Fiziğim ve yüzüm çok güzel ama göğüslerimi hiç beğenmiyorum bu yüzden kimseye yaklaşamıyorum napıcam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir erkek seni önce göğüslerini görmeden beğenecek sonuçta dışarda çıplak gezmiyorsun. Hiçbir erkek gerçekten beğendiği, sevdiği, kafasının uyuştuğu bir kadının memesi güzel değil diye soğumaz. Soğuyorsa eğer seni gerçekten sevmiyor ve istemiyordur bu kadar basit. Hem bunu da anlamış olursun, seninle ne için beraber olduğunu.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söyledin çok teşekkür ederim. Haklısın cidden bunu fazla kafama takmamalıyım sanırım 🥺🥺
En İyi Cevaplar
+1 yılFiziğin ve yüzün güzelmiş salla o yüzden
20 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılKimseye yine yaklaşma ama bu tarz konularda da takıntı yapma. Ben bir erkek gözüyle diyorum ki erkekler, kadının göğüsleri hakkında eğer bir fanteziye sahip değillerse bir şey düşünmezler. Yani sizde olan, siz sevene göre en iyisidir zaten.
024 Yorumla
Soran+1 yılYaaa ben hep göğüslerin sizin çok önemli olduğunu düşünmüştüm genelde öule derler ya
Soran+1 yılSizin için çok önemli*
Soran+1 yılEmin misin cidden takmazlar mı göğsü güzel ya da değil diye
- +1 yıl
Yok öyle bir şey. Bak en çok önem verilen güzellik, vücut değil yüz güzelliğidir erkeklerin geneline göre. Genel olarak yüze bakarak etkilenir erkekler.
- +1 yıl
Sizde olanın en iyisi olduğunu (tıbbi seviyede müdahale gerektiren durumlar hariç) düşünmeyenle yakınlaşmayın.
Soran+1 yılYa beni gerçekten rahatlattın çünkü kendimde en çok güvendiğim yerim yüzüm. Ama iş başka yerlere gelince hep kaçıyorum işte. Sadece yüzüme bakarakta nereye kadar ama..
- +1 yıl
Yani diyorum ki evlilik harici kimseyle olmayın, sizinle evlenecek kişi de zaten böyle şeylerinizi takmayacaktır yani sizdeki, onun için en iyisi olacaktır zira buna aşk deniyor.
Soran+1 yılAma ben evlenmeden olmayı takmıyorum aslında yaparım sevdiğim kişiyle yapmakta isterim ama yapamıyorum bu yüzden
- +1 yıl
Asıl takmanız gereken yer orası bence. Bırakın estetiği zira ahlak en önemlisidir. İnsanlar sadece vücutlarıyla evlenmezler, kişilikleriyle de aynı şekilde bir olurlar.
Soran+1 yılEvet doğru söylüyorsunuz çok güzel bir düşünce yapınız var
Soran+1 yılYa evlenince de benden soğursa evlendiğim kişi göğüslerimi görünce
- +1 yıl
Göğüslerinizi görünce soğuyacak kişi, sizinle evlenmez zira cinsellik odaklı ilişkilerin evliliğe gitmesi çok zor.
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz. Ama beni seven aynı zamanda cinselliğede çok önem veren birisiyse yine soğur mu
- +1 yıl
Soğumaz çünkü göğüslerin güzelliği ile cinsel haz arasında bir bağlayıcılık yok. Erkeğin özel bir fantezisi (ki çok çok azdır böyle birisi) varsa tamam ama dediğim gibi bunun haricinde bir sorun yok.
Soran+1 yılGerçekten rahatlattınız beni bunu duyduğuma sevindim. Sandığım kadar önemli değilmiş en azından..☺️
Soran+1 yılUmarım bunu kafaya takmaktan bir an önce vazgeçerim
- +1 yıl
Değil zaten. Her şey sizin kafanızın içinde olup bitiyor. Bir yerden bir şeyler duyup da peşinden gidiyorsunuz. Ahlaka, insanlığa, düşünceye önem verin.
Soran+1 yılEvet ama çoğu erkekten bu tarz şeyler duya duya artık kafamız Allak bullak oldu cidden. Bi kız görünce hemen orasına burasına bakıyorlar bende artık göğüsün falan daha önemli olduğunu çok önemli olduğunu düşünmeye başladım işte
- +1 yıl
Orasına burasına bakmaları, güzellik kontrolünden olmayıp sapkınlıktandır. Gözle tacizdir bu.
Soran+1 yılEvet doğru dediniz. Bence de sapık onlar hepsi Abaza. Onlarla da zaten işim olmaz olmamalı
- +1 yıl
Yani sözün kısası şudur ki göğüslerinize değil gözlerinize tutkun olanla evlenin.
Soran+1 yılBencede gerçekten seven gözlere bakar zaten göğüslere değil☺️ beni çok aydınlattınız size çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Ben de size teşekkür ederim. Her şey gönlünüzce olsun.
Soran+1 yılSizin de öyle ☺️☺️
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli olan göğüs değil göğsün altındaki yani sen kendinin farkında ol ve toplumun güzellik algısı içsin operasyon falan geçirme hiç bir kızı memesi güzel diye sevmeyiz veya memesi kötü diye bırakmayız meme sadece soradan çıkmış bir detay
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
54Cevap
@zimbateli34 abimle ortak projemiz
Beğenilmeyen göğüslerinizi kapınızdan alıyoruz itina ile beğeniyoruz
05 Yorumla- +1 yıl
Emükleme servisi ayağınıza kadar geldi
- +1 yıl
Dizi mi çekicez
- +1 yıl
Gutskiyancek diyorsun
Kendini tanıyıp anla o zaman gerçeklerini fark edersin
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani ne demek istiyorsun anlamadım
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEstetik yaptır ya da belkide güzel aslında sana öyle geliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEstetiğe karşıyım, bence güzel değil biçimsiz çünkü ve dik değil ayrıca sarkık gibi
- +1 yıl
Karşı ama iyi bir doktor elinde harika olurlar korkma
- Güzellik & Bakım konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılBen de beğenmiyorum senin göğüslerini. Bu güzelliğine yakışmayacak çirkinlikteler.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok boş yaptın
Soran+1 yılSanki görmüş gibi konuşuyo a*
- +1 yıl
Ben görmem, hissederim.
+1 yılKimse kusursuz değil knk. Takma kafana seni beğenen öyle beğensin
023 Yorumla
Soran+1 yılYa beni dışardan çok beğenip göğüslerimi görünce soğurlarsa benden? O yüzden kimseye göstermiyorum ilişkiye falan girmiyorum hiç
- +1 yıl
Bak şimdi Seni ilk tanıyan hoşlanan kişi ilk neye bakacak? Önce etkilenmek için yüz güzelliği sonra karakterin ve huylarına bakacak. Zaten bunlardan ciddi etkilenip seni severse geriye kalan şeyler gözüne gözükmeyecek bile. Sonuçta sevgilin olacak kişiye ilk göğüslerini göstermiyorsun dimi ☺️
Soran+1 yılYaaa ne güzel konuştun :) yani ben şöyle düşündüm. Hep yüzüm güzel diye benden hoşlanıp benimle konuşuyorlar sonra kısa süre sonra bişeyler istiyorlar tabi bende yaklaşmıyorum istediklerini veremiyorum çünkü göğüslerimi beğenmiyorum ya o yüzden. Ama kısa sürede yapmamam gerek zaten di mi uzun süre sonra yapınca da zaten beni severse bunu umursamaz senin dediğin gibi
Soran+1 yılTek ürktüğümü de beni çok beğenip hoşlanıp sevip ya gördükten sonra soğursa falan ya da ne çirkin göğüsleri var falan derse diye
- +1 yıl
Sil at kafandan o düşünceyi. Sırf bu yüzden seni mutlu edecek adamı bile bulamazsın. Sürekli kaçarsın.
- +1 yıl
Hem nedir bu kadar kafaya taktiğin en fazla küçüktür.
Soran+1 yılHayır sorun boyutu değil biçimini falan hiç beğenmiyorum hem de dik değil böyle sarkık gibi sanki biçimsiz falan öyle bişeyler işte
- +1 yıl
Sırf bu yüzden seni sevmeyecekse adam zaten hiç olmasın daha iyi. Benimde kusurum var ama umrumda değil. Seninde umrunda olmasın tamam mı ☺️
Soran+1 yılSenin kusurun ne ki? Ben çok takıyorum. Önemli bişey değil mi ama diklik
- +1 yıl
Değil tabi neden önemli olsun. Hem o açığı başka şeylerle kapatırsın. Ne bileyim biraz spor yap popon güzelleşsin belin incelsin vs. Heleki beraber olacagın adamla gecelerin güzel geçerse sıkıntı kalmaz. Benim kusuru boş ver ☺️ önemli bişey değil
Soran+1 yılYaaa teşekkür ederim güzel yorumların İçin. Eğer söylemek istersen söyleyebilirsin yine de ☺️
- +1 yıl
Senin yüzün gülsün yeter :) heh şöyle toparla kendini biraz :)
- +1 yıl
Yorumlarda yazmak istemiyorum kusurumu. Öyle özelden felan söylerim felan da demiycem :) boş ver dedim ya ☺️
Soran+1 yılHahahshsh bi an özele gel diyeceksin sandım seni de 😅😅
- +1 yıl
Yok demem burdan da ne güzel konuşuyoruz işte :)
Soran+1 yılHahahahah aynen öyle helal sana be 😅🥰
- +1 yıl
Sende özele çağıranlara gitme tamammı. Hele Bi kız hesaplı harun abi var Instagram felan vermiş :) yakma kendini kdkkwnxn
Soran+1 yılHahahshsh kahkaha attım 😅😅 yok gitmedim hiçbirine hayatta gitmem. Instageam verenlere de yazmadım hiç birine hahahshs kız hesaplıya da😅 beni kandıracak aklı sıra küçük beyniyle. d
- +1 yıl
Sanki özel güçleri var mk :) instadan büyülü kelimeleri söyleyecek göğüsler dikleşecek jskısjdjwjns. Hey Allahım ya :)
Soran+1 yılHahahshsh haykırdım 😅😅 aynen ya yardım edecekmiş nasıl edecekse ne saçma hajajahhsjshjshs
- +1 yıl
Knk özele gelsene sana Bi taktik vericem kdkkwkxkka. Şimdi şöyle omuzlarından aşağıya iple mandal indiriyorsun göğüs uçlarına tutturuyorsun biraz gerdir 10 güne uzaya fırlatacak dikliğe ulaşır jdjekkxkel. Ayy özelden yazacaktım tüh kandıramadım kızı :)
Soran+1 yılHahahshshs kahkaha attım ya😅😅😅😅 bu özele çağıranlar ne yaşıyor anlamıyorum bi kendileri Zeki sanki dkkdkdkkdkd
- +1 yıl
olur mu hiç. Sen özele gideceksin. Onlar foto at diyecek sende hemen atacaksın. Sonra konu üzerinden fizyoloji ve biyoloji üzerine seviyeli bir konuşma yapacaksınız kskjckskkss.
Kusursuz insan yok kendini böyle sev sen kendi değerini kusurlarınla biliyorsun
00 YorumlaÇok mu küçük
Çok mu büyük
Nedir beğenmeme sebebin?
00 Yorumla
+1 yılBen sorun etmem cunku seninde gururun duygularin var seninde bir kalbin var
00 Yorumla
+1 yılNiye çok mu büyük çok mu küçük? Ayrık mı bitişik mi? Neyini beğenmiyorsun onu da yazsana
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa uğraşmayın şunlarla , bırak rahat rahat gezsinler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka genetik bu işler annende bu varmış şansına 😂
025 Yorumla
Soran+1 yılHayır sadece benimki böyle ailede hatta sülalede
Cevap sahibi+1 yılSeninki nasıl yani ne olmasını isterdin 🤔
Soran+1 yılYa benimki biçimsiz işte dik değil hemde fazla
Cevap sahibi+1 yılFazla derken 🙄 dik olmaması genetiktir kanka heralde anneninkiler dik değildir yani. Biçimsizliğide kilo al ver durumların olduysa ondandır ama bence önemli olan boyutunun büyük olması.
Soran+1 yılHayır değil işte herkesinki dik bi benim böyle bende anlamadım
Cevap sahibi+1 yılKaç beden kullanıyorsun 🤔
Soran+1 yılEvet kilo al ver durumlarım çok oldu nasıl düzeltcem onu biçimini. Bir de boyutu iyi büyük sadece ben dik olmasını isterdim sende dik olması önemli mi ya
Cevap sahibi+1 yılKanka biçimi sporla belki düzelir de bilmiyorum yine de. Kanka büyükse gerisini hadi ordan yani büyük olan bi memenin sarkık olmaması imkansız bence burada anormal olan sen değil annenin o yaşta o durumda hala nasıl dik olduğu. Görüntüsü uçları güzelse dizlerine kadarda inmediyse bence kıymetini bil 😂
Soran+1 yılAma büyük olupta çok dik duran göğüsler de var internette falan görüyorum🥺 hem de uçları falan rengi falan güzel sadece dik değil işte sorunum o
Cevap sahibi+1 yılOnlarda işlem vardır kesin 😂 e kanka herşeyinden memnunsun biraz da sarkık olsun bee 😂 bedenin ne ya merak ettim
Soran+1 yılBedenini boş ver büyük dedim işte hahahshs o kadar ayrıntıya gerek yok😅😅 ha bir de soğumaz di mi erkekler dik değil diye önem vermiyorlar mı dik olsun diye sen olsan soğur muydun
Cevap sahibi+1 yılYa tamam da kime göre neye göre büyğk söylesene cup ne kullanıyorsun 🤔😂 kanka ben büyüklüğe bakarım o yüzden olgun kadınlar daha çekici geliyor genç kızların hep küçük 😂
Soran+1 yılHahshshsh kaç yaşındasın ki sen
Cevap sahibi+1 yıl25 niye 😂
Soran+1 yılOlgın kadınlar ilgimi çeker dedin ya kaç yaşında kadınları istiyorsun ki kanka hahshshhs
Soran+1 yılMilf mi seviyorsun dkdkdkkd
Cevap sahibi+1 yılAynen kanka milf hastasıyız kshdjs 35-45 arası okeyim jshsjs
Soran+1 yılOha gerçekten mi
Cevap sahibi+1 yılEvett niye kii
Soran+1 yılHahahahsha vay be nerden çıktı sizde bu milf sevdası anlamadım ha😅😅
Cevap sahibi+1 yılKanka napalım büyük meme büyük kalça dolgun vucut kadınsılık seksi bilme sevme hepsi var genç kızlar gibi değil hiç 😂
Soran+1 yılHahahshshhs Allah Allah genç kızlar da ne varmış 😅😅😅😅
Cevap sahibi+1 yılBu dediklerim yok çok nazlı kaprisliler 😂 kanka bunları hep tecrübe ettim ondan biliyoruz havadan sıkmıyoruz yani 😂
Soran+1 yılHahahshshhshs belli oluyor sen tecrübelisin bu konuda kanka 😅😅 bebe beşikle çıktıysan ama tabi nazlı kaprisli olurlar ya ergen bulma sende…
Cevap sahibi+1 yılAynen tabi 😂 25 yaşından önceki çoğu kız öyledir kanka kadınların en güzel yaşı 32-38dir net 😂 senin çevrende yok mu şöyle güzel dolgun bi olgun hatun 😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin bir çoğu göğsü güzel mi değil mi diye bakmaz yüzün güzel önemli olan bu
06 Yorumla
Soran+1 yılYaaa gerçekten mi
Cevap sahibi+1 yılŞu ana kadar sevdiğim insanları hep samimi diye sevdim büyük meme arasaydım inektede büyük meme var üzülme o yüzden
Soran+1 yılAma boyutuyla alakalı değil sadece hiç bir şeyini beğenmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBiraz daha açabilir misin mesela neyi hoşuna gitmiyor
Soran+1 yılYani dik değil mesela biçimsiz falan sarkık gibi biraz da hiç sevmiyorum duruşunu şeklini vs
Cevap sahibi+1 yılEvde birkaç egzersiz ve masaj ile o hafif sarkıklığı rahatça alabilirsin. Duruşu derken meme uçlarının baktığı yön mü onu anlayamadım
- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılsırf göğüslerin üzerinden seni beğenecek birine kendini beğendirmeye çalışma bence.
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 640 cevap paylaştı. göğüslerini açıp da mı geziyorsun ki. seven seni, sen olduğun gibi sevecek memelerin şekli için değil
00 YorumlaNe alaka yahu.
Resmini görebilir miyim.
Analiz edelim
01 Yorumla
Soran+1 yılGöremezsin
+1 yılFizik güzelse göğüs nasıl güzel olmaz😔 belki güzel sen farkında değilsin😅
017 Yorumla
Soran+1 yılGöğüslerim hariç çok güzel fiziğim
- +1 yıl
burada nasıl bir cirkinlikten bahsediyoruz mesela, ona göre bir aksiyon almak lazım, kalça popo göbek, bunlarda önemli sadece gögüste takılmamak lazım😊
Soran+1 yılBelim çok ince göbeğim falan da yok kalçalarım da güzel kalkık yani sadece göğüslerim kötü hiç beğenmiyorum dik değiller hiç biçimsiz böyle işte daha nasıl anlatayım
- +1 yıl
Herkes dik göğüsü güzel bulur diye bir sey yok ki, ama hoşuna gitmiyorsa tabiki belki estetik düsünülebilir, ne derece sarkık oldugu vs. önemli burada, özelden konusalım istersen
Soran+1 yılEstetiğe karşı bi insanım, sizce dik mi olmalı göğüs dik olmaması çok mu kötü bişey
- +1 yıl
Yani bence diklik cok buyuk bir pay degil benim gözümde, seks yaparken ona cogu kimse bakmaz diye dusunuyorum, yüzün zaten güzelmis dedigine göre, ilk yüz sonra vücut, gögüs icinde egzersizler vs. var, bicimlendirmek icin biraz daha
Soran+1 yılYa egzersizle halledebilir miyim yani
- +1 yıl
Ne derece sarkık vs. bilmiyorum ama bir miktar düzeltilebilir, estetik kadar etkili degildir ama düzelme saglanir, daha hosuna gider zamanla diye dusunuyorum😊
Soran+1 yılTamam mutlaka yapıcam egzersiz, teşekkür ederim, ne kadar sürede sonuç alırım acaba
- +1 yıl
Rica ederim, yardimim dokunur umarım, sende hayal ettigin gogüslere kavusursun😊dedigim gibi ulaşırsan bana sevinirim
Soran+1 yılOlmaz ben gizli kullanıcıyken rahatım öyle konuşamam
- +1 yıl
Yani yine birbimizi tanimiyoruz ki, rahat olabilirsin problem yok, fake instan falan varsa ordan konusalim istersen
Soran+1 yılBurdan konuşalım nolacak sanki sınırsız yorum hakkı uok mu zaten mesaj gibi işte 😅😅
- +1 yıl
Sen gizlisin tabi😂 yani mesaj kısmı daha özel, yani fake instadan falan konuşsak zaten gizli gibiyiz en azından aramızda kalır konustuklarınmız😑
Soran+1 yılburada da aramızda zaten kim girip bizim yazdıklarımızı pkuyacak, zaten konuşacak bişey yok ki ortada kısa bir konuydu fikir alış verişi
- +1 yıl
Bilmem okuyan olur yani illaki o kadar insan var😅 bilmem fikir alısverirsine devam ederdik en azından 😑
- +1 yıl
Fake Instagram falanda vermedi bak😑
+1 yılKendini olduğun gibi sevmenin daha iyi olacağını sanıyorum
00 Yorumla
+1 yılNesi var ki görmek lazım
03 Yorumla- +1 yıl
?
Soran+1 yılGöremezsin kaybol
- +1 yıl
Haydaaa peki
Güzellik & Bakım konusunda 927 cevap paylaştı. nasıl ki bepenmiyorsun gögüslerini
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok biçimsiz ve dik değil sarkık gibi biraz
- +1 yıl
boyutuna göre sarkar evet ama yaşına göre kötü durdugunu düşünmüyorum
Soran+1 yılÖnemli bişey öi peki dik olması ya da biraz sarkık olması ya
- +1 yıl
Cokda önemli değil ki bu hatta bazıları ayrık kimisi bitişik olsun der kimisi çok büyük ağrı yapıyor der anlican erkek için çok sorun değil bu
+1 yılbize at belki biz beğeniriz
014 Yorumla
Soran+1 yılBeğenmezsiniz, ayrıca atmam saçmalama
- +1 yıl
neden ki her erkek göğüsleri sever ve beğenir yeter ki sarkık olmasın dm den atabilirsin bana özel :)
Soran+1 yılBoş yapma atmıcam, ayrıca göğüslerim sarkık gibi zaten dik değil tam üstüne bastın konunun bravo
- +1 yıl
o zaman destekli sütyen kullan ya da ameliyat ol
Soran+1 yılEstetiğe karşıyım ya göğüslerim büyük sütyen takınca çok güzel duruyor çıkarınca kötü
- +1 yıl
o zaman yapacak şey belli kendin ile barışık olacaksın bir kadının bir yeri kötü ise başka bir yerinin seksiliği güzelliği diğer kötü yerin kusurunu kapatır
Soran+1 yılYaa kapatır mı
Soran+1 yılBenim fiziğim ve yüzüm zaten çok güzel seviyorum o zaman sıkıntı yok di mi kapatır
- +1 yıl
bence kapatır misal benim için bir kadının göğüsleri güzel olsun olmasın fark etmez kalçası güzelse hoşuma gider
Soran+1 yılAma az önce göğüsleri dik olsun yazmıştın en baştaaa🥺
Soran+1 yılKalça daha önemli di mi yani :)
- +1 yıl
evet ama önce benim için kalça önde gelir sonra vajina sonra göğüsler
Soran+1 yılHah tamam fiziğimde en beğendiğim yerim kalçam zaten çok güzel herkeste çok beğenir maşallah😅. Sadece göğüslerimle sorun yaşıyorum onu da çözerim heralde hahshs
- +1 yıl
kafana takma canım bence kalçan güzel ise sorun yok benim için her türlü severim sevişirim :)
+1 yılGüzel yerlerini gör sende
010 Yorumla
Soran+1 yılGörüyorum zaten ama kusurlarımı daha çok görüyorum
- +1 yıl
Kusur olmazsa olmazdır kusuralarını görmemeye alış
Soran+1 yılSence göğüsler önemli mi
Soran+1 yılErkekler için
Soran+1 yılDikliği falan
- +1 yıl
Kendini başkalarına güzel göstermeye güzel görünmeye şartlama kendini kendin olduğu için sev kabul et göğüsden daha önemli şeyler var kişiliğin gibi
Soran+1 yılAma ben o yüzden kimseye yaklaşamıyorum sinirim bozuluyor öyle de
- +1 yıl
Önce bu kafadan kurtul rahatlarsın 👍
Soran+1 yılHahshshshsh
Soran+1 yılDeniycem takmamaya
+1 yılbiraz saçma geldi bana bu şekilde düşünmen
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
arkadaşlık ve sohbet değişik bir ortam ve de
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
bu konuda konuşmak tartışmak istersen gelebilirsen gel
Soran+1 yılTeşekkürler gerek yok
- +1 yıl
az önce kocan yazmış karımı altattım diye evi terk etmişsin çocukla beraber adam kapı kapı seni arıyor korkma bizden sana zarar gelmez
Soran+1 yılOfff ne canım sen la
Soran+1 yılNe akılsızdın
Soran+1 yılBi kaybol a
- +1 yıl
vay ya veletleri deyyuslar dötvenleri
+1 yılniye nesini beğenmiyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir şeyini
Soran+1 yılHayır ya napcaksın
- +1 yıl
bakardım belki şekilsiz değilidr sana öyle geliyordur
Soran+1 yılHayır tabiki sana mı atıcam sanıyorsun bi kendinize gelim ya
Beğenmeme nedenin ne
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yahu ne var bunda. Bu kadar takma göğüs durumunu
02 Yorumla
Soran+1 yılYaaa önemli değil mi
estetik yaptırırsın bu kadar dert ediyorsan
01 Yorumla
Soran+1 yılEstetiğe karşıyım ben ya
Güzellik & Bakım konusunda 779 cevap paylaştı. Eminim güzeldir, sen takıntı yapmışsındır.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır gerçekten değil
Kesip attıracan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNesini beğenmiyorsun ki?
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir şeyini
Cevap sahibi+1 yılBeğenmemene neden olan şey ne işte? Görüntüsü mü? Büyüklüğü mü? İlla bir nedeni vardır yani. 😄
Soran+1 yılEvet görüntüsü. Dik değil hemde sarkık gibi ve biçimsiz falan duruyor işte bla bla bla
Cevap sahibi+1 yılGörmek isterdim, merak ettim.
75 lik goguslerin neyini begenmiyirsun
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şeklini duruşunu renginimi beğenmiyorsun
010 Yorumla
Soran+1 yılRengini beğeniyorum şeklini duruşunu biçimini beğenmiyorum
Soran+1 yılNeden ama dik değil göğüslerim ve çok biçimsiz ben sorun ediyorum böyle olmasını tabiki, kimseyle yakınlaşmıyorum bu yüzden
Soran+1 yılErkekler dik seviyor ama di mi
Soran+1 yılMesela böyle soğur mu benden beğenmezler mi
Soran+1 yılZevk falan almazlar mı
Soran+1 yılEee dik seven birine denk gelirsem benden soğur mu peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılDik değilse kilo vererek spor yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılyaptıralım
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır estetik sevmiyorum karşıyım
+1 yılEstetik
09 Yorumla
Soran+1 yılEstetiğe karşıyım ben ya
Soran+1 yılVe daha 20 yaşındayım
- +1 yıl
O zaman yapacak bir şey yokk
Soran+1 yılSeninki nasıl kanka dik mi göğüslerin
- +1 yıl
Dik :D
Soran+1 yılBenim niye değil ya 🥺🥺
- +1 yıl
Genetikk 🤷🏻♀️
Soran+1 yılBütün ailemizin sülalenin göğüsleri dik güzel sadece benim böyle..
- +1 yıl
Hadi ya :(
+1 yılNeden ki nasillar
04 Yorumla
Soran+1 yılBiçimsizler sarkık gibiler dik değiller
- +1 yıl
Himmm belki sana oyle geliyo olamazmi
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Keyfini bozma bencee yaptirirsin
+1 yılNasıl ki göğüslerin?
04 Yorumla
Soran+1 yılSarkık gibi işte biçimsiz ve dik değil
- +1 yıl
Egzersizler var. Onları yap. Daha dik ve şekilli olur. Dert edip kendini üzme 🙂 zaten gençsin muhtemelen genetik bir durumdur ama dediğim gibi egzersizlerle düzeltilebilir 🙂
Soran+1 yılYaa rahatladım teşekkür ederim bi araştırayım egzersizleri ☺️☺️
- +1 yıl
Araştır tabi🙂
Neden kötü mü
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel dğeil dedim ya
Neden ufaklarmi
02 Yorumla
Soran+1 yılBoyutla alakalı değil
Soran+1 yılBurdan konuş
+1 yılNe alakası var bunun ilişki ile
02 Yorumla
Soran+1 yılİlişkiye girmiyorum hiç göğüslerimi beğenmediğim için
- +1 yıl
İlişki olarak bakıyorsan bilemem. Yaş kaç?
+1 yılKucuk mu
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Kac beden
Soran+1 yılAy napcan ya
+1 yıltakma
02 Yorumla
Soran+1 yılTakıyorum
- +1 yıl
Takmaaa
+1 yılnesini beğenmiyorsun?
00 YorumlaYamukmu
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılTarif et
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 916 cevap paylaştı.
+1 yılneyi var göğüslrinin
00 Yorumla
+1 yılGörmek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden
01 Yorumla
Soran+1 yılDik değil sarkık gibi biçimsiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyaklarn kac numara bakimlimi peki
04 Yorumla
Soran+1 yıl36
Cevap sahibi+1 yılGuzelse gugslernden daha önemli bence istersen detayli anlatabilirm
Soran+1 yılNe alaka ayakla ya
Cevap sahibi+1 yılHerkesn ilgi alani farkli. d
- Güzellik & Bakım konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılGorebilir miyim?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya uffff
Çok mu büyük
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılBoyutuyla alakalı değil
Güzellik & Bakım konusunda 905 cevap paylaştı. sorun yapma ve yanaş
00 YorumlaBakam kanks sjsk
00 Yorumla
+1 yılNesi kötü
04 Yorumla
Soran+1 yılDik değil yani sarkık gibi ve biçimsiz
- +1 yıl
Spor yap
Soran+1 yılYapcam düzelir mi dikleşir mi
Soran+1 yılVe dik olması önemli bişey mi ya dik değilse soğur muydun mesela kızdan
+1 yılNe alaka
09 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka derken ,
- +1 yıl
Merak ettim
Soran+1 yılNeyi
- +1 yıl
Göguslerini
- +1 yıl
Benim kardesim estetik cerrahi
- +1 yıl
Bu arada
Soran+1 yılBen estetik yaptemam karşıyım estetiğe
- +1 yıl
Ne yapman gerektigi konusunda
Soran+1 yılHayır olmaz sağol
Neden beğenmiyorsun
00 YorumlaKaç benden ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNesini begenmiyosun
08 Yorumla
Soran+1 yılDik değil ve çok biçimsiz falan filan hiç bişeyini beğenmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSana belki yardımım dokunur ya nasıl ulaşırım sana kanka
Soran+1 yılKızsın sen di mi, erkek çıkmada 🥺
Soran+1 yılNasıl yardımın dokunacak bir de azcık anlatır mısın
Soran+1 yıl1takipçi 3 takip edilen di mi
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılPeki sen bana nasıl yardımcı olacaksın biraz bahseder misin
Cevap sahibi+1 yılKanka bende yaşadım ondan anlatacam yazacaksan yaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden küçük mü
011 Yorumla
Soran+1 yılBoyutuyla alakalı değil
Cevap sahibi+1 yılSarkma mi var
Soran+1 yılEvet yani sarkık gibi biraz dik değil işte ve biçimsiz duruyor falan
Cevap sahibi+1 yılBende spor hocasıyım bir çok öğrencim vardı öyle ama düzelttik sporla
Soran+1 yılYaaa cidden mi? Ne kadar sürede düzeliyor?
Cevap sahibi+1 yıl3 ay ama baya dik ve büyük oluyor
Soran+1 yılYaaa çok iyi. Napmam gerekiyor anlatırı mısın lütfennnn
Cevap sahibi+1 yılDetaylı bazı pozisyon ve haraketler var program uygulamak lazım
Soran+1 yılNasıl uygulucaz 😅😅
Soran+1 yılBurdan anlat ya ben gizli kalmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBurdan nasıl anlatım detaylı konu bu neyse boş ver
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri