Güzellik & Bakım Sizce badem tırnak mı yoksa kare tırnak mı? AURA00 Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sebebi ile beraber hangisini tercih edersiniz yazar mısınız? Badem Kare Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce badem tırnak mı yoksa kare tırnak mı? Cevapla Tırnak Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Badem tırnak 0 0 Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl badem tırnak çok güzel duruyo ama sol elim biraz bile uzun olunca gitarda akor basamıyorum😭 1 1 Yorumla AURA00 +1 yıl Fedakarlık olmadan zafer de olmaz... Yorumla
nick-bateman Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Badem tabiii ama bir ara normale döneyim dedim dönemedim lfkgkd badem ile yuvarlak arasi bir şey yapıyorum şu an abudik gubudik 1 0 Yorumla
aleynapia Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İkisi de ama bu fotoğraflarda kare daha güzel 1 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Balerin tırnak tercih ediyorum parmakları daha uzun ve ince gösteriyor 1 0 Yorumla
sedeeffss Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl kare kullanıyorum daha estetik durduğunu düşündüğüm için 1 0 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Badem olsun uzun tırnak sevmem ama 1 1 Yorumla AURA00 +1 yıl Sizin gözleriniz yeter efenim 😅 Yorumla
lovelybqxk Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl parmakları daha ince uzun gösteriyor bence badem tırnak 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şu tırnak olayını çok abartmıyor musunuz? 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kare olana bayıldım ya, harika 1 0 Yorumla
Kafamızgüzelbeabi Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Badem tırnaklar daha zarif durur. 1 0 Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 393 cevap paylaştı. Badem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Badem tırnak
badem tırnak çok güzel duruyo ama sol elim biraz bile uzun olunca gitarda akor basamıyorum😭
Fedakarlık olmadan zafer de olmaz...
Badem tabiii ama bir ara normale döneyim dedim dönemedim lfkgkd badem ile yuvarlak arasi bir şey yapıyorum şu an abudik gubudik
İkisi de ama bu fotoğraflarda kare daha güzel
Balerin tırnak tercih ediyorum parmakları daha uzun ve ince gösteriyor
kare kullanıyorum daha estetik durduğunu düşündüğüm için
Badem olsun uzun tırnak sevmem ama
Sizin gözleriniz yeter efenim 😅
parmakları daha ince uzun gösteriyor bence badem tırnak
Şu tırnak olayını çok abartmıyor musunuz?
İkisi de çok hoş
kare kullanıyorum ben
Kare seviyorum 🧚♀️
Bademi daha güzel buluyorum
Kare olana bayıldım ya, harika
Badem tırnaklar daha zarif durur.
Badem toynaklar çok hojj
badem ama evde kare yapıyorum
Karê ama benim tırnaklarım badem
Tabiki badem kare Çok igrenccccc ya
Badem
Badem