çıkarıyım seni deneyelim
Önce yumurtaya, sonra una, sonra tekrar yumurta ve son olarak galetaya yat düzelir 🤣🤣🙃
kesinlikle denemelisin
Hamama git 1 haftaya düzelir 🤣
Aynen. Ölü deri
Porçöz dökğyorum ben.
Tuz ruhu kullanmam gerek
Açılır ama çok degil
Kendi resmini koyamayacak kadar korkuyormusun😁
O manada demedim ki? yani okadar mi yandin da korkudan atmadin gibi gibi😁😁
Bol bol silverdin ve anestol merhem kullan cabuk düzelir 😏
Yani kiskan çatla diye attim zaten. elin oğlunun resminin ne işi var profilimde. kapaktada var gisss. tavsiye ederim git atlayi ver kemerde... Gecmis olsun kullan düzelicek sin. N
Evt ya gercekten güzel tabi fakat ilk uçuruma doğru koşarken bi heyecan var korku ile karışık. Havalaninca gerisi eglence ilki yakala yetiyor😁
Haha işte orası sakat dim sana😁😁partnerine mecbur ayak uyduruyor sun😂😂😂
Işin sakasi hepsi alaninda uzman insanlar.. güvenle deneyip keyif alabilirsin. kendine cici bak geçmiş olsun yeniden. Rahatsizlik vermim kuzum iyi eğlenceler 🌷🌷🌷🌷
Yağ çözücü daha iyi
Rusur taşı kullanıyorlar
Zamana bırak. Zaman bronzluğun ilacıdır 😂
şu an yandım ben hiç iyi görünmüyorum
Açılır bebiş hemen dene
Düzelir bence dene sen :D
Kışa düzelir bende beyaz ten seviyorum
Aynen knk
Lavabo açıcıyla eskisi gibi olur
Cifle 😂😂😂
Drnr
Dene diyorum😄
Krem sürmedin mi :D
🤦🏻♀️ 😂
Sen bu kafayla fazla yaşamazsın
Bi dene istersen 😂
Oh mis kdfjkg
Woow bende istiyorum bu kafadan nkjdjfjf.
Güzel valla neden olmasın.
ne kadar komik
düzenli güneş kremi kullanmanı öneririm :)
Çitile belki düzelir
Evet açılır
Kese attır
Dene bakalım
Evden çıkma bir süre
Kötü trollsün
Yok * 😅😅😅😅
Bence por çöz dök.
Acilir jcdjcf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?