Saç Bakım Saçımı boyasam ya da balyaj yaptırsam bana yakışır mı? Lena_598 Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Acik kumral pardon Saçımı boyasam ya da balyaj yaptırsam bana yakışır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bence şu an gayet iyi hiç dokunma 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Yakışır tabi ki bence yaptırabilirsiniz 0 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 311 cevap paylaştı. Bence hiç dokunma hatta bir tık kapat derim ama böylede çok güzelsin 0 2 Yorumla Lena_598 +1 yıl Kapat ne demek Yorumla Costantinnn +1 yıl Koyulaştir yani 😀 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Çok iyi bir kuaför bulmalısın yoksa gerçekten çok pişman olursun 0 2 Yorumla Lena_598 +1 yıl E yani oyle bulcam renk yakisir mi onu bilemiyorum Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Yakışır diye düşünüyorum herkesin güzellik algısı da farklıdır sana bana güzel gelen başkasına çirkin gelebilir Yorumla
MuratGüzeller Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 54% +1 yıl Dene yakisabiir beğenmezsende en kötüsü denedim dersin en azından 0 0 Yorumla
Turkuaz88 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Sen esmersin sana gitmez onlar sarışınların yeri başkadır.. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. duck face foto atınca daha güzel olmuyosunuz kızlar bilginiz olsun 0 3 Yorumla Lena_598 +1 yıl Duck face degil ama dudagimin bir kismi dogustan deforme asagi ve daha onde? Bilmeden konusma 🤣 Yorumla zirkonn +1 yıl Yorumla Lena_598 +1 yıl 🤣 gifip aglayim simdi Yorumla
birdbox27 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl canım çok güzel bir kızsın buralar da resim paylaşıp kendini heba etme 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Yakışmaz, kapçuk ağızlı 0 5 Yorumla Lena_598 +1 yıl kisa boylu kro Yorumla Oluştur +1 yıl Kısa boylu ya da kro değilim, ama sen kapçuk ağızlı bir hanzosun Yorumla Lena_598 +1 yıl hahaha tabi canim ikisisin angut hahah tipine bak hahahah Yorumla Oluştur +1 yıl 180'im dângalak, ülkemin ortalamasında uzunum. Ancak sen dünya geneli, hatta tüm evren geneli kapçuk ağızlı, habeş maymunu bir hanzosun ehuehe Yorumla Lena_598 +1 yıl Hahaha 🤣 ben güzelim sense hint filminden çıkmasın haha arizona kertenkelesi Yorumla
Chamber Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Ya güzel işte niye bozuyon 0 2 Yorumla Lena_598 +1 yıl Degisiklik istiyorum Yorumla Chamber +1 yıl Tamam amuda kalkarak yaz ozaman bu da degisiklik:)) Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Saç Bakım konusunda 490 cevap paylaştı. Balyaj iyi olur gibi 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl kaslari da boyatirsan on nümera olur 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bu poz ne o dudak ne cringe seviyem +1927373 lerde 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Saç Bakım konusunda 428 cevap paylaştı. Yakışır 0 0 Yorumla
qizem-li Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Kızıl daha hoş durur sanki tabiki son karar senin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bence şu an gayet iyi hiç dokunma
Yakışır tabi ki bence yaptırabilirsiniz
Bence hiç dokunma hatta bir tık kapat derim ama böylede çok güzelsin
Kapat ne demek
Koyulaştir yani 😀
Çok iyi bir kuaför bulmalısın yoksa gerçekten çok pişman olursun
E yani oyle bulcam renk yakisir mi onu bilemiyorum
Yakışır diye düşünüyorum herkesin güzellik algısı da farklıdır sana bana güzel gelen başkasına çirkin gelebilir
Önce ağzını düzelt.
Balyaj daha yakışır
Dene yakisabiir beğenmezsende en kötüsü denedim dersin en azından
Sen esmersin sana gitmez onlar sarışınların yeri başkadır..
duck face foto atınca daha güzel olmuyosunuz kızlar bilginiz olsun
Duck face degil ama dudagimin bir kismi dogustan deforme asagi ve daha onde? Bilmeden konusma 🤣
🤣 gifip aglayim simdi
canım çok güzel bir kızsın buralar da resim paylaşıp kendini heba etme
Yakışmaz, kapçuk ağızlı
kisa boylu kro
Kısa boylu ya da kro değilim, ama sen kapçuk ağızlı bir hanzosun
hahaha tabi canim ikisisin angut hahah tipine bak hahahah
180'im dângalak, ülkemin ortalamasında uzunum. Ancak sen dünya geneli, hatta tüm evren geneli kapçuk ağızlı, habeş maymunu bir hanzosun ehuehe
Hahaha 🤣 ben güzelim sense hint filminden çıkmasın haha arizona kertenkelesi
Ya güzel işte niye bozuyon
Degisiklik istiyorum
Tamam amuda kalkarak yaz ozaman bu da degisiklik:))
Balyaj iyi olur gibi
Böyle oldukça güzelsin
Sarıya yakın kumral yakışır
kaslari da boyatirsan on nümera olur
Bu poz ne o dudak ne cringe seviyem +1927373 lerde
Hiç biri olmaz
Dudaklar niye balık gibi knk
Kizil turuncu arasi yakisabilir
bence şu hali daha güzel..
Bu tipe çuval bile yakisiri aşkım
Yakışır
Denemek lazım